s_kowal 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2012 Przed chwila w miejscowości Skomielna Biała mijalem się z Correm na blachach KNT AF....... Ktoś od nas??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2012 Tak, to ja Czym jechałeś?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2012 pare dni temu w Jasienicy(MCdonald's)obok Bielska Białej Czerowne Corrado(400KM) na felgach z ferrari,zepsuło sie.Piekny Corr jakby Bati Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s_kowal 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2012 Tak, to ja Czym jechałeś?? Jechaliśmy ze znajomymi od strony Zakopca czarnym Audi A6 na numerach ERA. Corra widziałem z daleka - fajny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2012 nie wiem- jak zobaczyłem burdel w środku to tak mnie odrzuciło że się oddaliłem do swojego i nie wnikałem A z zewnątrz, na pierwszy rzut oka, źle nie wyglądał... tak mnie zastanawiał, że aż dzisiaj znów tam pojechałem i ofotografowałem W środku nie skóry, a czarny materiał, ale generalnie auto w 95% oryginalne- 8v w full opcji (2 poduchy, elektryka, klima, grzanie dupy) z 95 roku. miał gaz, nie wiem czy dalej ma. Wg mnie- fajna baza pod auto klubowe (org jak Galun, lub zmienione na VR6 jak Bart-ka). kilka fotek: jak to ktoś od nas to: posprzątaj chłopie w środku, bo wstyd aż bierze, a naprawdę ciekawie by wyglądał czysty i bez sajgonu wewnątrz podr jak wyżej- ma klimę co się kręcisz po mojej ulicy? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2012 to mój rewir- to robię obchód, normalne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2012 Dzisiaj o 7:40 w okolicy Budowlanych w Gdańsku widziane ciemne corrado GD. Gdzie gleba ja pytam ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2012 wczoraj w złocieniu czerwony corr .2.0 16V stan kolekcjonerski Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2012 ulice ode mnie parkuje sobie ciemny vr na gmb,ktoś coś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2012 Rafał zrób zdjęcie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2012 ssij Łukaszu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) Proszę- dzisiaj upolowane w Warszawie: 1) na Ochocie- 5 bloków ode mnie- 16v lub G w gazie. Z tyłu, na szybie rejestracja "Paweł" 2) w Piasecznie, na Puławskiej w stronę Warszawy jechałem razem z Correm na Rzeszowskich blachach- pomachane- starszy gość za kółkiem: 3 Corrado w 3 dni w Wawie- odkąd mam to autko tak nie miałem Edytowane 15 Sierpień 2012 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2012 O 17.30 na E7 w Chęcianch pod Kielcami bordowy Corr NT na jakichs zagranicznych blachach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
spirit 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2012 W ostatni czwartek w Warszawie o 6 rano na Bitwy Warszawskiej czarny cor z rowerem na dachu, w poniedziałek tez około 6 rano na Górczewskiej przy Olbrachta czerwony cor. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2012 Dziś z Ponczem ciemny parch na GMB, VR pod maską ponoć no i ruda go bierze bardzo W błotnik dało się palce wsadzić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2012 Dzisiaj w okolicach Swarzewa zielone Corrado na tablicach LKR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
corrsche.vr6 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2012 Dzisiaj w Brennej wiśniowy Corr G60 ze środkiem US na blachach SRB... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oka 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2012 dzisiaj na zawodach 1/4 mili w rzeszowie widziane scirocco białe z przemysla znane na forum, bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło na tle innych aut bardzo fajnie jechało... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2012 no herbi nawet dawał radę, jak na auto z ulicy, a nie typowo wyścigowe tyle że jakby na to nie patrzeć taka sroczka jest o wiele lżejsza od corra, i z seryjnym 150-cio konnym ABF-em spokojnie sobie radzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2012 dzisiaj koło 18:00 w kielcach zielony corradao TK ... G60 a w nim dwie sympatyczne panie ;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2012 Proszę- dzisiaj upolowane w Warszawie: 1) na Ochocie- 5 bloków ode mnie- 16v lub G w gazie. Z tyłu, na szybie rejestracja "Paweł" http://allegro.pl/vw-corrado-1-8-g60-lpg-sekwencja-i2570657993.html Hahaha, to ten sam- oglądając go pobieżnie nie dałbym nawet 10k, ale może po szczegółowych oględzinach... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2012 A jaki maluch na drugim planie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mlodzieniec 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2012 Dzisiaj na m1, widziane dwa Corki, jeden na bytomskich tablicach ,a drugi z rudy slaskiej z wyklepanym bokiem ze sciagnietym lakierem o ile dobrze sie przyjzałem , ktos od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2012 Diesel Serwis Zasań, gmina Myślenice, godz. 13 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Virus177 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2012 Koszalin godzina 16 ul.Bohaterów Warszawy Corrado rej GBY leciał w stronę Szczecina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach