Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Antonio    0

pare dni temu w Jasienicy(MCdonald's)obok Bielska Białej Czerowne Corrado(400KM) na felgach z ferrari,zepsuło sie.Piekny Corr

jakby Bati :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
s_kowal    0

Tak, to ja :D Czym jechałeś??

Jechaliśmy ze znajomymi od strony Zakopca czarnym Audi A6 na numerach ERA. Corra widziałem z daleka - fajny :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KOSTRZYK    0

nie wiem- jak zobaczyłem burdel w środku to tak mnie odrzuciło że się oddaliłem do swojego i nie wnikałem :P A z zewnątrz, na pierwszy rzut oka, źle nie wyglądał...

tak mnie zastanawiał, że aż dzisiaj znów tam pojechałem i ofotografowałem :) W środku nie skóry, a czarny materiał, ale generalnie auto w 95% oryginalne- 8v w full opcji (2 poduchy, elektryka, klima, grzanie dupy) z 95 roku. miał gaz, nie wiem czy dalej ma. Wg mnie- fajna baza pod auto klubowe (org jak Galun, lub zmienione na VR6 jak Bart-ka). kilka fotek:

159823ac1dc3f6c3med.jpg

56ccc6eed95fea67med.jpg

b04eb749444cba8amed.jpg

jak to ktoś od nas to: posprzątaj chłopie w środku, bo wstyd aż bierze, a naprawdę ciekawie by wyglądał czysty i bez sajgonu wewnątrz :)

podr

jak wyżej- ma klimę :)

co się kręcisz po mojej ulicy?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Justyna    0

Dzisiaj o 7:40 w okolicy Budowlanych w Gdańsku widziane ciemne corrado GD. Gdzie gleba ja pytam :D?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
indi    0

wczoraj w złocieniu czerwony corr .2.0 16V stan kolekcjonerski

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

Proszę- dzisiaj upolowane w Warszawie:

1) na Ochocie- 5 bloków ode mnie- 16v lub G w gazie. Z tyłu, na szybie rejestracja "Paweł" :)

844e3f035dbd44demed.jpg

dec929cce4c93a53med.jpg

2) w Piasecznie, na Puławskiej w stronę Warszawy jechałem razem z Correm na Rzeszowskich blachach- pomachane- starszy gość za kółkiem:

907fae6d4fef8c7bmed.jpg

92bfd517fa733675med.jpg

3 Corrado w 3 dni w Wawie- odkąd mam to autko tak nie miałem :P

Edytowane przez olafart

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
spirit    0

W ostatni czwartek w Warszawie o 6 rano na Bitwy Warszawskiej czarny cor z rowerem na dachu, w poniedziałek tez około 6 rano na Górczewskiej przy Olbrachta czerwony cor.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Bishop    0

Dziś z Ponczem ciemny parch na GMB, VR pod maską ponoć no i ruda go bierze bardzo :ph34r: W błotnik dało się palce wsadzić :o

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
oka    0

dzisiaj na zawodach 1/4 mili w rzeszowie widziane scirocco białe z przemysla znane na forum, bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło ;) na tle innych aut bardzo fajnie jechało...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbuncio    0

no herbi nawet dawał radę, jak na auto z ulicy, a nie typowo wyścigowe

tyle że jakby na to nie patrzeć taka sroczka jest o wiele lżejsza od corra, i z seryjnym 150-cio konnym ABF-em spokojnie sobie radzi :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
trzy    0

dzisiaj koło 18:00 w kielcach zielony corradao TK ... G60 a w nim dwie sympatyczne panie ;D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

Proszę- dzisiaj upolowane w Warszawie:

1) na Ochocie- 5 bloków ode mnie- 16v lub G w gazie. Z tyłu, na szybie rejestracja "Paweł" :)

844e3f035dbd44demed.jpg

dec929cce4c93a53med.jpg

http://allegro.pl/vw-corrado-1-8-g60-lpg-sekwencja-i2570657993.html

Hahaha, to ten sam- oglądając go pobieżnie nie dałbym nawet 10k, ale może po szczegółowych oględzinach... :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
mlodzieniec    0

Dzisiaj na m1, widziane dwa Corki, jeden na bytomskich tablicach ,a drugi z rudy slaskiej z wyklepanym bokiem ze sciagnietym lakierem o ile dobrze sie przyjzałem , ktos od nas?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

16 godz w Toruniu na wrzosach jechal w strone unislawia zielony corrado vr6 mocno krzyczal az sie przestraszylem hehe

Edytowane przez marcinvwlover

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.