Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

KrzaquG60    0

looo kurde :D ojcu sie nie chce siedziec na forum to synkowi kazal sie zarejestrowac :D:)

jakas cenzura powinna byc wprowadzona :D

ale dobrze, niech rosnie nowe pokolenie :)

i moze nie pisz do nas przez "pan", bo w kompleksy popadniemy, ze starzy jestesmy :D

no dobra skoro każdy sie mnie czepia to postaram sie nie mowic pan :D

a co znasz mojego tate ?

mowil mi ze zna mpsa kicaja praksa i pewnie jak bym go popytal, po pokazywal wasze konta to by pewnie jeszcze kogoś by poznał to moze Ciebie tez zna :)

Edytowane przez KrzaquG60

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

tatoijakistyp.jpg

Ten w czarnej to tato. Kojarzy go ktos? Przepraszam ze nie na temat ale bardzo mnie nurtuje kto z klubu mojego tate zna :excl: A ten typek koło niego to ktoś z was ? :rolleyes:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

no dobra skoro każdy sie mnie czepia to postaram sie nie mowic pan :D

a co znasz mojego tate ?

mowil mi ze zna mpsa kicaja praksa i pewnie jak bym go popytal, po pokazywal wasze konta to by pewnie jeszcze kogoś by poznał to moze Ciebie tez zna :)

Tatę kojarzę z widzenia, ale z racji, że jestem już naprawdę stary nie pamiętałem z którego zlotu i teraz już wiem, bo zajrzałem na Twój profil. :D

Jak będziesz miał jakieś pytania odnośnie forum to wal do mnie na PW, bo z racji tego, że jestem już bardzo stary zostałem tu moderatorem ;)

Chciałem przy okazji zauważyć, że chłopak ma trzynaście lat, a ortografią i interpunkcją posługuje się lepiej od wielu "dorosłych" userów.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

Tatę kojarzę z widzenia, ale z racji, że jestem już naprawdę stary nie pamiętałem z którego zlotu i teraz już wiem, bo zajrzałem na Twój profil. :D

Jak będziesz miał jakieś pytania odnośnie forum to wal do mnie na PW, bo z racji tego, że jestem już bardzo stary zostałem tu moderatorem ;)

Chciałem przy okazji zauważyć, że chłopak ma trzynaście lat, a ortografią i interpunkcją posługuje się lepiej od wielu "dorosłych" userów.

No dziękuje za zachęcające słowa, a co do ortografii to czytam dużo książek, i z chłopaków z klasy z dyktand byłem najlepszy i miałem 5 z polaka :blush:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

od 1:14 Praks

Nie tylko - jest jeszcze correk na NO, wydaje mi się że też z klubu bo jest taki <_<

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

Danar... <_< Dziwię się że są ludzie co nie znają grubszych projektów... ^_^

Jeżeli Ci chodzi o to, że ten correk na NO to danara to się mylisz, bo danar ma rejestracje NBA, tak jak corr taty :D (chyba że zmienił).

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Qbuncio    0

w środę w Rzeszowie na wiadukcie tarnobrzeskim widziałem ciemne corrado, a za kierownicą znajoma twarz, z tego co pamiętam to chłopaczek na imię ma Kuba, (kolega Lenio) i w przeszłości miał już corra :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
indi    0

jakies 10 minut temu szara sroczka widziana w Drawsku pomorskim rejestracje chyba zsz ale nie jestem pewien.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Johnny    0

Przed dwiema godzinami na krajowej 11 na 231km widziany ciemny Corr jadący w stronę Koszalina na tablicach SJ XXXX. Po stanie wypucowania domyślam się, że jechał na Laski :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

4e8dcc27fcbd8308med.jpg

21404c06717d3f0cmed.jpg

takiego H temu znalazłem w Warszawie w okolicach ul. Racławickiej :) rejestracja KGR 77RA, w środku czarna skóra i straaaaszny syf (dla mnie szok, że tak można mieć w Corrze :P) włacznie z otwartym sosem do pizzy (Pip!!!!) 8v, ewentualnie 16v (an pewno nie VRa :P)

Edytowane przez olafart

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

4e8dcc27fcbd8308med.jpg

takiego H temu znalazłem w Warszawie w okolicach ul. Racławickiej :) rejestracja KGR 77RA, w środku czarna skóra i straaaaszny syf (dla mnie szok, że tak można mieć w Corrze :P) włacznie z otwartym sosem do pizzy (Pip!!!!) 8v, ewentualnie 16v (an pewno nie VRa :P)

Klime miał ? <_<

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

nie wiem- jak zobaczyłem burdel w środku to tak mnie odrzuciło że się oddaliłem do swojego i nie wnikałem :P A z zewnątrz, na pierwszy rzut oka, źle nie wyglądał...

tak mnie zastanawiał, że aż dzisiaj znów tam pojechałem i ofotografowałem :) W środku nie skóry, a czarny materiał, ale generalnie auto w 95% oryginalne- 8v w full opcji (2 poduchy, elektryka, klima, grzanie dupy) z 95 roku. miał gaz, nie wiem czy dalej ma. Wg mnie- fajna baza pod auto klubowe (org jak Galun, lub zmienione na VR6 jak Bart-ka). kilka fotek:

159823ac1dc3f6c3med.jpg

56ccc6eed95fea67med.jpg

b04eb749444cba8amed.jpg

jak to ktoś od nas to: posprzątaj chłopie w środku, bo wstyd aż bierze, a naprawdę ciekawie by wyglądał czysty i bez sajgonu wewnątrz :)

podr

Klime miał ? <_<

jak wyżej- ma klimę :)

Edytowane przez olafart

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Sebastian    0

trzy i kilka dobrych golfow w żarnowie pod kosciolem o 16, jakis slub był widziałem, ładna obstawa, pozdro :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
s_kowal    0

Przed chwila w miejscowości Skomielna Biała mijalem się z Correm na blachach KNT AF.......

Ktoś od nas???

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.