gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2012 Jechałem renaultem z wesela z familio (że bym sam jechał to bym się zatrzymał,pogadali by my),a znam i nie znam w końcu my z lubelskiego.POZDRAWIAM Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2012 no szkoda że nie mogłeś sie zatrzymać.. pewnie z opowieści pewnego Pana Dariusza... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2012 no szkoda że nie mogłeś sie zatrzymać.. pewnie z opowieści pewnego Pana Dariusza... żółta kartka! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2012 (edytowane) 2,0 TFSI I teraz wszyscy raaaaa-zem!!! 2.0 TFSI RZADZI!!! Edytowane 5 Lipiec 2012 przez Adanio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2012 2.0 TFSI rządzi oł jee Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2012 gardzę tym ścierwem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2012 (edytowane) ale po co? za 300tys km się ustawimy, jak twoje TFSI będzie miało przebieg zbliżony do mojego aktualnego poza tym to jeden z tych ekopedalskich silników, a wszystkim co jest Eko trzeba gardzić i ustawianie się z takim barachłem mija się z celem- nawet jak mnie zerżniesz jak psa, to to mi się morda będzie cieszyła, a wiesz czemu? po raz : Corr to Corr- jazda nim zawsze jara człowieka, a po dwa 6 garów w VRze żeby było nawet zajebane mułem daje taką frajdę z obcowania ze sobą, jak żaden inny z silników VW, a już na pewno żadna z tych nowych popierdółek robiona pod tych pięknych lolków ze szklanych biurowców, ważących 45kg i ubierających się w zwężane, kolorowe spodenki Dolce&Gabbany i zarzucających na swoje cienkie szyjki zajebisty jedwabny szal od Armaniego pozdr Edytowane 5 Lipiec 2012 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roberciak 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2012 Drzewo fajnie że vw to może jeszcze się wypije browara na jakimś zlocie:-) Tfsi chyba troche nie dopracowany ale może nie będziesz miał problemów:-P zwroc uwagę na popychcz pompy wysokiego ciśnienia..... To kiedy ustawka że starym corrado ??:-P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
młodziutki 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2012 a już na pewno żadna z tych nowych popierdółek robiona pod tych pięknych lolków ze szklanych biurowców, ważących 45kg i ubierających się w zwężane, kolorowe spodenki Dolce&Gabbany i zarzucających na swoje cienkie szyjki zajebisty jedwabny szal od Armaniego pozdr :lol: sepot widziany wczoraj po 23 niedaleko Hali Targowej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roberciak 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2012 Robert TSI był nie dopracowany, a ten TFSI jest dopracowany i nie ma z nim żadnych problemów (TSI=200KM, TFSI=210KM). A z Tobą nie mam po co się ustawiać na kresce Przynajmniej nie teraz Poczekam aż się skończy gwarancja Na odwrót Tfsi jest starszy od tsi.U mnie w gti był Tfsi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roberciak 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2012 (edytowane) Robert TSI był nie dopracowany, a ten TFSI jest dopracowany i nie ma z nim żadnych problemów (TSI=200KM, TFSI=210KM). A z Tobą nie mam po co się ustawiać na kresce Przynajmniej nie teraz Poczekam aż się skończy gwarancja Na odwrót Tfsi jest starszy od tsi.U mnie w gti był Tfsi Ty chyba masz tsi ale mało istotne wpadnij kiedyś z Marem do nas Edytowane 6 Lipiec 2012 przez Roberciak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maro 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2012 Na odwrót Tfsi jest starszy od tsi.U mnie w gti był Tfsi Ty chyba masz tsi ale mało istotne wpadnij kiedyś z Marem do nas no to jak juz wpadniem to napewno nie bedzie tsi czy tfsi tylko odcinka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2012 ale po co? za 300tys km się ustawimy, jak twoje TFSI będzie miało przebieg zbliżony do mojego aktualnego poza tym to jeden z tych ekopedalskich silników, a wszystkim co jest Eko trzeba gardzić i ustawianie się z takim barachłem mija się z celem- nawet jak mnie zerżniesz jak psa, to to mi się morda będzie cieszyła, a wiesz czemu? po raz : Corr to Corr- jazda nim zawsze jara człowieka, a po dwa 6 garów w VRze żeby było nawet zajebane mułem daje taką frajdę z obcowania ze sobą, jak żaden inny z silników VW, a już na pewno żadna z tych nowych popierdółek robiona pod tych pięknych lolków ze szklanych biurowców, ważących 45kg i ubierających się w zwężane, kolorowe spodenki Dolce&Gabbany i zarzucających na swoje cienkie szyjki zajebisty jedwabny szal od Armaniego pozdr Olaf Ju ar maj hiroł!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2012 (edytowane) gardzę tym ścierwem zapraszam na pw Edytowane 6 Lipiec 2012 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2012 Drzewo, załóż projekt, w końcu SCIROCCO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2012 zapraszam na pw Ale brecht :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2012 Biorąc pod uwagę jak bardzo Drzewo jest wyczulony na moc, prowadzenie i osiągi auta wybór w tym przedziale cenowym jest mocno ... zaskakujący. Oprócz tego, że nowe Sciro nie ma już charakteru swoich poprzedników. Nie słynie również z nadprzeciętnych osiągów czy prowadzenia co z kolei jednoznacznie mnie również kieruje ku opinii Olafa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2012 Nie ciągnijcie tego tematu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2012 Ale bez napinacza Pany. Napisałem tak gdyż w mojej głowie powstał następujący ciąg myślowy: Kiedyś Drzewo napisał coś w stylu że nie sądzi aby jakiekolwiek Sciro było szybsze niż jego Corr i że Corrado jest cytuję "lepsze" niż jakiekolwiek Scirocco Więc skoro G60 które ponad wszelką wątpliwość i bezapelacyjnie rzadziło mimo to zostało wymienione na Scirocco TFSI to oznacza że: - albo Drzewo się mylił co jest niemożliwe - albo owe TFSI rzadzi bardziej a przynajmniej tak samo jak G60 (w co najbardziej wierzę i dlatego tak napisałem) - albo Drzewo spróchniał szybciej niż się spodziewaliśmy i przesiadł się na bezproblemowe nowe i wygodne dziadkowe auto P.S: Ja bym takim Sciro nie pogardził. Sprzedałbym je a za zdobyty kapitał zakupiłbym dużo fajnych gadżetów do Corra i jeszcze zwlókłbym zza granicy kilka fajnych sztuk na graty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2012 (edytowane) ale po co? za 300tys km się ustawimy, jak twoje TFSI będzie miało przebieg zbliżony do mojego aktualnego poza tym to jeden z tych ekopedalskich silników, a wszystkim co jest Eko trzeba gardzić i ustawianie się z takim barachłem mija się z celem- nawet jak mnie zerżniesz jak psa, to to mi się morda będzie cieszyła, a wiesz czemu? po raz : Corr to Corr- jazda nim zawsze jara człowieka, a po dwa 6 garów w VRze żeby było nawet zajebane mułem daje taką frajdę z obcowania ze sobą, jak żaden inny z silników VW, a już na pewno żadna z tych nowych popierdółek robiona pod tych pięknych lolków ze szklanych biurowców, ważących 45kg i ubierających się w zwężane, kolorowe spodenki Dolce&Gabbany i zarzucających na swoje cienkie szyjki zajebisty jedwabny szal od Armaniego pozdr Hmmm, tutaj widzę, że potrzeba psychologa. Chociaż, zalatuje cięższym przypadkiem... Moja drobna sugestia - z takimi opiniami należy uważać, bo w ten sposób można o każdym napisać. Również o Tobie, czy o pasji jaką jest Corrado. Również o Twoim nietypowym fetyszu. nawet jak mnie zerżniesz jak psa, to to mi się morda będzie cieszyła Drzewo, ja bym zaproszenia (wyzwania?) nie przyjmował. Edytowane 7 Lipiec 2012 przez marcinb Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec 2012 (edytowane) dobre miejsce na taką rozmowę przecież : PRZEDSZKOLE ale z Olafem zgadzam się... Edytowane 7 Lipiec 2012 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2012 Wczoraj czarne Corrado na tablicach GA w Wejherowie, stało zaparkowane na ul. Sobieskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2012 Wczoraj widziane ciemnozielone Corrado G60 w okolicach Olsztyna na blachach NBA K... Któż to ? To chyba i nasza G60-tka została ustrzelona Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2012 qfa, dzisiaj widziałęm w Legionowie czarnego Corra z czerwonymi znaczkami VR6 na CZARNYCH blachach!!! Wyglądał na oryginała, na speedlinach, za kółkiem gość z wąsem starszy od mojego ojca- czyli po 50tce na pewno! W szoku byłem i nie ogarnąłem numerów (zanotowałem tylko, żę czarna tablica) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2012 ale po co? za 300tys km się ustawimy, jak twoje TFSI będzie miało przebieg zbliżony do mojego aktualnego poza tym to jeden z tych ekopedalskich silników, a wszystkim co jest Eko trzeba gardzić i ustawianie się z takim barachłem mija się z celem- nawet jak mnie zerżniesz jak psa, to to mi się morda będzie cieszyła, a wiesz czemu? po raz : Corr to Corr- jazda nim zawsze jara człowieka, a po dwa 6 garów w VRze żeby było nawet zajebane mułem daje taką frajdę z obcowania ze sobą, jak żaden inny z silników VW, a już na pewno żadna z tych nowych popierdółek robiona pod tych pięknych lolków ze szklanych biurowców, ważących 45kg i ubierających się w zwężane, kolorowe spodenki Dolce&Gabbany i zarzucających na swoje cienkie szyjki zajebisty jedwabny szal od Armaniego pozdr dobrze gada. polać mu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach