duffs10 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2012 spotkanie z royasem w toruniu pozdrawim p.s Kola robia robote !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2012 Widzane 3 razy w Oławie czerwone Corrado na blachach DW ## N Raz na 3-go Maja, Dwa pod Technikum Mechanicznym, trzy ... no może 2 razy łohohohoho... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ogur 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2012 wczoraj widziana sroczka w B-B koło osiedla Złote Łany jakies zlotowe chyba bo szyba cała w naklejkach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2012 Dziś we Wrocławiu na Hallera. Czarne G60 na tablicach DSR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sisi 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2012 G60 to tylko emblemat a po cichu siedzi VR w tym DSR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2012 wczoraj w Kielcach szare Corrado na TST z wlepka na tylnym pasie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2012 Dzisiaj ustrzelony w Stargardzie szczecińskim pod tesco Szary zniszczony cor na ZST 48.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2012 Kto to jeździ brązowym corem na złotych keskinach w Lublinie ? Przed chwilą widziany pod CH Plaza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2012 Piotrek Killer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2012 G60 to tylko emblemat a po cichu siedzi VR w tym DSR po ciuchu to raczej nie, w szczególności, że wydech to masz hałaśliwy Pozdrawiam i do ponownego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2012 W środę w drodze po felgi z bratem Sonica ustrzelony w Kargowej Corr na PWL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2012 co to za koła? azev'y bez dekli? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2012 Wyglądały jak pomalowane na biało Azevy. Z tyłu 9" a z przodu chyba 7,5". Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2012 dzisiaj w miejscowości Kargowa ciemny korr PWL... na białych borbetach stał sobie w centrum W środę w drodze po felgi z bratem Sonica ustrzelony w Kargowej Corr na PWL dokładnie - ja widziałem go w czasie jazdy - stoi w tym samym miejscu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Galun 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec 2012 we czawrtek zielony CSW... śmiał bez mojego pozwolenia przez Grudziądz przeparadować wieczorem!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2012 Przed chwilą na trasie Pszczyna - Bielsko biała czarne corrado S1 Luna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2012 no kreci sie ta Luna tu po okolicy... trza bylo wpasc do mnie na herbate jak tu jezdzisz!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
panda86 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2012 Sobota ok 19, ul. opawska w raciborzu, fioletowy corr na DZL, ktos od nas smigal? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2012 no kreci sie ta Luna tu po okolicy... trza bylo wpasc do mnie na herbate jak tu jezdzisz!! Niestety nie było czasuna odwiedziny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2012 7:10 ul. Miłobędzka w Warszawie, ciemne corrado na blachach KRA. Nowy złom na mej okolicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2012 dziś o 8:40 na alejach jerozolimskich w Pruszkowie widziałem drzewo w nowej sroce - ładna, granatowa sztuka a po akcentach i chyba seryjnym obniżeniu wnioskował bym że trochę mocniejsze wersja. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2012 Widziana w sobotę bordowa sroka 2 na tablicach TSZ xxxxx między Pacanowem a Dąbrowo Tarnowską,a w niedziele w Nidrzwicy Dużej koło 19 widziany czerwonym koreczkiem Baan4n9. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2012 (edytowane) dziś w kraśniku LKR 99WC - pogadane i wspólny przejazd:P i ładna sroka na szrocie do odratowania.. Gietek czym jechałeś? Kora bym wychaczył. Skąd znasz mojego rumpla? Edytowane 3 Lipiec 2012 przez baan4n9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2012 Drzewo a ta sroka to nowy nabytek? jakie byś auto nie miał to i tak widujemy się na tych samych 200 metrach drogi od kilku lat :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2012 no to gratuluje jakaś R-ka? czy 2,0 TFSI? nie zdążyłem na klapę zerknąć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach