grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2012 dzisiaj na skrzyżowaniu Puławska/Poleczki widziany czarny Vr, prawdopodobnie Ozik ale nie zdążyłem się upewnić gdyż bardzo się gdzieś spieszył - swoją drogą pięknie brzmi Vr'ka szkoda że stałem na światłach w przeciwną strone, pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2012 po kołach nie widziałeś kto? Musisz być bardziej czujny- Ozik ma 16stki nosorożce, a to były 17stki OZety ;P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) gdyby udało mi się zobaczyć od boku to poznałbym ale widziałem tylko od tyłu: szeroko + czarny kolor i dzwięk vr'y. Trzeba było tak nie uciekać szybko to bym już zrezygnował z tej wizyty w kfc i dojechał pogadać Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez grelfons Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2012 jeśli rejestracja tylna USA to mój, jeśli zwykła- Ozik szkoda, że się nie pokazałeś- nawet nie wiedziałem, że gdzieś tam jesteś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2012 stałem na pasie do skrętu w lewo na Poleczki jadąc od Piaseczna a to że mnie nie widziałeś to zrozumiałe bo słychać było że walczysz z brakiem trakcji i z tym żeby trafić w ulicę i nie masz czasu żeby się rozejrzeć pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) ja też po okolicy Piaseczna dzisiaj kręciłem się Olaf - nie miałem czasu podlecieć.. Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2012 (edytowane) stałem na pasie do skrętu w lewo na Poleczki jadąc od Piaseczna a to że mnie nie widziałeś to zrozumiałe bo słychać było że walczysz z brakiem trakcji i z tym żeby trafić w ulicę i nie masz czasu żeby się rozejrzeć pozdro hahahahahhahahahaha, ale jak to? )) przecież ja jestem ostoją spokoju- jeżdzę do 3tys Darek luuuuz, ja muszę do auta jeszcze Twoją kratkę wrzucić, bo gietkowe graty już mam Edytowane 8 Czerwiec 2012 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2012 Wczoraj o 9:49 w Poznaniu na skrzyżowaniu przy PKSie widziane ciemne Corrado. Przyciemnione tylne szyby, felgi ciemne z jasną obwódką. Za daleko stałem, żeby więcej szczegółów podać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2012 W Kielcach pod hotelem ibis stoi fioletowe Corrado na KR. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2012 czerwone corrado. wczoraj w Ustroniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2012 dzisiaj na skrzyżowaniu Puławska/Poleczki widziany czarny Vr, prawdopodobnie Ozik ale nie zdążyłem się upewnić gdyż bardzo się gdzieś spieszył - swoją drogą pięknie brzmi Vr'ka szkoda że stałem na światłach w przeciwną strone, pozdro Jeśli było to po godzinie 14:00 to mogłem być ja, śpieszyłem się. Pozdro Czym jechałeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2012 (edytowane) czyli jednak to mógł być Ozik, to teraz już sam nie wiem który to z was czy Olaf czy Ozik a ja byłem przewietrzyć moją niebieską strzałę a było to jakoś między 14 a 15a swoją drogą Ozik mieszkamy na jednej wiosce a jakoś nigdy nie mogę Cie nigdzie trafić, pozdro Edytowane 13 Czerwiec 2012 przez grelfons Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2012 Jak to? Gdzie mieszkasz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2012 zaraz przy jeziorku przy Łabędziej w Piasecznie, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2012 Bywam tam dość często, jak nie w METCOMPIE to u znajomego na Agrestowej. Przerąbane garby tam macie! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2012 Widziany i pogadane z Emilem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2012 wczoraj w Świdnicy ciemny corr z zółtym halogenami na DSW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2012 Wczoraj w Gdańsku na Łostowickiej widziany blue Phera , to ja trąbiłam na Ciebie - jechałam białą strzałą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2012 (edytowane) wlasnie dziwiąc się kto to trąbi wychyliłem głowę i zauważyłem Cię Podniosłem rękę do góry ale nie wiem czy widziałaś, jechałaś chyba francuzem o ile dobrze pamiętam i szkoda ze w przeciwna stronę p.s dnia 2 czerwca kolo godziny 20:00 spotkałem na parkingu auchan takie corrado Edytowane 15 Czerwiec 2012 przez PHERO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2012 Diesel śmierdzący. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2012 (edytowane) Chłopaczek z Kolbud nim jeździ . Spotkałam go na zlocie w Nowym Stawie Phero dobrze widziałeś, jechałam moją Peugeociną . Podczas Euro wolę nie wypuszczać się corrado Edytowane 15 Czerwiec 2012 przez Justyna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2012 dzisiaj w miejscowości Kargowa ciemny korr PWL... na białych borbetach stał sobie w centrum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2012 Widzane 3 razy w Oławie czerwone Corrado na blachach DW ## N Raz na 3-go Maja, Dwa pod Technikum Mechanicznym, trzy ... no może 2 razy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
duffs10 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2012 spotkanie z royasem w toruniu pozdrawim p.s Kola robia robote !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2012 Widzane 3 razy w Oławie czerwone Corrado na blachach DW ## N Raz na 3-go Maja, Dwa pod Technikum Mechanicznym, trzy ... no może 2 razy łohohohoho... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach