Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

grelfons    0

dzisiaj na skrzyżowaniu Puławska/Poleczki widziany czarny Vr, prawdopodobnie Ozik ale nie zdążyłem się upewnić gdyż bardzo się gdzieś spieszył - swoją drogą pięknie brzmi Vr'ka :) szkoda że stałem na światłach w przeciwną strone, pozdro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

po kołach nie widziałeś kto? :P Musisz być bardziej czujny- Ozik ma 16stki nosorożce, a to były 17stki OZety ;P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
grelfons    0

gdyby udało mi się zobaczyć od boku to poznałbym ale widziałem tylko od tyłu: szeroko + czarny kolor i dzwięk vr'y. Trzeba było tak nie uciekać szybko to bym już zrezygnował z tej wizyty w kfc i dojechał pogadać :)

Edytowane przez grelfons

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

jeśli rejestracja tylna USA to mój, jeśli zwykła- Ozik :) szkoda, że się nie pokazałeś- nawet nie wiedziałem, że gdzieś tam jesteś :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
grelfons    0

stałem na pasie do skrętu w lewo na Poleczki jadąc od Piaseczna a to że mnie nie widziałeś to zrozumiałe bo słychać było że walczysz z brakiem trakcji i z tym żeby trafić w ulicę i nie masz czasu żeby się rozejrzeć :) pozdro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poprostu    0

ja też po okolicy Piaseczna dzisiaj :P kręciłem się :D

Olaf - nie miałem czasu podlecieć..

Edytowane przez poprostu

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

stałem na pasie do skrętu w lewo na Poleczki jadąc od Piaseczna a to że mnie nie widziałeś to zrozumiałe bo słychać było że walczysz z brakiem trakcji i z tym żeby trafić w ulicę i nie masz czasu żeby się rozejrzeć :) pozdro

hahahahahhahahahaha, ale jak to? :))) przecież ja jestem ostoją spokoju- jeżdzę do 3tys :P

Darek luuuuz, ja muszę do auta jeszcze Twoją kratkę wrzucić, bo gietkowe graty już mam :P

Edytowane przez olafart

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Johnny    0

Wczoraj o 9:49 w Poznaniu na skrzyżowaniu przy PKSie widziane ciemne Corrado. Przyciemnione tylne szyby, felgi ciemne z jasną obwódką. Za daleko stałem, żeby więcej szczegółów podać.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ozik    0

dzisiaj na skrzyżowaniu Puławska/Poleczki widziany czarny Vr, prawdopodobnie Ozik ale nie zdążyłem się upewnić gdyż bardzo się gdzieś spieszył - swoją drogą pięknie brzmi Vr'ka :) szkoda że stałem na światłach w przeciwną strone, pozdro

Jeśli było to po godzinie 14:00 to mogłem być ja, śpieszyłem się. Pozdro :) Czym jechałeś?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
grelfons    0

czyli jednak to mógł być Ozik, to teraz już sam nie wiem który to z was czy Olaf czy Ozik :P a ja byłem przewietrzyć moją niebieską strzałę :) a było to jakoś między 14 a 15a swoją drogą Ozik mieszkamy na jednej wiosce a jakoś nigdy nie mogę Cie nigdzie trafić, pozdro

Edytowane przez grelfons

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Ozik    0

Bywam tam dość często, jak nie w METCOMPIE to u znajomego na Agrestowej. Przerąbane garby tam macie!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Justyna    0

Wczoraj w Gdańsku na Łostowickiej widziany blue Phera :), to ja trąbiłam na Ciebie - jechałam białą strzałą

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
PHERO    0

wlasnie dziwiąc się kto to trąbi wychyliłem głowę i zauważyłem Cię :) Podniosłem rękę do góry ale nie wiem czy widziałaś, jechałaś chyba francuzem o ile dobrze pamiętam i szkoda ze w przeciwna stronę :P

p.s

dnia 2 czerwca kolo godziny 20:00 spotkałem na parkingu auchan takie corrado :)

ab68cf2d398b14d9.jpg

c9b9eeb25b8f412agen.jpg

Edytowane przez PHERO

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Justyna    0

Chłopaczek z Kolbud nim jeździ :). Spotkałam go na zlocie w Nowym Stawie

Phero dobrze widziałeś, jechałam moją Peugeociną :P. Podczas Euro wolę nie wypuszczać się corrado ;)

Edytowane przez Justyna

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poprostu    0

dzisiaj w miejscowości Kargowa ciemny korr PWL... na białych borbetach :) stał sobie w centrum ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
maslo    0

Widzane 3 razy w Oławie czerwone Corrado na blachach DW ## N

Raz na 3-go Maja, Dwa pod Technikum Mechanicznym, trzy ... no może 2 razy

2012-06-12-061.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0

Widzane 3 razy w Oławie czerwone Corrado na blachach DW ## N

Raz na 3-go Maja, Dwa pod Technikum Mechanicznym, trzy ... no może 2 razy

2012-06-12-061.jpg

łohohohoho...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.