maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2012 Wczoraj ok 16:30 na Fabrycznej we Wrocku, minąłem się z ciemnym Corrado na soczewkach i czerwonym napisem z tyłu. Zdaje się, że tablice DBL albo WBL. Ktoś z klubu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2012 Jak dobrze wszystko kojarze, to Marian w aucie Humi i Phero widziany dzisiaj w Gda Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2012 wczoraj z młodym madkowalem widzielismy sie z lazerem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Maj 2012 W czwartek pod politechniką gdańską corrado z Wejcherowa, i dzisiaj w Grudziądzu pomarańczowe corrado na CGR... te z grudziądza to ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Shify 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2012 Wczoraj widziane ciemnozielone Corrado G60 w okolicach Olsztyna na blachach NBA K... Któż to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2012 Kolejny wypad za zachodnią granicę i znów ustrzelony Correk i Golf mkI w cabrio z Recaro W Corrku licznik do 240km/h więc 2.0 8V. Środek NT zadbany. Klima, podgrzewane dupska, ale szyby na korbki Stał w komisie więc czekałem na właściciela. Okazało się że jest nicht zu verkaufen bo koleś tego Corra i Golfa dla siebie kupił Już planowałem, że jutro ze swoimi tablicami po niego pojadę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2012 W poniedziałek na trasie Bielsko biała- Kęty widziany czarny cor na SBI.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2012 byc moze ogur Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2012 Być może. A dzisiaj widziałem Hondę NSX w Wawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2012 Phero na skrzyzowaniu Lostowickiej i Armii Krajowej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2012 Być może. A dzisiaj widziałem Hondę NSX w Wawie Pip the Honda Ja wczoraj mijałem Lamborghini Gallardo i Porsche Cayenne MAGNUM (3 razy go mijałem, aż mnie szyja boli), a ten dźwięk! Uch... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2012 Przed chwilą na wlocie do Puław od strony Lublina czarna sroka na LPU Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2012 wczoraj o 15:30 w jankowicach na swiatlach biala sroczka mk2 chyba na blachach SR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2012 (edytowane) W poniedziałek na trasie Bielsko biała- Kęty widziany czarny cor na SBI.... Mój Tata jechał w tamtą strone.xdd byc moze on. A Ostatno Niebieski Corr na SB stał na ul.Cieszyńskiej obok restauracji "piramida" Edytowane 18 Maj 2012 przez DamianBB(G60) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2012 Widzialem ostatnio zielone Corrado na TK i biala lampa z tylu za kierownica Pani To jest chyba to co Zadi kiedys pisal i to nie jest na bank Corr Trujsona Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2012 Widzialem ostatnio zielone Corrado na TK i biala lampa z tylu za kierownica Pani To jest chyba to co Zadi kiedys pisal i to nie jest na bank Corr Trujsona true Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2012 (edytowane) dzisiaj wieczorem jadąc do domu widziałem swoje drugie Corrado w Garbowie -> Gośka wracała z Lublina Edytowane 22 Maj 2012 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tad00 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2012 dzisiaj kolo 18 w Opolu na oleskiej piekna sroczka z Opolska rejestracja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Maj 2012 ..a w czwartek spotkałem czerwonego KRa Wojtka baan4n9-a akurat wyjechał przede mną - coraz lepiej wygląda Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2012 Widziany Kwasu 2 razy.Raz na Powstańców Śląskich,a drugi raz na Armi Krajowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2012 W piątek na Skwerku w Gdyni przejeżdżające Corrado, z zegarami na słupku A, blow-off, i chyba fioletowy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oka 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2012 dzisiaj o 14.40 czerwone corrado leciało z Łońcuta w kierunku Rzeszowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
małrycy 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2012 to czerwone to rechola a był mały wypad na Rzeszów a w nim ja i oskari20:) a podobno za Leżajskiem ktoś był z rejestracją RSR? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grig0r 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2012 a podobno za Leżajskiem ktoś był z rejestracją RSR? zgadza się, miałem w tamtych stronach weselicho Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2012 Dzisiaj mój kolega ze studiów widział corrado, rozmawiał z jego właścicielem i mówił, że zna taką jedną z corrado, ten ktoś odpowiedział "Justyna, czy Kasia?" hehe... któż to był ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach