baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2012 Wczoraj przed południem ciemnozielona sroczka MKII na Statoilu pod Zamkiem w Lublinie. Mijełem sie z tą sroką na lewoskręcie. Ale tablice niewiem jakie miała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2012 Dzisiaj na granicy Sopotu i Gdyni, na skrzyzowaniu, zielona sroczka mk2 tablice CGD chyba, okolo 9, potem w tym samym miejscu Corrado okolo 12:30 GA 77... duzo siodemek Stalem na parkingu swoim parchem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2012 niebieskie biale czy bordowe?? ci z gdyni wszyscy maja takie blachy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2012 No białe to raczej nie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2012 Niebieskieee Wszyscy jezdza tam na jednych blachac ?? :D:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2012 niee ale wszyscy maja powtarzające się cyfry widziałeś corrado MarcinaB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2012 Corrado Pana Krzysia w Kielcach Pomachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 2012 W Gdyni tym razem na Wielkopolskiej kolo Shell'a widzany Corr, mial napis na boku "Corrado" ale nie taka ladna czcionka jak ma miec praks ;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2012 Wczoraj w Niemczech jechałem 80km bocznymi drogami. W jednym miejscy upolowałem 2 Parchy Oba w skórze Srebrny Granat Granatowy jest niby na handel, ale właściciela nie było. G60 po remoncie jeśli dobrze zrozumiałem za 4,5k Euro Koła nie na sprzedaż osobno W innym miejscu takie 3 okazy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2012 Dzisiaj we Wrocku nebieskie, zaniedbane Corrado blachy DZA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień 2012 wczoraj na Sielpi widziałem się z wujem trójsonem , delfin ,qubejs, lazer mijany po drodze pomachane i odmachane oraz czerowne sciro i czarne corrado vr6, zamienione pare słow, mam cichą nadzieję że właściciele corrado i sciro są tutaj na forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pelix 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Kwiecień 2012 (edytowane) Dzisiaj kolo 20-tej w Słupsku koło Jantaru czarny Corek z Bytowa jak sie nie myle:) nie mylisz się to moje cudeńko i z pięknych okolic Bytowa:D Edytowane 30 Kwiecień 2012 przez pelix Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2012 Dziś w Borzygniewie nad zalewem Mietków. Czarne Corrado i jego właściciel Rafał24V. Pozdrawiam! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2012 I ustrzelony.Nie dało rady we Wrocku to poza Wrockiem mnie ustrzelili. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gobo90 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2012 wczoraj w swidniku Kicaj i czarna jechalem zielonym passatem vr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Maj 2012 wczoraj u siebie na wsi granatowe Corrado na TST w godzinach wieczornych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2012 wczoraj w swidniku Kicaj i czarna jechalem zielonym passatem vr tak się zastanawiałem co to za potwór krąży wieczorami po Świdniku, bo Vr-ka słychać z kilometra. Następnego dnia już wiedziałem, że to ładna b4-czka, no , a dziś wiem, że to nasz ziomal Gobo nam awaryjnymi mrugał Pozdrówka! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2012 Jakieś 30 min temu w Oławie na ul. 3go Maja Czarne Corrado na polerowanych/chromowanych felach. Zdaje się, że tablice DOA widziałem podobne na zdjęciach za zlotu w Jelczu-Laskowicach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fest 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2012 Ciemna zieleń, nie czarny. Pozdro :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2012 zadi dzisiaj widziany na krakowskiej o godzinie 8.45 machałem ale nie wiem czy widział bo jechał w ciemnych okularach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2012 zadi dzisiaj widziany na krakowskiej o godzinie 8.45 machałem ale nie wiem czy widział bo jechał w ciemnych okularach danke Oli ale nie widziałem niestety. Do roboty goniłem. A Correm jechałeś? zauważyłbym raczej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2012 nie korkiem,tylko żółtym sprinterem dzisiaj możę będe w chęcinach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2012 a to do Chęcin to mam jeszcze z 10 km. Niestety, przynajmniej w ciągu następnych kilku H nie siadam za kółkiem bo biomet niekorzystny mam po wczorajszym grillu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2012 tutaj co chwila Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2012 Przed chwia w Nisku widziany pomarańczowy cor coś jak snikersa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach