grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2012 hehe to pewnie ja podążając do lub ze szkoły. pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2012 w sobote w Katowicach nowe Sciro w tym takim oczojebnym zielonym kolorze na blachach SBE o ile dobrze pamietam dzisiaj w Tychach szare nowe Sciro na blachach ST, za kierownica jakas blondyna a pozniej ok 13.45 pod Obi na Kosciuszki w Katowicach widziane Borocco 1.8T Paulusa (tak mi sie wydaje) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2012 Dzisiaj na stacji spotkałam Phero w "niecodziennej" sytuacji jak mi cora na kabelki odpalali haha. Jechałam akurat na warsztat do brata wymienić aku i oponki na nowiutkie continentale i musiałam zatankować auto, wiedziałam że ryzykowne będzie gaszenie auta, no ale to w końcu corrado i nie raz mi siarę przynosiło . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2012 Też miałem kiedyś taki dylemat na starym rozruszniku , ale żeby siary nie robić nie gasiłem Stary rozrusznik z hukim wpadł do kanału Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2012 Mam linki od zacisków do wymiany i nie mogłam ręcznego zaciągnąć także musiałam zgasić . Ale podjechałam na stację na której mnie dobrze znają także była mniejsza siara Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2012 przecież mogłaś tankować na odpalonym- nie byłoby problemu z odpalaniem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2012 A mi wspollokator wlasnie mowil, ze wczoraj o polnocy bylas widziana Justyna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2012 Pewnie usłyszał moje pierdzące corrado . a o północy wracałam z kumpelą z siłowni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2012 Długo aktywne fizycznie jesteście dziewczyny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 Wizyta na warsztacie z corrado przedłużyła mi się z 2 godzin na 5, stąd też taka późna wizyta . A trzeba było wypalić alkohol z weekendu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 no ładnie, na bani corradem się jeździ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 Dziś około 16.40 na placu Jana Pawła we Wrocku widziano sciro, czarny był albo jakiś ciemny... słońce mnie raziło w oczęta to dokładnie się nie przyjrzałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
spirit 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 W niedzielę o 18 na Prymasa przy Górczewskiej czarny corek z tablicami WB, za kółkiem blondwłosa pani. Dziś o 16 na Grójeckiej przy Banacha grafitowy corek z tablicami CG. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marek_w 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 Dzisiaj okolo godziny 16 w Północnej Walli w miejscowosci RHYL widzialem czerwone Corrado na polskich blachach SZ xxxxx, w srodku dwoje ludzi. nie zdazylem zatrobic. Ktos stad? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 A dwie sroki widziałam dzisiaj. Jedna czarna MKII w Kwidzynie na blachach GKW (w sumie w jednym i tym samym miejscu zawsze stoi, na parkingu przy ul Polnej) A druga w komisie biała MKII w Malborku na sztumskich blachach. 3500 PLN Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 humi jakieś szczegóły na temat tej drugiej można od ciebie uzyskać? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 Była biała, w miarę ładnie się prezentowała, stała w rogu komisu, który znajdował się po prawej prawej stronie ulicy jadąc w stronę Gdańska ze Sztumu, blachy GSZ, za szybą karteczka 3500,- Wystarczająco dużo informacji? Nie no nie wiem, przejechałam z jakąś tam prędkością obok i tylko mi mignęła. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 szkoda, bo znajomy szuka białej sroki aktualnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2012 Dzisiaj przy obwodnicy Nidzicy zaparkowane ciemne corrado. Jakiś nowy sąsiad Praksa? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2012 Ja również znalazłem swojego starego Corra pod moim domostwem za pomocą google 3D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2012 Przed chwilą na Królewskiej w Krakowie widziane seryjne Corrado KR...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2012 Przedwczoraj na trasie Lublin - Warszawa ciemny corr na blacach LKS. Nawet nie zdążyliśmy pomrugać światłami, bo śmigaliśmy szybko i zobaczyliśmy go w ostatniej chwili. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2012 Jak to się szuka w tych googlachBo na google map znalazłęm tylko swojego i to w pracy i tylko widok z góry. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2012 Jak to się szuka w tych googlachBo na google map znalazłęm tylko swojego i to w pracy i tylko widok z góry. Musisz wpisać adres a następnie musi ci się na mapie pojawić odnośnik przy pasku zbliżania i oddalania obrazu - taki pomarańczowy ludzik przeciągasz go na ulicę w wybrane przez ciebie miejsce i gotowe. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2012 Żółty zrobiłem jak mówiłeś i okazało się ,że kor a nie ma co prawda ale kamera zagląda mi centralnie w okna domu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach