kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2012 Dzisiaj widziana czarna sroka na WR.... w Grójcu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2012 szczewi jak to biale g60 bylo i chyba z progami to znajomy mojej kolezanki z pietra na allegro wisialo calkiem niedawno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
corrsche.vr6 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2012 wczoraj okolo 19:30 w mojej wiosce biale rado i to nie to ktore stoi u mnie na placu puscilem sie za nim w pogon pizdzikiem (bylo ciezko ale po jakims kilometrze sie udalo ) blachy LJA K828 albo cos w ten desen wyprzedzilem mrugnalem awaryjkami ale chyba nie przyuwazyli bo akurat byli zajeci szukaniem slimaka na S1 w strone cieszyna Jeżeli z kremową nieoryginalną skórą to widziałem go już kilka razy w przeciągu ostatniego tygodnia w moim rejonie. Szkoda, że nie VR6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2012 Wczoraj 19.03.12 ok 7:30 Wrocław krzyżówka Armii Krajowej ze Ślężną bialuśki Corek blachy DW, następnie o 16:30 na Krakowskiej na terenie Surmetu drugi raz ten sam Coras. Jeśli się nie mylę, to to maszyna Zagniatacza? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2012 mysie corrado pod castora Kielce około 17;30 xxx 1HH1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2012 mysie corrado pod castora Kielce około 17;30 xxx 1HH1 Mysie?? Hehe, Piękne, grafitowo-niebieskie! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 Mysie?? Hehe, Piękne, grafitowo-niebieskie! dokładnie tak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 dzisiaj w Kielcach, Orlen ul. Krakowska. Podjeżdżam pod dystrybutor i parkuję za zielonym Corrado G60 TK xxxx. nie pogadane, niestety, bo pani szybciutko wskoczyła do samochodu i odjechała. Ale zerknęła na moje auto więc może wie o co chodzi, hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 kraków, Dąbie - żółte corrado pomalowane na rajdówkę - czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 Na Solidarnosci w Krakowie przy budce z zarciem (tam gdzie ostatnio stalo Sciro mk2) dzis ciemnoszare Corrado przed 10 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 na szrocie w nowinach szare sciro mk2 blachy TKI :( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 a jest co z niego wytargać jeszcze? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 na razie mialo korektorem na szybie napis nie ruszac to jest scala w szarym laku jeszcze nawet w fajnym stanie kurcze z tego co sie dowiedzialem to wzieli to od jakiegos chlopaszka z kielc czy okolic i on ma jeszcze biala sroczke Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 a to nie tam jest policyjny parking? może to z jakiegoś wypadku, kradzieży czy coś w tym stylu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 granatowa Astra 1,4 LPG dzisiaj na Marszałkowskiej, pomachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2012 a to nie tam jest policyjny parking? może to z jakiegoś wypadku, kradzieży czy coś w tym stylu? to jest tam na szrocie gdzie jest utylizacja aut... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2012 Dziś znalazłem na googlach swojego Parcha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2012 U nas na wsi we wtorek po południu widziałam ładną, szarą sroczkę na puławskich blachach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2012 Dzisiaj w Radzyniu Podlaskim widziany Emil w swoim żółtym korku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2012 Vjarona perła u Krzycha pod garażem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2012 ciemne Corrado bez gleby u mnie na wsi pod lewiatanem...blachy TKI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sonic 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2012 23.03 Poznań, Jsna Pawła II (przy salonie Volvo) ok 18stej Białe Sciro chyba white cat na blachach WX..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2012 a i jeszcze widziałem nowe białe sciro na trasie Lublin-Łęczna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2012 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2012 Z Mc'Donalda w Wawie na Walbrzyskiej/Pulawskiej widziane wlasnie ciemne Corrado, jakies 10min temu. Z tylu lampki clear, grill jom chyba Tablice raczej nie Warszawskie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach