BURDY 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2012 Widziałem dzisiaj Bassera na Zagórzu ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafaolo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Styczeń 2012 wczoraj w Łodzi przy Radwańskiej stał sobie ciemny cor z jedną wycieraczką ELC ... pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Styczeń 2012 A co tam robisz w pobliżu Puław? p.S: Nie wiem czyj ten czerwony A latam sobie często do lublina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Styczeń 2012 A latam sobie często do lublina A jak ma na imię? Zajechałbyś kiedyś do nas. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Styczeń 2012 A jak ma na imię? Zajechałbyś kiedyś do nas. Akurat jak jestem u Lublinie to jesteście w pracy i niestety nie jeżdżę sam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń 2012 Adaś w zimie ma wolne i żyje z oszczędności. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń 2012 Teraz prze rzuciłem się na Krosno A tak w ogóle to dzisiaj widziałem tam ciemnego cora ze zderzakiem US-a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2012 Asiunia dzisiaj w drodze z pracy OCSV - PASSACIKIEM tak z 5km od łęcznej pomachane - sorki, że w biegu, ale ja już do pracy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2012 w srode o 12:10 mijalem sie na DK81 w laziskach gornych z ciemna sroczka mk2 ale blach nie dojrzalem bo dwupas i mi barierki zalsonily leciala w storne zor ja w strone katowic pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sadzyk 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2012 w Radomiu widziane czerwone sciro mk2 niewiem nic, bo mi w oddali mignęło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty 2012 wczoraj o 15:15 w rybniku na obwodnicy poludniowej na wysokosci salonu renault widziany szary cor na SWD (to ten co zawsze i ktory co jakis czas sie na allegro ppojawia ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2012 Wczoraj w miejscowości Gertshofen o godz 20 kolo Augusburga 3 kolesi w czarnym corku na polskich blachach ZGR X526 Ktos z forum?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Luty 2012 w sobotę około 23 w Lu białe Sciro mkIII; niby 1.4; ale kierownik ogarniający ledwo dogoniłem - zamienione dwa słowa.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty 2012 http://moto.wp.pl/kat,89554,page,2,title,Miasto-noca-nie-spi,wid,14243800,wiadomosc.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2012 W weekend pod katedrą w Kołobrzegu. W sumie widziałem już go kiedyś ale nie miałem aparatu przy sobie. Teraz słabo widać ale wydaje się nienajgorsza sztuka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Luty 2012 w tvn turbo w raporcie corrado na ewe palące gume, po strzale aż wyrwało błotnik wiocha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2012 Dzisiaj w Nowym Targu niebieska sroka mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2012 wlasnie mi sie przypomnialo ze braciak kiedys widzial czerwone Corrado na EPI w okolicach Piotrkowa Tryb. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2012 Dzis czerwone corrado widgrabowskiegoalem na grabowskiego w gdansku na blachach wo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2012 Przed chwilą w Żywcu czarna sroka mk2 na WSZ....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2012 dziś rano na ul.Miłobędzkiej, około 7 czerwony korek z za dużą według mnie ilością plastiku na rejestracji ERW, a potem pomarańczowy szpachlowóz z rozdmuchanymi nadkolami na Chełmskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2012 pomarańczowy szpachlowóz z rozdmuchanymi nadkolami na Chełmskiej a może był czarny- to mój wtedy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2012 twojego szpachlowoza już znam tamten od kilku lat parkuje na Chełmskiej, ale widać właściciel ma go gdzieś bo w coraz gorszym stanie wizualnym jest. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2012 to tak jak mój- też mam go gdzieś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karo 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2012 to tak jak mój- też mam go gdzieś na szczęście znaleźli się ludzie dobrej woli i o niego dbają, na tyle na ile mogą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach