Kamyk 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2012 dziś na trasie nr12 między WSchową a Lesznem dokładniej mówiąc w Dębowej Łęce widziane czerwone corrado na POxxxx Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2012 dziś na trasie nr12 między WSchową a Lesznem dokładniej mówiąc w Dębowej Łęce widziane czerwone corrado na POxxxx Mógłby to być MarcelWoods. Więcej czerwonych na PO nie pamiętam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2012 Dzisiaj widziane z rana zielone Corrado na tablicach GCZ w Jastrowiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) Dzisiaj z rana moja dziewczyna widziala na Morenie szare Corrado Domyslam sie ze to humi ;> Pozdrawiam Edytowane 3 Styczeń 2012 przez bujson Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń 2012 Dzisiaj widziane z rana zielone Corrado na tablicach GCZ w Jastrowiu TO BYŁEM JA Z RODZINKA . NAGINALISMY Z SYLWKA DO POZNANIA.....POZDROWIENIA... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2012 Wczoraj w W11 zielona sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2012 Dzisiaj z rana moja dziewczyna widziala na Morenie szare Corrado Domyslam sie ze to humi ;> Pozdrawiam Mhm. Zdecydowanie. W drodze do pracy. Na 7. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2012 Nie zliczona ilość razy poncheck-a Corr-a, choćby na jego podwórzu, czy jadąc za nim Ost. na krajowej gdy wyjeżdzał z osiedli... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2012 http://www.youtube.com/watch?v=f17OuGBg7vs&feature=related 1:52 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2012 To byly Corr brata Oliego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2012 (edytowane) Koszalin godz 11 Auto przyjechało z zamiarem sprzedaży Fotka z obecnym/albo juz byłym właścicielem. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 12 Styczeń 2012 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2012 Godzinę temu dzwonił do mnie ten ze zdjęcia i pochwalił się że sprzedał Dodał, że jakiś maniak z Koszalina, który mnie podobno zna, kręcił się przy corrado i fotę strzelił Więc miałeś okazję zobaczyć mojego ex-parcha, a właściwie to dzisiaj już ex-ex-parcha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2012 Wiem , że to Twój Hehehe musiałem podejść , czyli 4 corrado w Koszalinie. Nie wiem czy sie cieszyć czy nie , ale cóż Rośniemy w siłe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2012 Rośniecie w siłę, a Szczecin ostatnio baaaardzo słabnie.... Po części się do tego przyczyniłem, ale ja jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałem w kwestii corrado..... Zobaczymy co ten rok przyniesie Mam nadzieję, że nowy właściciel mojego ex-ex-parcha, (jak już zrobi prawko ) będzie długo nim jeździł, w szczęściu i zdrowiu, również psychicznym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2012 wczoraj o 12:37 w rudzie slaskiej pod halemba taki corek za kierownica starsza blondi jak sie pozniej okazalo corek jest jej syna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2012 zarywasz do starych bab?:P nie byl ten Corr jakis czas temu na handel? cos w Rudzie bylo do sprzedania na allegro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2012 (jak już zrobi prawko ) No bo jebne Grejxon 2 na mojej dzielni ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2012 (edytowane) Nie zliczona ilość razy poncheck-a Corr-a, choćby na jego podwórzu, czy jadąc za nim Ost. na krajowej gdy wyjeżdzał z osiedli... o proszę, to Twoje polo zwalniało parę razy jak nurkowałem pod maską w garażu? czuję się qrwa obserwowany Edytowane 13 Styczeń 2012 przez poncheck Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bishop 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2012 Tak, tak... To tylko ja obserwowałem co tam się poczynia gdy przejeżdzałem Spokojnie, już nie będziesz obserwowany z Polo, bo niestety uległo wypadkowi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2012 Dzisiaj w Stargardzie poniższe corrado, słuchy niosą żę będzie kolejne ZST to już chyba 9 Uploaded with ImageShack.us i Łuki i jego cor, dzięki Stary za herbate Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel. 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2012 Daniel tego corra na ZGR z jakies ponad po roku temu na sprzedaz z Aga w Gryfinie widzielismy,ba musialem ostro hamowac bo Ta moja zaba z naszego corra w biegu wysiadala zeby se go obejrzec Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2012 (edytowane) he he , pierwszy raz widziałem go kilka dobrych dni temu na warsztacie u mojego mechanika to szestnastka jest, Siła parchów w ZST rośnie Edytowane 15 Styczeń 2012 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Daniel. 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 2012 No to ten sam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2012 Obok magazynów UPS w Łazach zielony z bamperem od golfa III. Kogo to ? A drugiego widzę często przed Radomiem od strony Puław (czerwony ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2012 A co tam robisz w pobliżu Puław? p.S: Nie wiem czyj ten czerwony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach