Tad00 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Grudzień 2011 calkiem mozliwe ze to cor bully'ego TO ŁON? a no tak podobny ze chyba ten Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Grudzień 2011 wczoraj na szrocie w skarżysku całe sirocco czerwone zezłomowane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 17 Grudzień 2011 z ptakiem na masce? Kiedys była dobra fura, potem przejął ją jakiś młody typek, no i to musiało się tak skończyć, o ile to ten sam samochód. Ale czerwone Sciro w tsk było tylko jedno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Grudzień 2011 na szybie miało TKI bez ptaka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sarmik 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Grudzień 2011 Witam Na którym szrocie w skarżysku to scirocco widzieliście? Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2011 www.autozlomskarzysko.pl ul.asfaltowa 1 teren MESKO zakład nr3 41 2534399 607 868 536 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sarmik 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2011 www.autozlomskarzysko.pl ul.asfaltowa 1 teren MESKO zakład nr3 41 2534399 607 868 536 Dzięki wielkie za info. Lecę po części Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2011 Wczoraj o 21:15 widziane Corrado bliżej nie określonego koloru bo była mgła w miejscowości rakowo , jechało sobię w stronę drobina. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2011 Oooo, zapomniałem, ale we wtorek rano mijałem koło Orzepówki (czyli prawie w mojej wiosce) jadące w stronę Lublina czarne Corrado na Parczewskich blachach to z białymi pasami ala Mustang którym powozi kierownik trochę podobny do Verbusowego Daniela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2011 Dzisiaj w Toruniu około 9:00 widziane corrado o kolorze morskim , zagadałam nieśmiałych chłopaków Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ema97 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2011 dzisial w miejscowosci Długie na trasie Łęczna Lublin ciemne corrado jadace do Lublina tak o 15:30 mniej wiecej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Virus177 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2011 dziś w Kartuzach widziane bordowe corrado z dieslem pod macha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sławuś1984 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Grudzień 2011 dzisiaj ok 17 w Łęczycy czarny corek ELE z takimi lampami jak wyżej Dopiero teraz sie zarejestrowałem na forum ale jednak juz dawno ktos m nie zuważył Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Grudzień 2011 (edytowane) Dziś o północy(przed chwilą) We Wrocławiu na Krakowskiej zauważyłem coś niskiego i szerokiego o znajomych kształtach. I Gdyby nie ten wózek z Selgrosu, który jakiś pajac zostawił na środku pasa ruchu, pewnie bym go dogonił. Tyle co zauważyłem to Czerwone Corrado DW...N.. -może to być Rafał24V? Przy okazji miło, że się kolego zatrzymałeś. Całe szczęście autu nic wielkiego się nie stało. Edytowane 25 Grudzień 2011 przez maslo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Grudzień 2011 (edytowane) Dziś o północy(przed chwilą) We Wrocławiu na Krakowskiej zauważyłem coś niskiego i szerokiego o znajomych kształtach. I Gdyby nie ten wózek z Selgrosu, który jakiś pajac zostawił na środku pasa ruchu, pewnie bym go dogonił. Tyle co zauważyłem to Czerwone Corrado DW...N.. -może to być Rafał24V? Przy okazji miło, że się kolego zatrzymałeś. Całe szczęście autu nic wielkiego się nie stało. Maślany to nie ja.Ja mam ciemnego kora być może był to Kwasu on ma czerwonego.O 1 w nocy byłem zupełnie z drugiej strony Wrocławia. Edytowane 25 Grudzień 2011 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Virus177 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2011 Przed chwila widziany zielony corek w filmie z Nicolasem Cage'em "Zagubieni w raju" stal koło banku chyba vr6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Memo 8v 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2011 Przed chwila widziany zielony corek w filmie z Nicolasem Cage'em "Zagubieni w raju" stal koło banku chyba vr6 tez własnie ten film ogladałem i miałem pisac. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2011 Był tam coreczek przy banku jak piszecie i było to G60. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2011 a ja myslalem ze mi sie zdawalo i to sa tylko zwidy, wynikajace ze zboczenia... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2011 dzis przed Godzina 15:00 w Wapienicy/bielsko-Biała Corrado na blachach SB. fajne fajne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2011 Ja rozumiem, ze sezon zimowania ale wczoraj na trasie Kielce-Wawa-Olsztyn-Bartoszyce (i powrót oczywiście) żadnego Corra ani Sroki żeby nie było? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sadzyk 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2011 było było, tyle że pewnie w innych godzinkach, bo sam osobiście jeszcze corem leciałem od strony Kielc na Radom i spowrotem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2011 W miejscowości Wolica miedzy Krakowem a Niepolomicami, widziane dzis rano (nie pierwszy raz) ciemne Corado przed posesją Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2012 30.12 ZS czarne na staluchach zaparkowane na Wyzwolenia ZS..., i tego samego dnia mijałam około 16.00 na malutkim rondzie przy "Leroy Merlin" Daniela i Agę w Ich matowym. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sadzyk 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2012 Dziś, około 10:30na trasie Kraków-Warszawa, dokładnie w mniejscwości Tokarnia, zaraz obok Jędrzejowa, na parkingu stacji bęzynowej gdzie zawsze stoi replika lambo, stało też białe corrado, z białym grilem bez znaczka i brewką Czyje? przyznać się Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach