Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Rafał24V    0

Wczoraj we Wrocku o godz. 21 stałem obok czarnego kora DWR..... . Pomachane i odmachane.Kto to był? 2 kory na ulicy obok siebie to prawie jak spot.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Szejk    0

To ja ja... B) wkoncu podniosłem corra zalozylem mu orginalne kola i moglem posmigac po wrocławiu, nie planujac z gory trasy ze wzgledu na jakosc drogi :D

Aaa i on nie jest czarny :P

Pozdro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Szejk    0

taa juz 3 kołko robilem w celu szukania miejsca do zaparkowania wrrrr masakra

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
VOLCIK    0

Dnia 08.11.2011 w Zawierciu Monika widziała (dwa razy) Ciemnogranatowe Corrado 16V na blachach FZI ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Daniel.    0

Wczoraj w Zs Aga wylukala w ciagu 10 minut trzy biale sciro ( Zs...,SB...,GC..) a na koniec w Stargardzie Szcz szarego corra :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grochu    0

11 listopada czerwone Corrado KBC chyba z klubu , spotkalem w Iwanowicach miedzy Skala a Slomnikami.Ja jechalem niebieskim parchem takim do malowania:P Mam pytanie :P kto ma bialego golfa mk1 cabrio na blachach kbr lub kbc (bo juz nie pamietam)?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
humi    0

W tym brzydkim mieście w piątek. Bydgoszcz. Ciemno-ciemny correk wieczorem na skrzyżowaniu pięknej z szubińską. :ph34r:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
matash    0

Correk Domiego u mnie pod salonem (VW Bełtowski Kraków) ale wlasciciel niezlokalizowany

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
lukasz_61    0

w Bialymstoku byles? :D jezdzi tu kilka tych autek jeszcze :P te tez kiedys na spocie bylo (jak jeszcze spoty sie odbywaly :P)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kamil    0

11 listopada czerwone Corrado KBC chyba z klubu , spotkalem w Iwanowicach miedzy Skala a Slomnikami.Ja jechalem niebieskim parchem takim do malowania:P Mam pytanie :P kto ma bialego golfa mk1 cabrio na blachach kbr lub kbc (bo juz nie pamietam)?

cabrio KBR 08VH na BBS'ach ? :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

Między Zielonką, a Ząbkami jest sobie las. W tym lesie jest samotny przejazd kolejowy... Wracamy sobie z zakupów i kogo mijamy na tym przejeździe w środku lasu? Ozika! Pozdrówka Bro fajnie się prezentuje ten Twój Ciągnik!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.