Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2011 (edytowane) Nie wiem raz w życiu go widziałem (jeżeli chodzi o ładne zadbane), nawróciłem a pan mi uciekł Chyba że taki zmęczony? to naszego mechanika Edytowane 16 Październik 2011 przez Łuki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
corradotdi 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2011 Wczoraj ok 21 na stacji paliw w Trzebnicy, spotkałem się z Bartkiem (jeśli dobrze pamiętam), który ma 250 konne czarne corrado w dieslu. Ktoś go kojarzy po nicku? Masło to ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 Dzis czarna Sroka o 11:25 W Bielsku-Białej na Rondzie Hulanka;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 Dzisiaj ok 10 Wrocław, pod Wydziałem Mechanicznym Politechniki Wroc. białe Corrado DW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 Corrado widziane jako hasło w krzyżówce w Angorze na str 67 (numer z 23 X 2011) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 A jak tak Adanio ciągnie temat to ja widziałem przedwczoraj dyskotekę Corrado a wczoraj tira a na naczepie napis Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 Dzisiaj ok 10 Wrocław, pod Wydziałem Mechanicznym Politechniki Wroc. białe Corrado DW Śmiga nim Zagniatacz a czasem jego siostra. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2011 Śmiga nim Zagniatacz a czasem jego siostra. Właśnie zauważyłem różową(raczej kobiecą) czapkę na tylnych siedzeniach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2011 (edytowane) dziś po południu w Łodzi na ulicy Targowej g60 i fioletowe na ulicy Strykowskiej(chyba rigiera) Edytowane 22 Październik 2011 przez popiel89 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2011 http://otomoto.pl/volkswagen-scirocco-C21211413.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2011 http://otomoto.pl/volkswagen-scirocco-C21211413.html Zgniłek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zagniatacz 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2011 Dzisiaj ok 10 Wrocław, pod Wydziałem Mechanicznym Politechniki Wroc. białe Corrado DW to moja Olenka pilnie sie uczyla Andrzej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mis_michal 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2011 wczoraj na ulicach podwarszawskiego Halinowa, niebieskie G60. Przyznać się kto jechał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2011 to moja Olenka pilnie sie uczyla Andrzej Masz siostrę która studiuje na Mechanicznym? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
leon 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2011 tak dokladnie tam studiuje i na szczescie jest moja dziewczyna,a nie siostra Andrzej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 Dzisiaj widziany Pleski w mercedesie na rodzie w Radzyniu Podlaskim. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 Zadi widziany pod JYSKiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 Gietek ale Pleski w mercedesie to nie corrado ani scirocco Widziany dzisiaj brącowy corr w tomaszowie lubelskim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 (edytowane) Gietek ale Pleski w mercedesie to nie corrado ani scirocco Ale widziany. Też widziany corr z białymi paskami a'la mustang jechał w stronę Niemiec z Garbowa. Edytowane 26 Październik 2011 przez Adanio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 Zadi widziany pod JYSKiem hehehe, chyba pierwszy raz ktoś mnie wspomniał w tym temacie Danke! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2011 Panie ja to juz Cie nieraz widzialem tylko ze nie jechalem Correm ;/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2011 Wczoraj w Trzebini czerwony cor na SCH (chyba) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2011 nie ma takich tablica jak SCH chyba, ze czarne jeszcze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2011 Już sprawdziłem KCH Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 wczoraj ok 14:30 w Rzeszowie na B4, zaparkowana kolo carrefour'a zielona sroczka na czarnych blachach o nr RZO... wczesniej juz ja widywalem, czyja to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach