DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 Dzis czarna Sroka o 11:25 W Bielsku-Białej na Rondzie Hulanka;D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 Dzisiaj ok 10 Wrocław, pod Wydziałem Mechanicznym Politechniki Wroc. białe Corrado DW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 Corrado widziane jako hasło w krzyżówce w Angorze na str 67 (numer z 23 X 2011) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 A jak tak Adanio ciągnie temat to ja widziałem przedwczoraj dyskotekę Corrado a wczoraj tira a na naczepie napis Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2011 W dniu 10/20/2011 o 14:22, maslo napisał: Dzisiaj ok 10 Wrocław, pod Wydziałem Mechanicznym Politechniki Wroc. białe Corrado DW Śmiga nim Zagniatacz a czasem jego siostra. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2011 W dniu 10/20/2011 o 20:53, Ladro1 napisał: Śmiga nim Zagniatacz a czasem jego siostra. Właśnie zauważyłem różową(raczej kobiecą) czapkę na tylnych siedzeniach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2011 (edytowane) dziś po południu w Łodzi na ulicy Targowej g60 i fioletowe na ulicy Strykowskiej(chyba rigiera) Edytowane 22 Październik 2011 przez popiel89 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2011 http://otomoto.pl/volkswagen-scirocco-C21211413.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2011 W dniu 10/23/2011 o 10:21, gietek napisał: http://otomoto.pl/volkswagen-scirocco-C21211413.html Zgniłek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zagniatacz 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2011 W dniu 10/20/2011 o 14:22, maslo napisał: Dzisiaj ok 10 Wrocław, pod Wydziałem Mechanicznym Politechniki Wroc. białe Corrado DW to moja Olenka pilnie sie uczyla Andrzej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mis_michal 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2011 wczoraj na ulicach podwarszawskiego Halinowa, niebieskie G60. Przyznać się kto jechał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2011 W dniu 10/23/2011 o 17:19, Zagniatacz napisał: to moja Olenka pilnie sie uczyla Andrzej Masz siostrę która studiuje na Mechanicznym? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
leon 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2011 tak dokladnie tam studiuje i na szczescie jest moja dziewczyna,a nie siostra Andrzej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 Dzisiaj widziany Pleski w mercedesie na rodzie w Radzyniu Podlaskim. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 Zadi widziany pod JYSKiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 Gietek ale Pleski w mercedesie to nie corrado ani scirocco Widziany dzisiaj brącowy corr w tomaszowie lubelskim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 (edytowane) W dniu 10/26/2011 o 19:44, Antonio napisał: Gietek ale Pleski w mercedesie to nie corrado ani scirocco Ale widziany. Też widziany corr z białymi paskami a'la mustang jechał w stronę Niemiec z Garbowa. Edytowane 26 Październik 2011 przez Adanio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2011 W dniu 10/26/2011 o 19:44, madKOWAL napisał: Zadi widziany pod JYSKiem hehehe, chyba pierwszy raz ktoś mnie wspomniał w tym temacie Danke! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2011 Panie ja to juz Cie nieraz widzialem tylko ze nie jechalem Correm ;/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2011 Wczoraj w Trzebini czerwony cor na SCH (chyba) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2011 nie ma takich tablica jak SCH chyba, ze czarne jeszcze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2011 Już sprawdziłem KCH Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 wczoraj ok 14:30 w Rzeszowie na B4, zaparkowana kolo carrefour'a zielona sroczka na czarnych blachach o nr RZO... wczesniej juz ja widywalem, czyja to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OskaR_i20 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 W sobote jedno w kielcach granatowe bez klamki od str kierowcy na blachach TBU ..... i drugie w opatowie do sprzedania 1,9 TDI na blachach LKS .... o ile dobrze pamiętam a i też granatowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 Wczoraj w Wałczu widziałem czarene Corrado vr6 na angielskich blachach koło dworca, a dzisiaj w Pile równiez czarne Corrado na angielskich blachach napastuja nas angielskie parchy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach