grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2011 dzisiaj ok. 9.30 na ul. Sobieskiego w W-wie widziane czarne corrado vr6 na blachach WE 0980E, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2011 W stronę Redy fioletowe na GWE to Ponczkowuz. ponczka to nie było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2011 ponczka to nie było A to takie z super wlotami, lexodrutexami i siateczkami? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2011 Czerwone GDA w strone Pruszcza Gdanskiego. G60 chyba ale pewny nie jestem, jakos okolo 16:30~~ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2011 Wczoraj ktos z klubu jechal przez Żarnów w łódzkim ? Bo widzialem gdzies kolo godziny 21tej czarne Corrado chyba na polerowanych felgach. I dzisiaj przypadkowo kolega mnie zaprowadzil do malej wioski pod Końskimi i mówił ze widział jakieś Corrado pod płotem. Faktycznie czarne w macie zmalowane pedzlem, w srodku piekna czarna skora Recaro, klima, regulacja kiery itd a pod maska :Paaanie syn tam diesla wsadzil 1,9td aaz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2011 Dzisiaj we Wrocławiu na Obornickiej ciemne corrado na blachach DMI. Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oka 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2011 dzisiaj czerwone corrado g60 na borbetach i konkretnej glebie zaparkowane w rzeszowie przy ul. zamkowej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2011 po 15 ciemne Corrado na ul. Wiejskiej (przy samym sejmie)- rejestracja WB, za szybą imitacja tabl. rejestracyjnej podpisana "Michał" Chyba już 3x tego Corra widzę- nikt nie wie czyje to? pozdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2011 dziś w Łodzi na parkingu przed manufaktura widziany kolejny "Pan Groszek" na tablicy EWE... zaparkował obok mojej Żaby, właściciel Grocha czekał na mnie w samochodzie około 40min tylko po żeby poznać kierowce. Dosyć zabawnie to wyglądało bo auta były identycznie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2011 Hola, hola "Pan Groszek" jest tylko jeden. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2011 (edytowane) Hola, hola "Pan Groszek" jest tylko jeden. może i jest tylko jeden lecz mój i tamten jest taki jak twój Edytowane 30 Wrzesień 2011 przez popiel89 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2011 To już trojaczki, a wiem, że jest ich więcej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Wrzesień 2011 czarne Sciro mk2 na rejestracji LBL ???? wczoraj pod klubem lwowskim w tomaszowie lubelskim, w gazie ale nawet spoko wyglądające zna ktoś? Bocian to Twoje okolice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2011 (edytowane) Dzisiaj klilkukrotnie Corrado Łukiego Uploaded with ImageShack.us Edytowane 1 Październik 2011 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2011 dziś o godz.18 w Głownie mini spocisz z zibicorradovr6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bocian 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2011 to czarne sciro widziałem kilka razy w biłgoraju...ale goscia nie znam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2011 ja tez kiedyś pracujac w miejscowym komisie, w bilgoraju widziałem to czarne sciro, nigdy nie udalo mi sie zaczepic wlasciciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2011 (edytowane) wczoraj w Tychach 3 nowe Sciro dzisiaj w Krakowie nowe Sciro na wroclawskich blachach i przy wyjezdzie z Krakowa szare Sciro mk2 na katowickich blachach lecialo w strone Krakowa no i w Krakowie jeszcze taki mysle rarytasik sobie stal... Edytowane 2 Październik 2011 przez hanys Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2011 Wczoraj w Drawnie czarne sciro WW cos tam sobie stalo na malutkim parkingu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2011 Dzisiaj w Gdansku okolo 17:15 na wyskosci dworca glownego pkp, czerowne corrado na WO albo W0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2011 wczoraj na ul. ROLNEJ w POZNANIU widziany niebieski corek , a w srodku SONIC !!!!! pozdrowienia ziomek..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2011 Dzisiaj we Wrocławiu na Obornickiej ciemne corrado na blachach DMI. Ktoś od nas? byłe auto Mirona ktos chyba w Factory pracuje bo czesto tam stoi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2011 Czerwony corras na blachach (i tu problem, bo ślepa jestem) GD albo GDA. oO na legionów w gdańsku rano. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2011 Wczoraj w miejscowości Kolczygłowy (tras sławno - bytów) ok godz 21:00 stało za jakimś płotem czerwone corrado, nr nie zauważyłem bo już ciemno było. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2011 w niedzie w rzeszowie czarne corrado bodajze na blachcach lbl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach