Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Praks    0

dzis vr na niemeickich blachac na orlenie za ostroda kawalek siedzenai tylne czyscil chyba...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Dziś około 8 rano jakiś Ciemny Corr na LCH w Chełmie wjeżdżając od Lublina widziany na pierwszym rondzie.

Wczoraj rano w drodze do chełma fioletowy Corr wyjeżdżający na Lublin z drogi prowadzącej do Krasnegostawu

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
-=RAFAL=-    0

dziś w Piastowie ok godziny 8:30 widziałem corrado jadące na wiadukt. kolor jak groszek Asi a więc zielony metalik. nie udało mi się zobaczyć rejestracji, felgi alu wyglądały raczej na 17" i błyszczały się tak jak by niektóre ich fragmenty były w polerce (ale nie jestem na 100% pewny bo w ruchu auto było).

ktoś zna to auto? - to ktoś od nas?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gość   
Gość

Ostatnio jak byłem w krakowie widzialem 2 parchy, i jedno zielone stare sciro , na sprzedaż było . Fotki gdzies pogubiłem :(

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

5 wrzesnia w bielsku jakos przed 18 widziany czacha w swoim corze wjezdzal z walowej w 3 maja ale niestety nie widizal mnie :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gość   
Gość

Dzisiaj w Skarżysku bardzo fajne zielone Corrado. Chciałem cyknąć fotkę, ale gdzieś mi uciekło jak zawracałem :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

Pewnie trujson

i foto od kumpla takiego Corrka

9e43ba6c1acb3907med.jpg

Edytowane przez madKOWAL

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

Dziś ok. 17 na moście Świętokrzyskim w Wawce szare Scirocco na czarnych blachach LFA. Pozdrówka!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
maslo    0

Wczoraj ok 21 na stacji paliw w Trzebnicy, spotkałem się z Bartkiem (jeśli dobrze pamiętam), który ma 250 konne czarne corrado w dieslu. Ktoś go kojarzy po nicku?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Asiunia    0

Wczoraj czarna sroczka w Janowie Lubelskim i czerwone corrado z przyciemnianymi tylnymi szybkami w Niedrzwicy.

Edytowane przez Asiunia

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
matash    0

przedwczoraj W Rudzie Śląskiej ul. Joanny ciemny Correk starego typu na SL... mial grill Riegera i doczepiane progi, srodek obszyty na jasno

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
CorradoSKJ    0

Wczoraj ok 21 na stacji paliw w Trzebnicy, spotkałem się z Bartkiem (jeśli dobrze pamiętam), który ma 250 konne czarne corrado w dieslu. Ktoś go kojarzy po nicku?

Tego Corra kiedyś widziałem na allegro wydaje mi się, czarny i fela z czerwonymi akcentami

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
pawka    0

Wczoraj w Gdańsku wieczorem złoto-czarne (chyba g60) na GST i dziś w Rumi jadące w stronę Redy fioletowe na GWE

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bujson    0

Jakies 30min, temu w Gdansku, na przeciwko sklepu ESC na grunwaldzkiej Corrado na GA :)

Edytowane przez bujson

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0

dziś o 17.30 w Nowym Saczu pomarańczowe corrado na czarnych alusach, rejestracja SZY...

możliwe, że to Snickers :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Pim    0

Wczoraj w Gdańsku wieczorem złoto-czarne (chyba g60) na GST i dziś w Rumi jadące w stronę Redy fioletowe na GWE

te gst to bodaj ten co na manii wiochę robił.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.