sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2011 dzisiaj rano cor widziany w rybniku zreszta pare razy juz o nim pisalem tutaj a dzis udalo mi sie strzelic fote Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2011 To nie Rybnik, to MEKSYK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2011 dzis vr na niemeickich blachac na orlenie za ostroda kawalek siedzenai tylne czyscil chyba... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2011 Wczoraj dwie sroczki mk2 i corrado Smykowe. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2011 Dziś około 8 rano jakiś Ciemny Corr na LCH w Chełmie wjeżdżając od Lublina widziany na pierwszym rondzie. Wczoraj rano w drodze do chełma fioletowy Corr wyjeżdżający na Lublin z drogi prowadzącej do Krasnegostawu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2011 dziś w Piastowie ok godziny 8:30 widziałem corrado jadące na wiadukt. kolor jak groszek Asi a więc zielony metalik. nie udało mi się zobaczyć rejestracji, felgi alu wyglądały raczej na 17" i błyszczały się tak jak by niektóre ich fragmenty były w polerce (ale nie jestem na 100% pewny bo w ruchu auto było). ktoś zna to auto? - to ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2011 Dzisiaj w Żarnowie chyba Sky widzialem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2011 Ostatnio jak byłem w krakowie widzialem 2 parchy, i jedno zielone stare sciro , na sprzedaż było . Fotki gdzies pogubiłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2011 5 wrzesnia w bielsku jakos przed 18 widziany czacha w swoim corze wjezdzal z walowej w 3 maja ale niestety nie widizal mnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2011 Dzisiaj w Skarżysku bardzo fajne zielone Corrado. Chciałem cyknąć fotkę, ale gdzieś mi uciekło jak zawracałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2011 (edytowane) Pewnie trujson i foto od kumpla takiego Corrka Edytowane 15 Wrzesień 2011 przez madKOWAL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2011 Dziś ok. 17 na moście Świętokrzyskim w Wawce szare Scirocco na czarnych blachach LFA. Pozdrówka! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2011 dzisiaj przed 14 w Katowicach nowe czarne Sciro na blachach EL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2011 Wczoraj ok 21 na stacji paliw w Trzebnicy, spotkałem się z Bartkiem (jeśli dobrze pamiętam), który ma 250 konne czarne corrado w dieslu. Ktoś go kojarzy po nicku? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2011 (edytowane) Wczoraj czarna sroczka w Janowie Lubelskim i czerwone corrado z przyciemnianymi tylnymi szybkami w Niedrzwicy. Edytowane 20 Wrzesień 2011 przez Asiunia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2011 przedwczoraj W Rudzie Śląskiej ul. Joanny ciemny Correk starego typu na SL... mial grill Riegera i doczepiane progi, srodek obszyty na jasno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CorradoSKJ 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2011 Wczoraj ok 21 na stacji paliw w Trzebnicy, spotkałem się z Bartkiem (jeśli dobrze pamiętam), który ma 250 konne czarne corrado w dieslu. Ktoś go kojarzy po nicku? Tego Corra kiedyś widziałem na allegro wydaje mi się, czarny i fela z czerwonymi akcentami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2011 Wczoraj w Gdańsku wieczorem złoto-czarne (chyba g60) na GST i dziś w Rumi jadące w stronę Redy fioletowe na GWE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2011 W stronę Redy fioletowe na GWE to Ponczkowuz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2011 (edytowane) Jakies 30min, temu w Gdansku, na przeciwko sklepu ESC na grunwaldzkiej Corrado na GA Edytowane 20 Wrzesień 2011 przez bujson Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Poli 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2011 Dynów, Dubiecko / podkarpacie 2x Koreczek na g60 ^^ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2011 dziś o 17.30 w Nowym Saczu pomarańczowe corrado na czarnych alusach, rejestracja SZY... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2011 przed chwilą czerwone corrado na Aleji Sobieskiego w Warszawie, rejestracja WKZ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2011 dziś o 17.30 w Nowym Saczu pomarańczowe corrado na czarnych alusach, rejestracja SZY... możliwe, że to Snickers Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2011 Wczoraj w Gdańsku wieczorem złoto-czarne (chyba g60) na GST i dziś w Rumi jadące w stronę Redy fioletowe na GWE te gst to bodaj ten co na manii wiochę robił. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach