Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

butcher    0

wczoraj około 15:00 w piotrkowicach na drodze Proszowice Słomniki bardzo ładne czerwone corrado wielkie ździwienie ale łapki były :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

wczoraj około 15:00 w piotrkowicach na drodze Proszowice Słomniki bardzo ładne czerwone corrado wielkie ździwienie ale łapki były :lol:

Jakie miał blachy bo u nas w powiecie to chyba tylko my mam corki :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
humi    0

Przyznać się, kto wczoraj koło północy stał na Lotosie między Sopotem a Gdynią? :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
butcher    0

nie zwróciłem uwagi bo byłem w szoku :lol:

Edytowane przez butcher

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

Dzis w Ostrowcu Świętokrzyskim czarne G60 na TOS i mijalem sie z trzy ale mnie nie widzial chyba. Ja jechalem czerwonym T4.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sloniu    0

dziś po 12 w Łodzi ul.Milionowa przy Śmigłego-Rydza(na przeciwko myjni) czarne corrado TKN, bez blachy z przodu.

correk Sky

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

niekoniecznie :)

jak na brockach b1 i z duza lotka z tylu to vrka mojego znajomego

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
indi    0

27 sierpnia ciemne corrado w Zakopanem na rejestracjach KTT i na Gubałówce zielone G w wersji us :) Kojarzycie?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Bocia    0

W połowie sierpnia czarny Corek w Szwecji na autostradzie - okolice Göteborga oraz kolejne już w Norwegi w okolicach miejscowości Ørje :wub: Czyli tam też są nasze autka.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Zadi    0

Dziś po 17ej na obwodnicy Kielc krótkie spotkanie z Olafem (Olafart). Powitane, wstrzymany ruch na rondzie, hehe.

Jednak dziś jechałem w innym kierunku niż zazwyczaj bo byśmy pojechali razem przez kilkanaście km, a i może miejsce na krótki postój by się znalazło :)

Edytowane przez Zadi

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

Dzis w monachium białe corrado na TK.Rok temu tez je widziałem,ale nie wiem czyje to

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
s_kowal    0

Dzisiaj ok. 15:00 na moście nad Odrą na wylocie z Opola w stronę Wrocławia mijałem dupowozem granatowe Corrado na blachach OB........ (Corr wyjeżdżał z Opola).

Któż to taki ???

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

Dzis w monachium białe corrado na TK.Rok temu tez je widziałem,ale nie wiem czyje to

Kiedys pisalem do andrzejka czy to nie jego ropniak, ale ostatnio dowiedzialem sie ze jest w Kielcach jeszcze jeden bialy Corr i co ciekawe tez raczej diesel bo kopcil chyba ze taka benza zajechana :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

Dziś po 17ej na obwodnicy Kielc krótkie spotkanie z Olafem (Olafart). Powitane, wstrzymany ruch na rondzie, hehe.

Jednak dziś jechałem w innym kierunku niż zazwyczaj bo byśmy pojechali razem przez kilkanaście km, a i może miejsce na krótki postój by się znalazło :)

pozdro, pozdro :) Morda mi się cieszyła już przez resztę drogi do Zako :P

oczywiście że byśmy stanęli i pogadali, bo akurat musiałem sobie przerwę zrobic- następnym razem się poprawimy :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

dzisiaj ok 13.45 w Katowicach na rondzie mikolowskim czarne Corrado na blachach S1 LUNA

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Fenri    0

Hanys, ja tego Corka swego czasu często widywałem w okolicach Bełku/Ornontowic, zawsze przejazdem, ale wygladał na zadbanego :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.