maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2011 Wczoraj ok 17, na wiadukcie w Siechnicach widziałem i dałem się zobaczyć ciemno-granatowemu Corrkowi na DST (znaki szczególne ciemne szyby) akurat rozmawiałem przez telefon więc nie pobłyskałem, ale rączka była. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2011 dziś po 12 w Łodzi ul.Milionowa przy Śmigłego-Rydza(na przeciwko myjni) czarne corrado TKN, bez blachy z przodu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Buniek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2011 czerwone corrado na SMI widziane w bieruniu 21,08 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2011 ujarani. sciro mk1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
butcher 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2011 wczoraj około 15:00 w piotrkowicach na drodze Proszowice Słomniki bardzo ładne czerwone corrado wielkie ździwienie ale łapki były Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2011 wczoraj około 15:00 w piotrkowicach na drodze Proszowice Słomniki bardzo ładne czerwone corrado wielkie ździwienie ale łapki były Jakie miał blachy bo u nas w powiecie to chyba tylko my mam corki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2011 Przyznać się, kto wczoraj koło północy stał na Lotosie między Sopotem a Gdynią? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
butcher 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2011 (edytowane) nie zwróciłem uwagi bo byłem w szoku Edytowane 28 Sierpień 2011 przez butcher Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2011 Dzis w miejscowości Raniżów. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2011 Wczoraj kolo 12 na Struga( Zs) pod castorama szare curado ZST widzielismy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2011 Dzis, przed chwila, wjerzdzajaca do Ostródy szara sroczka WY Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2011 Dzis w Ostrowcu Świętokrzyskim czarne G60 na TOS i mijalem sie z trzy ale mnie nie widzial chyba. Ja jechalem czerwonym T4. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2011 bardzo możliwe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2011 dziś po 12 w Łodzi ul.Milionowa przy Śmigłego-Rydza(na przeciwko myjni) czarne corrado TKN, bez blachy z przodu. correk Sky Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2011 niekoniecznie jak na brockach b1 i z duza lotka z tylu to vrka mojego znajomego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2011 27 sierpnia ciemne corrado w Zakopanem na rejestracjach KTT i na Gubałówce zielone G w wersji us Kojarzycie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2011 Dzis w miejscowości Raniżów. to chyba przedostatni corr maniusa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OskaR_i20 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2011 No właśnie też mi się tak odrazu skojarzyło że to ten Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2011 W połowie sierpnia czarny Corek w Szwecji na autostradzie - okolice Göteborga oraz kolejne już w Norwegi w okolicach miejscowości Ørje Czyli tam też są nasze autka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2011 (edytowane) Dziś po 17ej na obwodnicy Kielc krótkie spotkanie z Olafem (Olafart). Powitane, wstrzymany ruch na rondzie, hehe. Jednak dziś jechałem w innym kierunku niż zazwyczaj bo byśmy pojechali razem przez kilkanaście km, a i może miejsce na krótki postój by się znalazło Edytowane 1 Wrzesień 2011 przez Zadi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2011 Dzis w monachium białe corrado na TK.Rok temu tez je widziałem,ale nie wiem czyje to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s_kowal 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2011 Dzisiaj ok. 15:00 na moście nad Odrą na wylocie z Opola w stronę Wrocławia mijałem dupowozem granatowe Corrado na blachach OB........ (Corr wyjeżdżał z Opola). Któż to taki ??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2011 Dzis w monachium białe corrado na TK.Rok temu tez je widziałem,ale nie wiem czyje to Kiedys pisalem do andrzejka czy to nie jego ropniak, ale ostatnio dowiedzialem sie ze jest w Kielcach jeszcze jeden bialy Corr i co ciekawe tez raczej diesel bo kopcil chyba ze taka benza zajechana Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2011 Dziś po 17ej na obwodnicy Kielc krótkie spotkanie z Olafem (Olafart). Powitane, wstrzymany ruch na rondzie, hehe. Jednak dziś jechałem w innym kierunku niż zazwyczaj bo byśmy pojechali razem przez kilkanaście km, a i może miejsce na krótki postój by się znalazło pozdro, pozdro Morda mi się cieszyła już przez resztę drogi do Zako oczywiście że byśmy stanęli i pogadali, bo akurat musiałem sobie przerwę zrobic- następnym razem się poprawimy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2011 dzisiaj ok 13.45 w Katowicach na rondzie mikolowskim czarne Corrado na blachach S1 LUNA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach