Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2011 A ja dziś rano czekałem sobie na zielone światło na przejsciu i zauwazył mnie przejeżdżajacy Poprostu. Sorki Darku ze rozmawialiśmy (krzyczeliśmy) przez ulicę ale spieszyłem się do roboty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2011 Wczoraj ok 15 na trakcie Św. Wojciecha czerwone corrado jadace w kierunku centrum Gdańska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2011 ulica Baletowa w W-wie 17.08.11 ok godziny 14, ciemne (czarne?) corrado na blachach WB ....... znaki szczególne przepalony jeden xenon, pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2011 W niedziele ok. godziny 20 przed Grudziadzem corrado GD lub GDA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) Dzisiaj w BDG (..) stające przed warsztatem czerwone scirro mk2 Pod warsztatem na ul. startowej? Ta sroka ma zatarty silnik. pani, która chyba przez przypadek go miała nie zauważyła, że jeździ bez oleju. I swego czasu był na sprzedaż. Znaczy z tym zatartym silnikiem. a stoi pod tym warsztatem jakieś.. pół roku? coś koło tego. Edytowane 17 Sierpień 2011 przez humi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CorradoSKJ 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2011 humi z gdyni jesteś a historię srok z BDG znasz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2011 Dzisiaj koło 8 u nas w wiosce ciemne corrado z białymi pasami a'la mustang - rejestracja LPA. Nawet ładnie się prezentowało. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2011 humi z gdyni jesteś a historię srok z BDG znasz w bdg mieszkałam ponad dwa lata. a jedna sroka, która latała po bdg była moją sroką. Jak jeszcze była moja. Ale trafiłam, czy nie? się czaiłam na tą czerwoną, a stoi u mojego mechanika. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2011 dzisiaj rano odstawiałem auto kolegi na warsztat, a tam granatowy KR rejestracja LTM; ostatnio jakoś przyjechał z beneluksów.. okolice Łęcznej ofkors. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2011 (edytowane) LTM granatowy to ode mnie z wiochy, widziałem parę razy ale jakoś bez kontaktu? ktoś go kupił u Was? Edytowane 19 Sierpień 2011 przez Antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2011 dzisiaj w Wołominie czarne 16v GA... widziałem zaparkowane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CorradoSKJ 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2011 (edytowane) Humi już nie stoi, może jest robiona, chciałem dzisiaj sie pokręcić koło niej a tu zonk Edytowane 19 Sierpień 2011 przez CorradoSKJ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2011 dzisiaj w Wołominie czarne 16v GA... widziałem zaparkowane byle auto pawki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2011 16.08.2011 jadac tramwajem do kuzyna na przymorze zuwazylem stojace corrado na strzezonym parkingu upolowane na zaspie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szewcu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2011 Dziś tak koło 13 koło sklepu leclerca w Sosnowcu czarne mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2011 dzisiaj w Wołominie czarne 16v GA... widziałem zaparkowane Kryniol to ten gość co miał Onyxowe... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2011 Dzisiaj widzialem ciemne Corrado na Słowiance w Gorzowie Wlkp na tablicach PWR za sterami Pani. Oczywiscie pomrugane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2011 16.08.2011 jadac tramwajem do kuzyna na przymorze zuwazylem stojace corrado na strzezonym parkingu upolowane na zaspie Spotkałem go kiedyś na autostradzie, ABV z tego co pamiętam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2011 dzisiaj w Wołominie czarne 16v GA... widziałem zaparkowane zgadza się - EX moje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2011 dziś 13.05 w Łodzi ul. Strykowska fioletowe corrado z tablica ELC... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2011 zgadza się - EX moje Spoko, na tyle co znam Orzecha to wiem że źle mu nie będzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2011 Spoko, na tyle co znam Orzecha to wiem że źle mu nie będzie Teraz to już nasze;) napewno mu nie będzie źle. Dziś rano na Marsa w koreczku czerwone G60. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2011 Wczoraj, Międzyzdroje; czerwony corek na ZDR... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2011 Teraz to już nasze;) napewno mu nie będzie źle. Dziś rano na Marsa w koreczku czerwone G60. Miło was tu zobaczyć zarejestrowanych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2011 Miło was tu zobaczyć zarejestrowanych Witamy, witamy )) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach