maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2011 W piątek we Wrocławiu na Legnickiej. Czerwony Corek. Kolega czasem w Tieto nie pracuje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2011 Oraz Tydzień temu W Oławie ma 3go-maja. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2011 Masło ten we Wrocku to Kihona. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2011 (edytowane) 6.08.2011 bardzo miłe spotknie z państwem Grizzli którzy uratowali mi wyjazd!!!! za co bardz ale to bardzo dziekuje im i szczesciu tego dnia ! (tak w skrócie to pękł wąż wody do nagrzewnicy i myslalem ze utkne w Myśliborzu... Maska w górę i badam co sie stało. Nagle po chwili przejezdza corrado wiec pomachane i za pare chwil podjechało, patrze ze jakies znajome twarze a tam Krzysiek ze swoja uroczą drugą połową jak do tej pory przez te 3 lata nigdy na trasie nie spotkałem klubowiczów, tak w tym momencie uratowali mi oni niemal zycie, cud!!! jeszcze raz Wielkie dziekuje Gryzzli za ogarniecie tematu i przedewszystkim za to ze podjechaliscie !! (aaa na skróconym werzu dojechałem do kostrzyna i wróciłem dnia nastepnego do szczecina.....a waz pekł dopiero 2km od domu wiec podjechałem pod sam dom.!! ) wiec jeszcze raz wielkie dzieki i do zobaczenia! pozdro Edytowane 8 Sierpień 2011 przez Maax Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grizzli 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2011 6.08.2011 bardzo miłe spotknie z państwem Grizzli którzy uratowali mi wyjazd!!!! za co bardz ale to bardzo dziekuje im i szczesciu tego dnia ! (tak w skrócie to pękł wąż wody do nagrzewnicy i myslalem ze utkne w Myśliborzu... Maska w górę i badam co sie stało. Nagle po chwili przejezdza corrado wiec pomachane i za pare chwil podjechało, patrze ze jakies znajome twarze a tam Krzysiek ze swoja uroczą drugą połową jak do tej pory przez te 3 lata nigdy na trasie nie spotkałem klubowiczów, tak w tym momencie uratowali mi oni niemal zycie, cud!!! jeszcze raz Wielkie dziekuje Gryzzli za ogarniecie tematu i przedewszystkim za to ze podjechaliscie !! (aaa na skróconym werzu dojechałem do kostrzyna i wróciłem dnia nastepnego do szczecina.....a waz pekł dopiero 2km od domu wiec podjechałem pod sam dom.!! ) wiec jeszcze raz wielkie dzieki i do zobaczenia! pozdro Nie ma za co naprawde i oby jak najmniej takich niemilych niespodzianek pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2011 wczoraj widziane czarne corrado vr6 w Wałczu na angielskich tablicach czyje to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2011 derbika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2011 dzis okolo 16:30 w Rzeszowie na stacji benzynowej Leclerca, bardzo ladnie utrzymane biale G60 US z Rzeszowskimi blachami na borbetach A Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us wie ktos czyje to??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2011 O 15.10 na Stella Sawickiego w Krakowie czerwone Corrado na numerach KNS z clearami red-white z tylu, lecial w strone M1. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2011 Wczoraj w TVN Turbo w raporcie. Czarne typowo do ściganki na ćwiartkę bodajże z Czech. Za bardzo do oryginału nie było podobne. ale rozpoznałem zanim jeszcze powiedzieli, że to Corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2011 W piątek we Wrocławiu na Legnickiej. Czerwony Corek. Kolega czasem w Tieto nie pracuje? to kihonowy parch Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2011 Wczoraj przed południem na Orlenie na rogu Alei Wiśniowej i ul. Ślężnej we Wrocławiu ciemne Corrado, niestety zorientowaliśmy się dopiero po minięciu zjazdu, więc nie było okazji zjechać i porozmawiać Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2011 To Scico czy corrado? Chodzi mi oczywiście o tego białego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2011 Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wapniak 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2011 Gorlice ulica Hellera wczoraj około 15 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2011 CRX i CORRADO fajne zestawienie autek, ktore zawsze wzbudzaly moje zainteresowanie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wapniak 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2011 crx w żukowym macie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2011 czyli po prostu w podkladzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mis_michal 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2011 czerwone corrado WPI dzis na cargo:) kto się przyzna do kogo należy to auto:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2011 dwa Korki lecace dzisiaj nad morze:) i pakujace sie kolo Dworku w piekny koreczek;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2011 Wczoraj na trasie Kielce-Staszów mijałem się z czerwonym Correm na blachach TKI.... Hmm...To kolejny już Corr z moich okolic, którego nie znam, niestety.. (jeden widziałem na zdjęciach ze Świerkocina) :/ Odezwijcie się, hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2011 Ten biały na focie wygląda mi na citroena BX. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CorradoSKJ 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2011 (edytowane) Dzisiaj w BDG na blachach CZN zielono mi Corrado i n tej samej ulicy stające przed warsztatem czerwone scirro mk2, co za wylęg a zwykle jednego w miesiącu nie mogłem dojrzeć A i jeszcze na szwederowie srebrne mk2 z BEDLUKJEM, no comments Edytowane 16 Sierpień 2011 przez CorradoSKJ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2011 Znowu we Wrocławiu - około godziny 14:15 ciemne (granatowe?) Scirocco (chyba MK II) pod marketem EPI), a następnie około godziny 14:30 ciemne Corrado (czarne/granatowe) na blachach DW ...MN (pod centrum handlowym Renoma - jechało na południe, w stronę Arkad) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2011 Volcik DW ....MN to ja.To moja prosta start/meta jak wychodzę z zakrętu na świdnickiej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach