Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Maax    0

6.08.2011 bardzo miłe spotknie z państwem Grizzli którzy uratowali mi wyjazd!!!! za co bardz ale to bardzo dziekuje im i szczesciu tego dnia ! :) (tak w skrócie to pękł wąż wody do nagrzewnicy i myslalem ze utkne w Myśliborzu... Maska w górę i badam co sie stało. Nagle po chwili przejezdza corrado wiec pomachane i za pare chwil podjechało, patrze ze jakies znajome twarze a tam Krzysiek ze swoja uroczą drugą połową :) jak do tej pory przez te 3 lata nigdy na trasie nie spotkałem klubowiczów, tak w tym momencie uratowali mi oni niemal zycie, cud!!! ;) jeszcze raz Wielkie dziekuje Gryzzli za ogarniecie tematu i przedewszystkim za to ze podjechaliscie !! :)

(aaa na skróconym werzu dojechałem do kostrzyna i wróciłem dnia nastepnego do szczecina.....a waz pekł dopiero 2km od domu wiec podjechałem pod sam dom.!! :))

wiec jeszcze raz wielkie dzieki i do zobaczenia! pozdro

Edytowane przez Maax

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
grizzli    0

6.08.2011 bardzo miłe spotknie z państwem Grizzli którzy uratowali mi wyjazd!!!! za co bardz ale to bardzo dziekuje im i szczesciu tego dnia ! :) (tak w skrócie to pękł wąż wody do nagrzewnicy i myslalem ze utkne w Myśliborzu... Maska w górę i badam co sie stało. Nagle po chwili przejezdza corrado wiec pomachane i za pare chwil podjechało, patrze ze jakies znajome twarze a tam Krzysiek ze swoja uroczą drugą połową :) jak do tej pory przez te 3 lata nigdy na trasie nie spotkałem klubowiczów, tak w tym momencie uratowali mi oni niemal zycie, cud!!! ;) jeszcze raz Wielkie dziekuje Gryzzli za ogarniecie tematu i przedewszystkim za to ze podjechaliscie !! :)

(aaa na skróconym werzu dojechałem do kostrzyna i wróciłem dnia nastepnego do szczecina.....a waz pekł dopiero 2km od domu wiec podjechałem pod sam dom.!! :))

wiec jeszcze raz wielkie dzieki i do zobaczenia! pozdro

Nie ma za co naprawde i oby jak najmniej takich niemilych niespodzianek ;) pozdrawiam :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Sebastian    0

O 15.10 na Stella Sawickiego w Krakowie czerwone Corrado na numerach KNS z clearami red-white z tylu, lecial w strone M1.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
zanat    0

Wczoraj w TVN Turbo w raporcie. Czarne typowo do ściganki na ćwiartkę bodajże z Czech. Za bardzo do oryginału nie było podobne. ale rozpoznałem zanim jeszcze powiedzieli, że to Corrado.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0

W piątek we Wrocławiu na Legnickiej. Czerwony Corek.

Kolega czasem w Tieto nie pracuje?

20110805896.jpg

20110805897.jpg

to kihonowy parch :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
VOLCIK    0

Wczoraj przed południem na Orlenie na rogu Alei Wiśniowej i ul. Ślężnej we Wrocławiu ciemne Corrado, niestety zorientowaliśmy się dopiero po minięciu zjazdu, więc nie było okazji zjechać i porozmawiać ;)

Ktoś od nas? :>

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
gliwa    0

dwa Korki lecace dzisiaj nad morze:) i pakujace sie kolo Dworku w piekny koreczek;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Zadi    0

Wczoraj na trasie Kielce-Staszów mijałem się z czerwonym Correm na blachach TKI....

Hmm...To kolejny już Corr z moich okolic, którego nie znam, niestety.. (jeden widziałem na zdjęciach ze Świerkocina)

:/

Odezwijcie się, hehe :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
CorradoSKJ    0

Dzisiaj w BDG na blachach CZN zielono mi Corrado i n tej samej ulicy stające przed warsztatem czerwone scirro mk2, co za wylęg a zwykle jednego w miesiącu nie mogłem dojrzeć :)

A i jeszcze na szwederowie srebrne mk2 z BEDLUKJEM, no comments

Edytowane przez CorradoSKJ

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
VOLCIK    0

Znowu we Wrocławiu - około godziny 14:15 ciemne (granatowe?) Scirocco (chyba MK II) pod marketem EPI), a następnie około godziny 14:30 ciemne Corrado (czarne/granatowe) na blachach DW ...MN (pod centrum handlowym Renoma - jechało na południe, w stronę Arkad) :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

A ja dziś rano czekałem sobie na zielone światło na przejsciu i zauwazył mnie przejeżdżajacy Poprostu. Sorki Darku ze rozmawialiśmy (krzyczeliśmy) przez ulicę ale spieszyłem się do roboty :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.