grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2011 a ja w sobotę w Iławie na rondzie w okolicach Ratusza widziałem niebieskie corrado, może ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2011 (edytowane) przed chwilą na grunwaldzkiej w gdańsku przed leroy melin corrado z blachami GKW, dwie dziewczyny jechały Haha, no to ja. ładne parszydło, nie? Edytowane 13 Lipiec 2011 przez humi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2011 wczoraj na wjeździe do Poznania od Strony Suchego Lasu około godziny 14:00 widziany niebieski correk na PO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2011 mozliwe ze Sonic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2011 (edytowane) Haha, no to ja. ładne parszydło, nie? nie przyglądałem się ale z daleka wyglądało spoko na mazurach obejrzę jak dojadę jakoś Edytowane 14 Lipiec 2011 przez ciupin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2011 Wczoraj w Zs na sloneczku czarne scioro i po 11 na moscie Gryfitow biale Zo-Misia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CorradoSKJ 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2011 Widziałem dzisiaj corra w na wylocie z Torunia, stał pod chatką, nie zdążyłem zrobić foty bo niekoniecznie przepisowo jechałem, z tego co pamiętam tam kiedyś stało siro mk2, zna ktoś ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2011 WIDZIAŁEM HIMENA! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
duffs10 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2011 Widziałem dzisiaj corra w na wylocie z Torunia, stał pod chatką, nie zdążyłem zrobić foty bo niekoniecznie przepisowo jechałem, z tego co pamiętam tam kiedyś stało siro mk2, zna ktoś ?? jak fioletowe to royasa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CorradoSKJ 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2011 A może być bo fiolet był a w profilu ma że sciro też było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2011 (edytowane) wczoraj na wjeździe do Poznania od Strony Suchego Lasu około godziny 14:00 widziany niebieski correk na PO Raczej nie Sonic, bo jest gdzieś koło morza... Może to był Yamaha Edytowane 16 Lipiec 2011 przez Karpiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2011 Dzis corr na rejestracji wzy na trasie Warszawa Zyrardow na wysokosci Brwinowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2011 Dzis corr na rejestracji wzy przejebane- zawsze się boję kierowców na WZY i WZ, bo oni nie mają kierunków nigdy i do tego wykonują niekontrolowane manewry na drodze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nagly 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2011 Wczoraj o 12:40 na Grójeckiej w Warszawie corr w czarnym macie na blachach chyba CB.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CorradoSKJ 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2011 tak to padlina niestety od nas ale ładnie tylko wygląda z daleka jest kilkanaście kg szpachlu opadającego na nim i prześwituje nawet przez lakier, tragedia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2011 (edytowane) przejebane- zawsze się boję kierowców na WZY i WZ, bo oni nie mają kierunków nigdy i do tego wykonują niekontrolowane manewry na drodze prawda Zapomniałem dodać że ostano widzialne auto byłe Magowe trochę nie jeździ już, najpierw się spaliła instalacja a teraz panewka, a tak ogółme to niezły żużel :| Edytowane 17 Lipiec 2011 przez bukszpan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2011 kto wczoraj (w sobotę) zapindalał correm po żukowie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) wczoraj ok 16-17 śmigało za mną czarne Scirocco mk1 ul. Racławicką w Wawie 1wszy raz na żywo widziałem jeżdżące mk1:) Autko chyba wiele przeszło, ale w Track Dayach startuje- chwile pogadane z właścicielem Edytowane 18 Lipiec 2011 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2011 Wczoraj wyjeżdżając z Darłowa mijałem się na wylocie z korkiem w kameleonie:) po 3h wróciłem do domu a on stoi i mnie pod oknami:D Do sąsiada kolega przyjechał, dorwałem kolesia, auto ma miesiąc czasu i ma 2.0 pod maską. W mielnie ma nas odwiedzić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2011 Hmm ciekawe . Coraz więcej corków na koszalinie znowu Naliczyłem juz 2 przypadkowe , ten jest 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2011 Wczoraj podejrzewam ze ktos wracal z Pasłęka przez Ostróde, czerwone Corrado, CBR~~ kolumna 3autek ogolnie przez miasto sie przelansowala Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2011 dzisiaj okolo 16 w Stargardzie na ulicy pilsudskiego zielone G na blachach ZST Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2011 Wczoraj mi kolega doniósł , że tym kameleonem na ZK dziewczyna jakaś jechała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2011 W darłowie też dziewczyna kierowała bo prawowity kierowca miał kaca Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2011 Fajna ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach