olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2011 klubowiczy sporo, ale Corrów mało będzie w końcu spot pod BC to zobaczysz ile osób podbija Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DOBOSZ 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2011 rozumiem,że skrót BC znaczy Blue City ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karo 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2011 dokładnie tak a więcej szczegółów jest tu: http://www.corrado.com.pl/forums/index.php?showtopic=21443&st=2725 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2011 Dziś na odcinku Września - Poznań chyba bordowe Corrado z przyczepką przy drodze stało. A na przyczepkę jacyś robotnicy w żółtych kamizelkach wrzucali jakieś rzeczy. Dziwne auto sobie wybrali jako wół roboczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2011 wczoraj około 12 na puławskiej widziany eternity. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2011 Widziany groch Asi w Żakowoli. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mis_michal 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2011 W sobote na trasie Kołbiel - Warszawa, czarne Corrado LLB ze świecącym absem:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/11/20110616539.jpg/ Kolega mi podesłał, kogoś z klubu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2011 Wczoraj ok 14 czerwonego corrado NIL w Iławie pod brico marche Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2011 Dzis o 14.20 na Al. Jana Pawła II kolo AWFu w Krakowie widziane granatowe Corrado NT na blachach KSU Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fabio 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2011 wczoraj w Oleśnicy błękitny kor z czarnym matowym dachem. Rej. DOL 27... czyli dość świeża .Ktoś od nas ? Ja kupiłem tego parcha I nie z okolic tylko z Bierutowa a poprzedniemu właścicielowi "dziekuje" za niezłe maliny i bajere Spokojnie może do sejmu startować z taką bajerą może zostanie (p)osłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2011 (edytowane) Dzis ok 20:20 stało srebrne sciro ze starą czarna rejestracją KJH....na orlenie w nowym brzesku,chlopaki kolo pompowali Edytowane 23 Czerwiec 2011 przez rafal.g Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Czerwiec 2011 (edytowane) Oglądajac dosc stary dokumentalny polski film "Blokersi", nadziałem sie na corra na czarnych blachach KBP, kogo?? Edytowane 23 Czerwiec 2011 przez KATAryna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2011 klubowiczy sporo, ale Corrów mało jakżeś wszystkie na graty posprzedawał sie nie ma czemu dziwić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2011 kata, stare Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2011 jakżeś wszystkie na graty posprzedawał sie nie ma czemu dziwić oj tam, oj tam :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec 2011 Ja kupiłem tego parcha I nie z okolic tylko z Bierutowa a poprzedniemu właścicielowi "dziekuje" za niezłe maliny i bajere Spokojnie może do sejmu startować z taką bajerą może zostanie (p)osłem. chłopie gdzies ty miał oczy??Cwiara spawana nawet spawy niezeszlifowane G złom,silnik to samo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2011 Y.. wczoraj na wiadukcie w Rumi, czarne Corrado na GA cośtamcośtam N, stąd to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Czerwiec 2011 Dziś, jadąc i wracając na German Fest do Tarnowa w miejscowości Gruszów widziałem szarego cora przy drodze z jakaś naklejką dużą na tylnej szybie. Przy posesji było też sporo aut na handel, ale corr był chyba kogoś z domowników. Ktoś od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2011 wczoraj w KOSZALINIE na ul. FRANCISZKAŃSKIEJ widziane fioletowe corrado KWA... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2011 Wczoraj ok 21 na trasie Września - Słupca czerwony Corr PWR. Zamigane światłami i pomachane ale żadnego odezwu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2011 Y.. wczoraj na wiadukcie w Rumi, czarne Corrado na GA cośtamcośtam N, stąd to? Chyba ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2011 dzisiaj POZNAN okolice CYTADELI , czerwone CORRADO ZBI.... pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2011 dzis w okolicy Krasnika ten Corr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2011 (edytowane) dzis w Rzeszowie na ul. podkarpackiej ok godz 14ej zielony corr z bardzo nazwijmy to futurystycznymi progami na blachach RRS fotek nie ustrzelilem bo padla mi kom i jeszcze biala sroka ok godz 15:30 na ul. dabrowskiego, blachy RJS Edytowane 1 Lipiec 2011 przez Qbuncio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach