madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2011 Dzis przez Żarnów chyba Sky jechala kolo godziny 18tej i po 23tej na rondzie Corrado na EBE. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2011 wczoraj miedzy 12 a 17 (w tych godzinach bylem) granatowe 16v w nowej budzie na WWL przy skrzyzowaniu marsa/okularowa w warszawie. felgi z golfa F&I Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2011 Dzisiaj widziane państwo A&A, pogadane poglondane . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2011 Dziś ciemne Corrado na Pana Tadeusza w Lublinie - takie zmęczone życiem. Czy to nadal auto Romana ? R Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2011 Dzis kolo 16 w tarnobrzegu czerwone corrado z czarna gora na blachach RT..... chyba dmuchniete bo ssycalo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2011 dzisiaj kolo 9 rano na traktorowej w lodzi ciemnie corrado vr6 na 17 rej. WZO dodam ze stare czarne blachy, czyjes z klubu?? jutro wstawie fotke Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gigi777 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2011 dzisiaj około godziny 15 w okolicach Iwkowej/Tymowej widziane czerwone Corrado na tablicach KBC (chyba), pomachane odmachane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2011 Białe sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2011 a ja dzisiaj w Suchej Beskidzkiej spotkałem olafart'a corrasem miło było poznać pzdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2011 Białe sciro sroka herbiego z przemysla, 2.0 16V nawet to jezdzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2011 a ja dzisiaj w Suchej Beskidzkiej spotkałem olafart'a corrasem miło było poznać pzdr mnie również było miło i przepraszam że tak krótko, ale naprawdę musiałem śmigać dalej :/ PS. KRK był puściutki- przeleciałem pięknie ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2011 Jak to co pracuje xD Gdzie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2011 Dzisiaj ok. 17 widziany Olaf na Puławskiej (jechałem za Tobą taxi od stacji Nesto do momentu jak skręciłeś w Ludwinowską), bardzo ładnie się auto prezentuje. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2011 (edytowane) Dziś ciemne Corrado na Pana Tadeusza w Lublinie - takie zmęczone życiem. Czy to nadal auto Romana ? R to corrado ja prawie codziennie przez jakieś chyba 3 lata widywałem, zmęczone jest, ale używane jest non stop, jeździł nim wydawało mi się młodszy typek, a podobno jest ojczulek volvo s80 jeździł, tyle wiem z relacji sąsiadów z nim nigdy nie rozmawiałem, pare razy kartke za szybe wsadzałem, a jedną nawet był odzew w postaci smsa, że chętnie kiedys przyjedzie na spota, ale później nie było kontaktu na moje próby a ja dzisiaj widziałem białe łądniutkie scirocco na LZA przed samym wlotem do zamoscia, skręcał w uliczke tak jak na zamojską giełdę z głównej się odbija noi w niedziele białe corrado (tzn dokładnie to biała perła, fajny lakierek- teraz już niestety trochę obłazi), ale już nie było takie piękne, znaczy kiedyś może i było, ale niestety pewnie już nie będzie Edytowane 6 Czerwiec 2011 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2011 Dzisiaj ok. 17 widziany Olaf na Puławskiej (jechałem za Tobą taxi od stacji Nesto do momentu jak skręciłeś w Ludwinowską), bardzo ładnie się auto prezentuje. Pozdrawiam dzięki- jechałem właśnie na myjnię Następnym razem jak będziesz miał możliwość to dawaj znać- zjedziemy i pogadamy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sonic 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2011 Dzisiaj we Wrocławiu na robotniczej ok godziny 13:00 Corr na blachach DZA 32RG . Czyje toto? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2011 Torun,nie wiem na jakiej ulicy bo njestem tutaj od niedawna ale stoi sroczka mk 2 zaraz kolo dworca ale tak zaniedbana ze az zal:( jak bede mial mozliwosc to dolacze foty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2011 a ja widialem wczoraj czerwonego corka na parkingu reala Gdansk Osowa z fotelikiem dla dziecka na fotelu pasazera Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2011 dzis wracajac z pracy, gdańsk jasien godzina 16:40 widziane czarne Corrado rejestracja GA dalszej czesci nie pamiętam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 10 Czerwiec 2011 Takie coś ustrzeliłem : Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2011 Takie coś ustrzeliłem : mijalem go kiedys na gierkowce przy paradyzu w tomaszowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2011 przed wczoraj po 15 w rybniku na obwodowej szary dobrze znany cor na SR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bombelson 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2011 Dzisiaj we Wrocławiu na robotniczej ok godziny 13:00 Corr na blachach DZA 32RG . Czyje toto? ma z tyłu czerwoną klape? jeśli to ten to często go widuje w Świdnicy, ale gościu chyba nie z klubu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2011 ma z tyłu czerwoną klape? jeśli to ten to często go widuje w Świdnicy, ale gościu chyba nie z klubu Ten czarny we Wrocku na robotniczej to chyba kiedys byl czerwony.Czesto go widze zaparkowanego na stregomskiej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DOBOSZ 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2011 wczoraj u mnie we wiosce(NowyDwórMaz.) białe corrado na warszawskich blachach ale nie zdążyłem zlukać czy z samej wawy czy z jakiegoś okolicznego miasteczka. A wogle to dużo jest klubowiczów z wawy i bliskich okolic? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach