Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2011 janek mi to wyglada na twojego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2011 kto mi auto przeparkowal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2011 W dniu 5/29/2011 o 17:09, lukasz_61 napisał: piate zdjecie Kogoś poniosło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2011 Dziś w Lipniku koło Stargardu Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2011 Dziś na polibudzie w Gdańsku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 wczoraj ok.17, granatowe corrado, DST... widziane w Oławie na ul.Kutrowskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 w niedziele o 18:30 przed wiedniem na A2 w okolicy aspang markt widziane takie oto rado a wczoraj w mikolowie o 20:05 ciemne rado z antena cb na dachu skrecalo do auchan blach nie dojrzalem ktos od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 toż to BOB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 dziś koło opery bałtyckiej kolejny korek, czarny VR6 na blachach GA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 Pol godziny temu zolte G na blachach SK w Krakowie na os. Kazimierzowskim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 Tydzień temu w czwartek na Juzefitów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 W niedzielę nowa biała sroczka na stacji w pobliskim Markuszowie. Blachy LU. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 Sciro mkII na LZ (zielone) koło zalewu w Lublinie w sobotę pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2011 Dziś o 6:02, Wrocław, plac Jana Pawła II, czarny parch na polerowanej feldze. Zdaje się że dwu-litrówka. Kierowca ze skromną fryzurą(łysy po prostu). Więcej szczegółów nie dojrzałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2011 W poniedziałek widziano dwie sroczki mk2 jedna nasza radzyńska fioletowa i pod domem biała Pawła o nicku Pavel. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2011 Sroczka MK2 widziana dzisiaj i wczoraj na Makuszynskiego kolo Stachury w Krakowie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2011 (edytowane) Wracając ze słonecznej Italii , zabłądziło mi się i naglę... zobaczyłem takie 3 sztuki A tutaj , w oddali , zielona sroczka, która robiła za reklamę auto złomu We włoszech trafiłem 2 razy parcha, ale kolesie tak popierdalali , że nie zdążyłem nigdy zrobić fotki Moja fura coś oszalała jak wjechałem do PL na niemieckim Vpowerze i nagle... Generalnie szafa zamknięta , ale mój tel tak długo łapał ostrość, że gdy już odpuszczałem to zachciało mu się robic fotki Edytowane 1 Czerwiec 2011 przez Gość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2011 Piotrek gdzie ta sroczkę ustrzeliłeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2011 W dniu 6/2/2011 o 06:03, Asiunia napisał: Piotrek gdzie ta sroczkę ustrzeliłeś? Musiałbym zobaczyć dokłądnie, ale wydaje mi się że w czechach Mam gdzieś to zapisane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2011 Dziś na ul Paproci w Krk VR6 u elektryka z machą w górze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2011 Wczoraj mniej więcej o godzinie 16, 17 widziane na Powstańców Śląskich w Wawie ciemne Corrado z kartką na Sprzedaż Blach nie widziałam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2011 Zdaje się, że widzieliśmy tę samą zieloną sroczkę w ubiegłym roku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2011 W dniu 6/2/2011 o 19:15, SŁAWEK-KRAKÓW napisał: Dziś na ul Paproci w Krk VR6 u elektryka z machą w górze to nie były parch Dykty? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2011 Dzis przez Żarnów chyba Sky jechala kolo godziny 18tej i po 23tej na rondzie Corrado na EBE. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2011 wczoraj miedzy 12 a 17 (w tych godzinach bylem) granatowe 16v w nowej budzie na WWL przy skrzyzowaniu marsa/okularowa w warszawie. felgi z golfa F&I Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach