lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2011 piate zdjecie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2011 Przyznac sie ktory tak jezdzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2011 janek mi to wyglada na twojego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2011 kto mi auto przeparkowal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2011 piate zdjecie Kogoś poniosło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2011 Dziś w Lipniku koło Stargardu Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2011 Dziś na polibudzie w Gdańsku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 wczoraj ok.17, granatowe corrado, DST... widziane w Oławie na ul.Kutrowskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 w niedziele o 18:30 przed wiedniem na A2 w okolicy aspang markt widziane takie oto rado a wczoraj w mikolowie o 20:05 ciemne rado z antena cb na dachu skrecalo do auchan blach nie dojrzalem ktos od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 toż to BOB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 dziś koło opery bałtyckiej kolejny korek, czarny VR6 na blachach GA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 Pol godziny temu zolte G na blachach SK w Krakowie na os. Kazimierzowskim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 Tydzień temu w czwartek na Juzefitów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 W niedzielę nowa biała sroczka na stacji w pobliskim Markuszowie. Blachy LU. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2011 Sciro mkII na LZ (zielone) koło zalewu w Lublinie w sobotę pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2011 Dziś o 6:02, Wrocław, plac Jana Pawła II, czarny parch na polerowanej feldze. Zdaje się że dwu-litrówka. Kierowca ze skromną fryzurą(łysy po prostu). Więcej szczegółów nie dojrzałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2011 W poniedziałek widziano dwie sroczki mk2 jedna nasza radzyńska fioletowa i pod domem biała Pawła o nicku Pavel. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2011 Sroczka MK2 widziana dzisiaj i wczoraj na Makuszynskiego kolo Stachury w Krakowie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2011 (edytowane) Wracając ze słonecznej Italii , zabłądziło mi się i naglę... zobaczyłem takie 3 sztuki A tutaj , w oddali , zielona sroczka, która robiła za reklamę auto złomu We włoszech trafiłem 2 razy parcha, ale kolesie tak popierdalali , że nie zdążyłem nigdy zrobić fotki Moja fura coś oszalała jak wjechałem do PL na niemieckim Vpowerze i nagle... Generalnie szafa zamknięta , ale mój tel tak długo łapał ostrość, że gdy już odpuszczałem to zachciało mu się robic fotki Edytowane 1 Czerwiec 2011 przez Gość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2011 Piotrek gdzie ta sroczkę ustrzeliłeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2011 Piotrek gdzie ta sroczkę ustrzeliłeś? Musiałbym zobaczyć dokłądnie, ale wydaje mi się że w czechach Mam gdzieś to zapisane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2011 Dziś na ul Paproci w Krk VR6 u elektryka z machą w górze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2011 Wczoraj mniej więcej o godzinie 16, 17 widziane na Powstańców Śląskich w Wawie ciemne Corrado z kartką na Sprzedaż Blach nie widziałam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2011 Zdaje się, że widzieliśmy tę samą zieloną sroczkę w ubiegłym roku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2011 Dziś na ul Paproci w Krk VR6 u elektryka z machą w górze to nie były parch Dykty? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach