Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2011 Wczoraj około godziny 18:00 na 7mce w okolicach miejscowości Nowa Pilona widziane ciemne corrado NEL. Mnie nie widział, bo paskiem jechałam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2011 Zdaje się, że Olaf we własnej osobie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2011 A ja tuż przed zlotem widziałem takiego parcha, tylko bałem się zagadać bo jakiś schab go mył dzięki, qr**, bardzo- że niby ja gruby jestem? :P Szczewi- tak to ten sam- czujny jak waSZka G gość od znaczków:) Asia, nie da się ukryć, że to ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
owsio 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2011 W środe ok 19 Bielsko Biała Wapiennice ciemny cor na rej SBxxxxx po machane odmachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2011 Wapiennice wapienica co robil na moim rewirze? ja z kolei wczoraj 7:15 jasny cor w rybniku w okolicach magro aso vw audi, po poludniu o 16:15 czarna sroka mk3 w swierklanach i wieczorkiem o 19:40 w bielsku bialej pod makro taka oto sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
owsio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2011 Jak to co pracuje xD i mieszkam może jakies piwko zapoznawcze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Galun 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2011 (edytowane) Olaf! Ty schabie! Edytowane 21 Maj 2011 przez Galun Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2011 Olaf! Ty schabie! oj tam, oj tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2011 wczoraj w Lublinie zdezelowany troche Corr w okolicy ul. Nowowiejskiej i dzisiaj tez widzialem jakiegos Corra na czarnych felgach jak przemykal po Lublinie kolo godziny 12tej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2011 a ja też wczoraj w lublinie byłem, a żadnego cora nie widziałem, co ty mad sie nie odzywasz, że na wschód się wybierasz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2011 Bo to nie ja tylko Jarek na juwenaliach sie bawi..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2011 Dzisiaj widziany Groch Asi,pogadane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2011 Gajosa biały w garażu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2011 Karlos dziś w Grodzisku koło WKD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2011 Dziś w Ostrowie Wielkopolskim na Shellu przy wylocie na Kalisz spotkałem przemiłą rodzinkę corrado-maniaków. Wprawdzie byli granatowym Vento, ale z tego co mówili też mają parcha w dieslu. Za pośrednictwem forum gorąco pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-Robert- 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2011 Zapomniałem nazwiska ale jeśli to oni to byli na zlocie w Łodzi dwa lata temu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2011 pod realem w rzeszowie, dzis okolo 20ej widziana biala sroczka, z felgami chyba platynowego koloru Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2011 dzisiaj przed południem zielone corrado na czarnych orgi felgach blachy ZS z Szczecin-Dąbie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2011 Gajosa chrupka w Gdyni na Bosmnskiej koło Lidla:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2011 Na spacerze z psem przyuważyłem: granatowy corr na KNS, in-pro z przodu, stary grill ze znaczkiem G60 przy nowych blokach na al. 29 Listopada za hotelem System w Krakowie. Ktos od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2011 czarne corrado w nowej budzie na BIA, chyba kobieta za kierownica. na skrzyzowaniu Mieszka/Piastowska. kolo 9:30, tylko nie pamietam czy dzis czy wczoraj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2011 Ciemne Corrado w Gdyni na parkingu koła akademi marynarki wojennej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2011 Tez tam często parkowałem swego czasu. Jak jeszcze nosiłem miano studenta Akademii Małego Wysiłku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2011 długo żeś postudiwał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2011 Dziś w Stargardzie na Żeroma Corrado 16V Pawła (były corr Łukiego) Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach