igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2011 Dzisiaj w Tleniu widziana srebrna Sroka mk 2. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2011 Wczoraj w pod Czluchowem corrado Seby i Adama i sroczke Wrozki widzielismy i w drodze powrotnej w Walczu stala pod drzewkiem srebrna sroczka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2011 miejscowość Paradyz mijalem zielonego cora, brat mu machnal reka ale chyba nie zauwazyl, lecialem zestawem T4+laweta z czerwonym corem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2011 dzisiaj W-wa, skrzyżowanie ulic Na Skraju i Al. Krakowskiej,biały bus VW LT bodajze z naklejka na drzwiach tylnych Klub Scirocco i Corrado, może ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2011 dzisiaj W-wa, skrzyżowanie ulic Na Skraju i Al. Krakowskiej,biały bus VW LT bodajze z naklejka na drzwiach tylnych Klub Scirocco i Corrado, może ktoś z forum? Bartek ma białego, ale to VW Transporter (i nawet okolica by się zgadzała:) A jak śmigasz w tych okolicach to możesz widywać Corry Bartka, Cyca no i mojego Ja właśnie w tym rejonie, w niedzielę widziałem stojące na Baletowej ciemne Corrado z czerwonymi napisami VR6 (ale felgi na 4 śruby ) Jakiś chłopak za płotem coś tam rzeźbił przy koreczku... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bombelson 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2011 Dziś bordowo Corek, DWR z naklejką vwgolf.pl ok. 15 Oława rondo na 1-go Maja. Gość mi machną ale raczej się nie domyślił, bo byłem na rowerze. Podejrzewam, że to mógł byc niejaki Gumiś z Wrocławia, teraz to corrado jest chyba wystawione za poand 10k na allegro, podpisane corrado dbilas coś tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2011 Faktycznie jest na allegro. Przyznam, że podobny, całkiem mozliwe że to ten. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2011 Bartek ma białego, ale to VW Transporter (i nawet okolica by się zgadzała:) A jak śmigasz w tych okolicach to możesz widywać Corry Bartka, Cyca no i mojego Ja właśnie w tym rejonie, w niedzielę widziałem stojące na Baletowej ciemne Corrado z czerwonymi napisami VR6 (ale felgi na 4 śruby ) Jakiś chłopak za płotem coś tam rzeźbił przy koreczku... w okolicy bywam często, zdarza się że kilka razy dziennie tylko nie swoim autem a jakimiś firmowymi volvo ale nie udało mi się spotkać tam żadnego corra pozdro, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
carlito 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2011 (edytowane) pewnie byle ale jak nie to w minuta 1:51 ale to chyba nie forumowy Edytowane 25 Kwiecień 2011 przez carlito Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2011 Forumowe to Darka nick POPROSTU. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2011 na dniach widziałem i gadałem z marcinem pestkiem pod zwierzyńcem, a później nawet razem zrobiliśmy razem z 20km i w biłgoraju się rozłączyliśmy, także mała przejażdżka na dwa corki jeden biały drugi prawie czarny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2011 dzis czerwony corr Rechol-a u mnie pod domem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2011 Dzisiaj około 12:00 w okolicach ul. Żywieckiej w Gdańsku widziane brązowo-złote corrado, rej. GD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Kwiecień 2011 dzisiaj o 17 biala sroczka mk2 (chyba scala) na blachach OST widziana w chwalowicach leciala w strone centrum rybnika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2011 Wczoraj Łuki i ogień :] Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2011 w niedziele w Kozienicach czarne corrado na zlocie vagu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2011 ten z pawej od czego hokej... wąski i łączony ?? a tak apropo słyszeliście o hokejach 70 mm ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2011 W sobotę rano w Lubartowie corrado G60,taka tam pani koło 40 .Często widziana. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2011 ten z pawej od czego hokej... wąski i łączony ?? a tak apropo słyszeliście o hokejach 70 mm ?? ten z prawej ma ori hokej może brudny był i tak na zdjęciu wyszedł Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2011 30 kwietnia czarne corrado (tylko kierowca - wiec chyba nie na okuninkę) na trasie 897 w okolicy Komańczy (bieszczady) leciałem z przeciwka patrolem troche rzucającym się w oczy na drodze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2011 dziś w nowej hucie na placu centralnem widzialem srebrne G60 z mugenem z tylu i dwuch dresiarzy jak prubowało nim wejsc w zakręt na dwuch kołach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2011 (edytowane) Wczoraj w okolicach Mrągowa białą Srokę mk 2, natomiast na trasie pomiędzy Olsztynem a Ostródą niebieskie Corrado na Warszawskich blachach. Edytowane 4 Maj 2011 przez igor_vw Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2011 dziś w Łodzi o 15 na ul. Gdańskiej fioletowe corrado z tablica EPA... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2011 Warszawa, Toruńska godzina ok 15:00 czerwono-pomarańczowe, kolor nieciekawy, matowy lakier, lub taki zakurzony na xenonach i seryjnym zawieszeniu. Tablice WX... bodajże. Ominęłam, trąbnęłam, mignęłam, ale reakcji nie było.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2011 Wczoraj pod Koroną w Krakowie widzieliśmy niebieskie Corrado WAxxxxx a parę dni temu mijałem na 29 Listopada jakieś ciemne, nie zdążyłem więcej zauważyć - pomachane, odmachane Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach