Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

madKOWAL    0

miejscowość Paradyz mijalem zielonego cora, brat mu machnal reka ale chyba nie zauwazyl, lecialem zestawem T4+laweta z czerwonym corem :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
grelfons    0

dzisiaj W-wa, skrzyżowanie ulic Na Skraju i Al. Krakowskiej,biały bus VW LT bodajze z naklejka na drzwiach tylnych Klub Scirocco i Corrado, może ktoś z forum?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

dzisiaj W-wa, skrzyżowanie ulic Na Skraju i Al. Krakowskiej,biały bus VW LT bodajze z naklejka na drzwiach tylnych Klub Scirocco i Corrado, może ktoś z forum?

Bartek ma białego, ale to VW Transporter (i nawet okolica by się zgadzała:) A jak śmigasz w tych okolicach to możesz widywać Corry Bartka, Cyca no i mojego :)

Ja właśnie w tym rejonie, w niedzielę widziałem stojące na Baletowej ciemne Corrado z czerwonymi napisami VR6 (ale felgi na 4 śruby :P) Jakiś chłopak za płotem coś tam rzeźbił przy koreczku...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bombelson    0

Dziś bordowo Corek, DWR z naklejką vwgolf.pl ok. 15

Oława rondo na 1-go Maja.

Gość mi machną ale raczej się nie domyślił, bo byłem na rowerze.

Podejrzewam, że to mógł byc niejaki Gumiś z Wrocławia, teraz to corrado jest chyba wystawione za poand 10k na allegro, podpisane corrado dbilas coś tam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
grelfons    0

Bartek ma białego, ale to VW Transporter (i nawet okolica by się zgadzała:) A jak śmigasz w tych okolicach to możesz widywać Corry Bartka, Cyca no i mojego :)

Ja właśnie w tym rejonie, w niedzielę widziałem stojące na Baletowej ciemne Corrado z czerwonymi napisami VR6 (ale felgi na 4 śruby :P) Jakiś chłopak za płotem coś tam rzeźbił przy koreczku...

w okolicy bywam często, zdarza się że kilka razy dziennie tylko nie swoim autem a jakimiś firmowymi volvo ale nie udało mi się spotkać tam żadnego corra pozdro,

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
carlito    0

pewnie byle ale jak nie to w

minuta 1:51 <_<

ale to chyba nie forumowy :)

Edytowane przez carlito

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0

na dniach widziałem i gadałem z marcinem pestkiem pod zwierzyńcem, a później nawet razem zrobiliśmy razem z 20km i w biłgoraju się rozłączyliśmy, także mała przejażdżka na dwa corki jeden biały drugi prawie czarny :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Justyna    0

Dzisiaj około 12:00 w okolicach ul. Żywieckiej w Gdańsku widziane brązowo-złote corrado, rej. GD :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

dzisiaj o 17 biala sroczka mk2 (chyba scala) na blachach OST widziana w chwalowicach leciala w strone centrum rybnika :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KATAryna    0

ten z pawej od czego hokej... wąski i łączony ?? a tak apropo słyszeliście o hokejach 70 mm ?? B)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
gietek    0

W sobotę rano w Lubartowie corrado G60,taka tam pani koło 40 .Często widziana.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
popiel89    0

ten z pawej od czego hokej... wąski i łączony ?? a tak apropo słyszeliście o hokejach 70 mm ?? B)

ten z prawej ma ori hokej może brudny był i tak na zdjęciu wyszedł

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hOMER    0

30 kwietnia czarne corrado (tylko kierowca - wiec chyba nie na okuninkę) na trasie 897 w okolicy Komańczy (bieszczady)

leciałem z przeciwka patrolem troche rzucającym się w oczy na drodze :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

dziś w nowej hucie na placu centralnem widzialem srebrne G60 z mugenem z tylu i dwuch dresiarzy jak prubowało nim wejsc w zakręt na dwuch kołach :ph34r:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
igor_vw    0

Wczoraj w okolicach Mrągowa białą Srokę mk 2, natomiast na trasie pomiędzy Olsztynem a Ostródą niebieskie Corrado na Warszawskich blachach.

Edytowane przez igor_vw

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Czarna!    0

Warszawa, Toruńska godzina ok 15:00 czerwono-pomarańczowe, kolor nieciekawy, matowy lakier, lub taki zakurzony :P na xenonach i seryjnym zawieszeniu. Tablice WX... bodajże. Ominęłam, trąbnęłam, mignęłam, ale reakcji nie było..

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
qlek    0

Wczoraj pod Koroną w Krakowie widzieliśmy niebieskie Corrado WAxxxxx :)

a parę dni temu mijałem na 29 Listopada jakieś ciemne, nie zdążyłem więcej zauważyć - pomachane, odmachane :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0

w niedziele około godziny 19ej na rondzie matecznym w krakowie ciemne corrado na rejce kr ..... (inpro black clear z tyłu) :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.