poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2011 Sory Asia, ale ost. to ledwo żyję. W nocy do pracy, dni do roboty.. BTW: piątek rano biała Sroczka MKII koło LPCu na Puławskiej; oklejona sporą ilością naklejek na DZA, dzisiaj rano L0 GROKA w Lublinie - Kraśnicka-Głęboka - w środku dwie dziewczyny pomachane/odmachane. Coś mi się wydaje, że pojawią się nowe klubowiczki.. PS Tradycyjnie Sciro i w Konopnicy to co zawsze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2011 dzisiaj rano L0 GROKA w Lublinie - Kraśnicka-Głęboka - w środku dwie dziewczyny pomachane/odmachane. Coś mi się wydaje, że pojawią się nowe klubowiczki.. Daruś ta dziewczyna jest chyba najwytrwalszą właścicielką cora w lublinie, bo chyba nikt nie ma go dłużej, ale nigdy nie była na żadnym spocie z tego co wiem wiec nie wiem czy uda ci sie pozyskać nowe klubowiczki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2011 Ja wczoraj fioletowa sroczka mk2 standardowo w Radzyniu i Wisznicach Pleskigo vr6. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u0SgreiOqFU kogo to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2011 kata, to jednego z braci g60- a dokładnie krzaczek, jego brat ma "zwykłe" g60 z jedym kubłem w środku, a on to 16vG60, parę razy byli oni u nas na spocie, pare razy na spocie u mnie pod akademikiem a to auto co jest na filmiku chyba z tego co kojarze to były cor kozy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
L1 KAMIL 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2011 w Niedziele w Kielcach L1 Kamil Tak dokładnie to ja w sprawach biznesowych byłem - w sumie to w tym sezonie pierwsza jazda jak go wyciągnąłem po zimowaniu i pojechał przyjechał bez żadnych problemów - to obala mit który nie raz na forum czytałem ze G60 potrafi się tylko psuć i jak się dba to się ma auto nie zawodne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
L1 KAMIL 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2011 Daruś ta dziewczyna jest chyba najwytrwalszą właścicielką cora w lublinie, bo chyba nikt nie ma go dłużej, ale nigdy nie była na żadnym spocie z tego co wiem wiec nie wiem czy uda ci sie pozyskać nowe klubowiczki Smyku była kiedyś na spocie regionalnym z tego co mi wiadomo to raczej nie jeździ na żadne spoty kiedyś ją z Szelim zaczepiliśmy i przyjechała w tedy to spoty liczyły 3-4 corry wiec bardzo, ale to bardzo stare dzieje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2011 kto wczoraj był na cargo na blacha RP, jakiś czarny corek a wśrodku dziewczyny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2011 Wczoraj, ZS, Gdańska, przy Shell'u około 22.00 corek na ZS. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
artur33 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2011 dziś w iławie widziene 2 razy czerwone corrado rejestracja nol czy to ktos od nas z clubu pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michal_NIL 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) dzisiaj na parkingu przed Emka w Koszalinie czarne Corrado na blachach ze Szczecinka. Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez Michal_NIL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2011 ja wczoraj widziałem kobietę legendę w swoim legendarnym corrado, oczywiście chodzi o nasz chełmski teren, czyli bordowe corrado w pełni seria, nawet jest na sprzedaż za 2tys zł ale z fabrycznego g60 nie został niestety kompresor, ale ku uciesze zastąpniono go lpg, ogólnie cięzki temat, ale do codziennego tłuczenia myślę że by było zamiast jakiegoś równie marnego pordzwiałego golfa 3 edycji nczy równie wspaniałego użytkowgo auta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2011 Dzisiaj ok 19 na Autostradzie A1 czerwone Corrado na blachach GD stojące na pasie awaryjnym. Zatrzymałem się, chłopaki czekali już na lawette. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
moonmaker05 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2011 (edytowane) ostatnio wymieniałem opony w warszawie na arkuszowej w batex-pol żuchowscy, corrado jednego z pracowników WB białe, inpro z przodu, wydaje mi się ze 16v Edytowane 14 Kwiecień 2011 przez moonmaker05 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2011 dzisiaj czarna sroka mk2, na stalakach i pojedyńczych lampach chyba pod elektrykiem w Zamościu, Vjaron to nie Moniki? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2011 Wczoraj okolo 21:30~~ w Galerii Baltyckiej na parkingu sroczka mk2, zielona, GD899** chyba pracownika myjni... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2011 Ponoć dziś w Oławie na placu Piłsudskiego, stało (a raczej właśnie stoi) złote Corrado na blachach DOA. Nie moje ale złudnie podobne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2011 wczoraj przed 15 w katowicach z mikolowskiej w ligocka poleciala ciemna sroczka mk2 na pojedynczej lampie i blachach SH Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2011 Dzisiaj około godziny 13:00 na autostradzie A4 (okolice 202km ) czerwone Scirocco (chyba MK2) pomykało w stronę Wrocławia, a ja niestety w przeciwnym kierunku więc nie było jak się przyjrzeć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2011 wczoraj przed 15 w katowicach z mikolowskiej w ligocka poleciala ciemna sroczka mk2 na pojedynczej lampie i blachach SH Paulus? co robiles u mnie na wsi:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2011 To raczej na 100% był Paulus, a Szczewuś to coś ostatnio często bywa w naszych rejonach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2011 moze jakas dupe tu wyrwal na audice? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2011 Dziś bordowo Corek, DWR z naklejką vwgolf.pl ok. 15 Oława rondo na 1-go Maja. Gość mi machną ale raczej się nie domyślił, bo byłem na rowerze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dario 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2011 Piękny korek minął mnie dziś po 17:00 na A4 z Krakowa w stronę Szarowa. Kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2011 najpierw rano na gieldzie fioletowe 16v '92 za 7,5. nie ogladalem, tylko tak na pierwszy rzut oka jak za taka kase to moze i warto. pozniej na rozpoczeciu sezonu 16v pawła z bielska i marcina z sokółki. no i scirocco boylera (i jeszcze jedno mojego brata, ale te to czesto widze ). o nowych sciro to nie pisze, bo ostatnio czesto widuje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach