manius 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2011 no moze i byl ale jak zobazcylem corra to juz nie patrzylem na stacje Kuba jeszcze byl oszolomiony poziomem tuningu przygranicznych driverów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2011 W czwartek widziałem na trasie WAWA-KATOWICE przed częstochową Fioletową Fałere z TSK Trąbiłem, mrygałem, zero odzewu, nawet radyjko miał wyłączone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2011 WIśniowe GA xxxx w Poznaniu - kto był ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2011 wczoraj na Toryńskiej w Wawie na wysokości M1 czarne corrado na srebrnych felgach z przyciemnionymi lampami z tyłu, nie wiem czy to nie Bastrzol Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2011 dzisiaj około godziny 10ej czarna sroczka na rej SZY widziana w wilkowicach przed Bielskiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2011 WIśniowe GA xxxx w Poznaniu - kto był ? pewnie ribentrop znaczy sie karpieou Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2011 wczoraj o 23 z Cargo wyjeżdżało corrado chyba brązowe (napewno jakis ciemny kolor) na rejstracji WI i bodajże w środkiu miało czerwone podświetlenie, całkiem łądna sztuka na fajnej feldze , kogusz to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2011 Dzisiaj po 14 w Zamościu na hrubieszowskiej pod biedronką szare scirocco, średnio zadbane z dziewczyną za kierownicą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Brylok 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2011 Wczoraj koło 22 ciemna sroka przejezdzała preze monte w warszawie. Na numerch WI jak dobrze pamiętam. Napewno byla w automacie. :-D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2011 Dzisiaj ok. godziny 8.20 na Rondzie Jazdy Polskiej w W-wie widziane hmm nie szare, nie beżowe, nigdy nie widziałem jeszcze takiego koloru na żywo ale corrado. Auto jechało od strony placu konstytucji w prawo w kierunku Al. Niepodległości. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2011 antonio, a znasz może cora co staje w pobliżu pwsz-tu w zamosciu? dokładnie to stoi ostatnio na parkingu przy samej ulicy spadek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2011 ciemny ST? taki zaniedbany troche? kiedyś tak coś takiego było, potem zniknęło, właściciela nie znam, ale chyba mieszka na tym osiedlu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2011 Ciemny ST zaniedbany ? Jeździ nim taki lowelas ? Znam właściciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2011 tak jest, ciemny, zaniedbany- nie jeżdzony od stycznia przynajmniej, z tyłu chyba każda lampa inna, chyba ma jakiej laminatowe progi, progi non stop przy samej ulicy, na parkingu jak pisałem wcześniej ulica spadek jak się wjeżdża tutaj od biedronki, może od skrzyżowania z 100m Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2011 no to o tym samym piszemy, nie znam właściciela, kiedyś pytałem VJARONa o niego to stwierdził, że to jakiś trup niejeżdżący a właściciel nie jest zainteresowany integracją z klubem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Brylok 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2011 dzisiaj zielona sroka NMR 13JT ok. 13:50 widziana na marszałkowskiej w centrum w warszawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2011 wczoraj u mnie na wiosce przy pks'ie widzana o 16:10 biala sroczka mk3 na KR i minute pozniej zielona sroczka mk2 (blach nie dojzalem) pomknela za mlodsza siostra w strone wisly a dzis o 6:40 na granicy gotartowic i gliwic widziany ciemny cor z antena cb na klapie (blach nie dojzalem) lecial w strone orzesza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2011 Przed 8 lecący w stronę Lublina Korczysław. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2011 korki na demotach http://demotywatory.pl/1366253/NIEMCY Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2011 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2011 Uwielbiam Kondrata Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2011 Dziś w Łęcznej przed 7 tradycyjne Koryczysław. Migaliśmy światłami, ale Darek jakiś nieczający. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2011 w Niedziele w Kielcach L1 Kamil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2011 Gdzie tego Kamila poniosło. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2011 wczoraj tj. czwartek widzany corr na rondzie Romana Dmowskiego jechał od strony Placu Konstytucji Marszałkowską numery WB 3883 i jakas literka... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach