Virus177 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2011 Widziałem dzisiaj corrka a nawet jak prawie zaliczył dzwona. Otóż śmigam sobie moim dostawczakiem załadowany szkłem i lecę dwupasmówką na wlocie do Koszalina. Jestem na prawym pasie za mną sznurek autek,patrze w lusterko, lewym ciśnie corrado z dość pokaźna prędkością .Chłopak chciał się wbić przede mną i jak już był w połowie mojego, nawet lekko przyhamowałem żeby miał więcej miejsca, ten spanikował że się nie zmieści i zaczął gwałtownie hamować.Pełno kurzu poślizg opon na kończącym się pasie i .... ledwo udało mu się wyhamować przed słupkami służby drogowej. Także przyznać się kto wywinął taki numer Corrado granatowa 16v GA4549M Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2011 Virus a kto Ci się przyzna, do tego że ma na ulicy kretyńskie ruchy? :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2011 z trasy jaką virus opisywał to nie działo się w mieście tylko na części wjazdowej do koszalina czyli można uznać za obszar nie zabudowany... co nie zmienia faktu Well done Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2011 Widziałem raz,może dwa tego corka. Był na białych stalówkach. Sam jestem ciekaw kogo tak poniosło.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DEX 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2011 ze skora w srodku? calkiem niedawno jeszcze wisial na otomoto w komisie w Mikolowie za 8200, ten: ? Teraz mogę potwierdzić, że to na pewno ten korek. Gadałem dzisiaj z jego nowym właścicielem. Korek będzie jeździł w Tychach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ross 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2011 ostatnio po za swoim widziałem czerwone G60 Janka przykryte prześcieradłem w okolicach Kolbuszowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2011 Wczoraj około godziny 15:00 na wyjeździe z Wrocławia w kierunku Poznania widziane czerwone corrado, rejestracja chyba PLE, ze starszym Panem z łysinką za kierownicą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2011 dzisiaj na trasce Kielce-Krakow widziany Zadi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2011 (edytowane) Dziś na tra... znaczy się ścieżce lub trakcie k... nie wiem jak to coś nazwać w każdym bądź razie na tym czymś między Łomżą a Białymstokiem Ciemne chyba czarne rrado ścigane przez srebrnego gofra mk4. Nie machane ani błyskane bo jechałem z naprzeciwka za PKS'em w dodatku Jeepem i w ostatniej chwili je obaczyłem Edytowane 26 Marzec 2011 przez BOLO666 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2011 a ja druga niedziele z rzedu u nas na lotnisku (cos jak bagicz w filmiku, ktory niedawno byl tu na forum ) widzialem czerwone corrado w starej budzie na BMN Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Marzec 2011 dzisiaj na Sikorskiego czarne Corrado na blachach WE z czerwonymi znaczkami VR6 + ciemnymi szybami z tyłu autka. 2x w ostatnim czasie widziałem tego samego Corra i za cholerę nie wiem co to za auto- wygląda sensownie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2011 (edytowane) W sobotę w Starogardzie Gdańskim Corra na tablicach GKS, lub GKA kolor czarny mat. Edytowane 30 Marzec 2011 przez igor_vw Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2011 wczoraj w Końskich taki Correk: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2011 tydzien temu na wjezdzie do Zs jechala kobietka szarym correm tablice Zs ale sie zamotala i jak ja wyprzedzilam zalapala o co chodzi i teraz w sobote na rondzie uniwersyteckim ul.poludniowa Michasia swoja sroczka cabrio widzialam napisane i pomachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2011 Verbus , wyczyść skrzynkę, bo nie mogę się do dopukać. Szczecin, Ku słońcu, obok Neste czarny cor na ZS i na Łukasińskiego szesnastka p.Edwarda; oczywiście żona za kierownicą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2011 Verbus , wyczyść skrzynkę, bo nie mogę się do dopukać. Szczecin, Ku słońcu, obok Neste czarny cor na ZS i na Łukasińskiego szesnastka p.Edwarda; oczywiście żona za kierownicą Ups dzis na ul.Europejskiej stalismy sobie kolo srebrnej sroczki ZS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2011 LPA XXXXX obok Podolanki w Garbowie - pomięta strona kierowcy, pani za kierą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2011 Dzisiaj we Wrocku o 12.30 ciemne corrado jechało ul.Swobodną i zaparkowało na przeciw BP.Kierowca wyszedł zapalił fajkę ,otworzył mache coś pooglądał,postał i pojechał dalej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2011 Dzisiaj przez 16 w Garbowie - widziana Czarna śmigającą swoją sroczką. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2011 (edytowane) Jedna sroka GTII w Zedermanie na trasie Kraków - Olkusz, stala dzis przy drodze z kartka do sprzedania Druga widziana rowniez dzis kolo 14 w Tarnowskich Gorach kolo Parku Wodnego. Obydwie czarne tudziez inne ciemne Edytowane 3 Kwiecień 2011 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2011 (edytowane) dzis ok. godz 14-15 na stacji lotos, na trasie rzeszow lancut widziany Dario (popijajacy cole lub napoj energrtyczny w puszce ) popipczalismy ale nie zauwazyl Edytowane 3 Kwiecień 2011 przez Qbuncio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2011 (edytowane) widziano, porozmawiano, bardzo pozytywnie zakręcony miło takich ludzi spotykać czarne tablice Edytowane 3 Kwiecień 2011 przez trzy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dario 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2011 dzis ok. godz 14-15 na stacji lotos, na trasie rzeszow lancut widziany Dario (popijajacy cole lub napoj energrtyczny w puszce ) popipczalismy ale nie zauwazyl Właśnie coś mi zatrąbiło, ale nie zczaiłem o co chodzi Za bardzo byłem przejęty, bo to pierwsze przepalenie auta w tym roku Pozdrawiam również! PS. Czy to czasem nie był Statoil? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2011 Wczoraj w rumii corrado Ulanex rejestracja RJS, potem jakiś corr GA ok 22 na skwerku w gdyni. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2011 czasem nie był Statoil? no moze i byl ale jak zobazcylem corra to juz nie patrzylem na stacje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach