Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

sZcZeWi    0

masło co Ty masz za korra?? przypadkiem nie kupiłeś go od guluWroc?? a tak wogule ktoś wie co z tym korrem sie dzieje

kata raczej na 99% nie ;) ten tez byl na dw jak pamietam i kolor podobny ale pod maska 1.9 ale jeszcze na pompie rotacyjnej a nie na pompowtryskach ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0

Szczewi pieprzyć Sroki mk3- nigdy nie odmachują (nie wiedzą OCB całkowicie z pozdrawianiem się, bo pewnie w 80% przypadków nie znają takich aut jak Scirocco mk1/mk2 i Corrado)poza tym jest ich jak psów, więc chyba nie ma po co o nich pisać w tym miejscu...

dokladnie tego jest bardzo duzo...rarytasem jest golf 5 gti

ja ostatnio widzialem we wrzeszczu dwa coki, jeden to cor na czarnych blachach GNB chyba, drugi to taki tuningowany byl :D chyba czarny z rejestracja tylna w zderzaku. i jeszcze jeden juz napewno czarny na GDA niedaleko budowanego stadionu na euro.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
gietek    0

A ja dzisiaj na obwodnicy Lubartowa widziałem Pavel z Łukowa sroką siwą jechał do Lublina z żonko pogadane przez telefon.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

Szczewi pieprzyć Sroki mk3- nigdy nie odmachują (nie wiedzą OCB całkowicie z pozdrawianiem się, bo pewnie w 80% przypadków nie znają takich aut jak Scirocco mk1/mk2 i Corrado)poza tym jest ich jak psów, więc chyba nie ma po co o nich pisać w tym miejscu...

chyba masz racje choc szczerze u mnie na wioskach jeszcze az tak duzo tego nie jezdzi raz za czas takowa widuje ale to pewnie tylko kwestia czasu :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
maslo    0

kata raczej na 99% nie ;) ten tez byl na dw jak pamietam i kolor podobny ale pod maska 1.9 ale jeszcze na pompie rotacyjnej a nie na pompowtryskach ;)

On jest na pompie rotacyjnej. Pierwszym właścicielem był gość z Wałbrzycha(wtedy był wiśniowy), potem jakiś elektromechanik z Wrocka który zrobił swap na 1,9 ASV. Wlew paliwa jest z TTki (też ktos o to pytał) Potem auto kupił Robert z Poznania.

Więc jest szansa że to jeden i ten sam samochód.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DEX    0

Dzisiaj na rynku w Tychach o godzinie 14:50 czerwony korek na SK blachach prawdopodobnie G60 US

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sZcZeWi    0

On jest na pompie rotacyjnej. Pierwszym właścicielem był gość z Wałbrzycha(wtedy był wiśniowy), potem jakiś elektromechanik z Wrocka który zrobił swap na 1,9 ASV. Wlew paliwa jest z TTki (też ktos o to pytał) Potem auto kupił Robert z Poznania.

Więc jest szansa że to jeden i ten sam samochód.

nie kolego nie zrozumiales :) pisalem o twoim ze pod maska jest 1.9 ale jeszcze na pompie rotacyjnej :) a ten o ktorym myslal kata mial pod maska 250hp na pompowtryskach :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

Dzisiaj na rynku w Tychach o godzinie 14:50 czerwony korek na SK blachach prawdopodobnie G60 US

ze skora w srodku? calkiem niedawno jeszcze wisial na otomoto w komisie w Mikolowie za 8200, ten:

img3638v.jpg

img3644h.jpg

?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dzoj    0

We wtorek 15 marca czerwony corr w Pruszkowie blachy zaczynały się od K (charakterystyczny brak znaczka VW na tylnim pasie)

a w środę zielony blachy od W na ul.Prusa

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Biały    0

Dzisiaj na Bagiczu czarna sroka mk2 na zsd, nie ma fotki bo mi zwiała :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0

Zielona mk2 na blachach NIL - student z ZK.

No i oczywiście niczym nie chwalący się Virus co ma tak paskudne kierunkowskazy , że ktoś będzie musiał mu w nocy zapierdolić :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Michal_NIL    0

Zielona mk2 na blachach NIL - student z ZK.

:) pewnie dzisiaj w bagiczu, jedyne sciro tam, niestety.

za to corki w bagiczu widzialem trzy - dwa ciemne i jedno czerwone, niestety blach nie zapamietalem.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DEX    0

ze skora w srodku? calkiem niedawno jeszcze wisial na otomoto w komisie w Mikolowie za 8200, ten:

?

Ciężko powiedzieć wsiadałem do auta jak on przejeżdżał moją uwagę zwrócił typowy dźwięk kompresora. Jedyne co zauważyłem to blachy SK i że czerwony. Jak skręcał to jeszcze obrysówkę w zderzaku zauważyłem. Za mało czasu miałem by mu się przyjrzeć dokładniej.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0

w sobote widziany kirysowy bus (KOXX) pod carefourem na zakopiance około godziny 18ej :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
pawka    0

Wczoraj w Żarnowcu pod kościołem ciemny corek z zaspawaną klapą na GPU

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

Miał podwójny wydech? Prawdopodobnie Stelea.

Edytowane przez dees

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Virus177    0

Widziałem dzisiaj corrka a nawet jak prawie zaliczył dzwona.

Otóż śmigam sobie moim dostawczakiem załadowany szkłem i lecę dwupasmówką na wlocie do Koszalina.

Jestem na prawym pasie za mną sznurek autek,patrze w lusterko, lewym ciśnie corrado z dość pokaźna prędkością .Chłopak chciał się wbić przede mną i jak już był w połowie mojego, nawet lekko przyhamowałem żeby miał więcej miejsca, ten spanikował że się nie zmieści i zaczął gwałtownie hamować.Pełno kurzu poślizg opon na kończącym się pasie i .... ledwo udało mu się wyhamować przed słupkami służby drogowej.

Także przyznać się kto wywinął taki numer

Corrado granatowa 16v GA4549M

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.