hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2011 Wczoraj w Tychach na alei Jana Pawła II około godziny 14:30 widziałem jadącego ze znaczną prędkością fioletowego Corka na blachach SBL. Buniek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2011 Dzisiaj przed 16:00 jechało w stronę Szadółek w Gdańsku ciemne (i bardzo brudne ) corrado rejestracja GDA . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2011 dzisiaj widziałem gajosa i jego chrupka:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 2011 Znów Korczysław wczoraj na wlocie do Lublina koło 13. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) dzis na wylocie ze Stargardu Szcz. w strone Kobylanki na parkingu stalo sobie szare corrado ZST biedne takie zakurzone Edytowane 6 Marzec 2011 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2011 Bo w Stargardzie zostało jedno które jest na chodzie.. a wiesz czemu ? Bo ma silnik od golfa 1,8 i jest żony mechanika Zima zabiła nam parchy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2011 Bo w Stargardzie zostało jedno które jest na chodzie.. a wiesz czemu ? Bo ma silnik od golfa 1,8 i jest żony mechanika Zima zabiła nam parchy A ja specjalnie dzis wracajac do Zs przez Stargard pojechalam ,mysle moze ktoregos z was zobacze a tu nic Co wy z ta zima wiosna:P moje jezdza cala zime i nic im jakos nie dolega nie wiem chyba ,ze w Stargardzie zime mieliscie inna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2011 wczoraj w czancu cos okolo 10:40 cor w fioletowym kameleonie na KWA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Białe łęczyńskie SCIROCCO MkIII na Krasnystawskiej. Ostatnie tygodnie to codziennie około 150-200 km Na benzinie nie dałoby się niestety Edytowane 6 Marzec 2011 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2011 (edytowane) taka sroczke ustrzeliłem dzisiaj około 9ej w Pawłowicach na parkingu pod KWK Pniówek: Edytowane 7 Marzec 2011 przez DanielG60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2011 Sciro MK3 u mnie na uczelni AMW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2011 Wczoraj w Gdańsku, ul. Łostowicka (stacja Shell) po godz. 16-tej: ciemno-zielone 2.0 16v, 92r na blachach RLA...okazało się, że to panowie handlarze, którzy niedawno ściągnęli auto i przygotowują corra na sprzedaż. Chcą ok 5tyś... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2011 Jakies 20 minut temu na Ul.Mieszka I-ego szare sciro SCN 4190 a za kierownica pan duuuzo po 70 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2011 Paloma, tego Corra widzialem na starym wrzeszczu jakos juz w listopadzie. Juz wtedy byl na sprzedaz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2011 Acha...no nie najgorzej się jakoś prezentowała ta 16-tka...z tego co kolesie mówili to wspoma padła i magiel do wymiany...ma być lada chwila wystawiona na alledrogo... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2011 Dziś białe sciro Mk3 na zwycięstwa na przeciwko MC obok Allianz na ZK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec 2011 Wczoraj w Gdańsku, ul. Łostowicka (stacja Shell) po godz. 16-tej: ciemno-zielone 2.0 16v, 92r na blachach RLA...okazało się, że to panowie handlarze, którzy niedawno ściągnęli auto i przygotowują corra na sprzedaż. Chcą ok 5tyś... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us Dzisiaj Łuki i jego klopek siakoś o 16 Edytowane 12 Marzec 2011 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2011 Tak Nezzo o 16 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2011 2:12 Sciro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2011 (edytowane) Dziś we Wrocku, na Legnickiej w pobliży Kauflandu. Upolowałem takiego Corrka, jeśli dobrze mi się wydaje to, to kogoś z Clubu Edytowane 16 Marzec 2011 przez maslo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2011 kih0n Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) dzis kolo 8:30 biala mk3 z antena cb na dachu chyba w rudzie slaskiej Edytowane 17 Marzec 2011 przez sZcZeWi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2011 Dzisiaj W Gdyni, nie zdążyłem go zatrzymać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) Szczewi pieprzyć Sroki mk3- nigdy nie odmachują (nie wiedzą OCB całkowicie z pozdrawianiem się, bo pewnie w 80% przypadków nie znają takich aut jak Scirocco mk1/mk2 i Corrado)poza tym jest ich jak psów, więc chyba nie ma po co o nich pisać w tym miejscu... a tak poza tym- o 13, czyli niecałą H temu ciemne VR6 (czerwony znaczek w grillu) na Koszykowej- Karlos to Ty? Bo jeśli tak, to zwracaj następnym razem uwagę na mrugające Ci wojskowe pojazdy Edytowane 17 Marzec 2011 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach