DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty 2011 mogl to byc Dad0, Ogur, a moze kolega Akces albo niejaki czacha, który sie nie udziela tu na forum szczewi go chyba zna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2011 (edytowane) Dzisiaj w Łukowie widziane dwie sroczki jedna pod szpitalem mk2 ,a druga w komisie mk3 jest na allegro. Edytowane 24 Luty 2011 przez gietek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2011 wczoraj wieczorem na ul.Hutniczej Gajos w mr.chrupku - zatrąbione (jechałem wozem operacyjnym marki citroen) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Luty 2011 Dzisiaj, w Poroninie białe sciro na KTT... i przed Rabką szare (srebrne) na FG... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2011 przed chwila 2.0 16v na SMY pod moim domem pogadane i obgadane pare osob Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2011 we wtorek po 17 u mnie na ulicy czarne sciro mk3 a stachu widzial tez we wtorek w simoradzu czyli wioske obok czerwone g60 seria na czarnych blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Brylok 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2011 Dzisiaj rano Zielony Corr na Batalionu Parasol w Warszawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2011 Godzinke temu na Ul.Piłsudzkiego (zs) correk Jasia i Moni sobie stał zaparkowany pod blokiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2011 Dwie godziny temu stałam obok Waszego czarnego mata Siedzi niżej dobre 4-5cm niż mój. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Luty 2011 (edytowane) Pozdro dla Icemana i dzięki wielkie :)i oczywiście do następnego Szkoda, że się dzisiaj nie udało spotkać, ale "co się odwlecze..." No i oczywiście widziany czerwony fałer, taki, że mi szczena opadła z wrażenia Edytowane 27 Luty 2011 przez VOLCIK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2011 Dwie godziny temu stałam obok Waszego czarnego mata Siedzi niżej dobre 4-5cm niż mój. Wiem ze stałysmy kolo siebie a ja koło waszego vr-ka:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
spirit 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 2011 Motor z dn.21 lutego,na stronie 43 czerwony old type z G pod maską. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2011 Wczoraj ok 20 widziałem czerwonego Corka w Wodzisławiu Ślaskim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) Wczoraj ustrzeliłem takiego Dzisiaj w wiedniu widziałem ładną sztukę, ale nie zdążyłem wyciągnąć telefonu aby pstryknąć foto Edytowane 1 Marzec 2011 przez Gość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2011 jak na moje oko to basser pod m1 w bedzinie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) Sciro w Gdyni na pogórzu przy kauflandzie (sorry za kiepską jakość) Edytowane 1 Marzec 2011 przez Ghostunit17 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2011 a ja vjara nie widzia łem sory Jarek -poprawię sui,ę PS zamyslony byłem,... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2011 ok.pół godz.temu na rondzie w Rumi czerwony corr z betonem i rej.w normalnym miejscu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2011 ghost , gaśnicą robiłeś te zdjęcie ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Korczysław mi mignął dziś na parkingu. I Adaś widział jakiegoś złoma na lawecie... Edytowane 3 Marzec 2011 przez Asiunia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2011 Czy ten złom Asiu przypadkiem nie przyjechał do was? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2011 Nie. Wystarczy nam złomu na działce. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2011 Bo już myślałem że coś nowego do kolekcji. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 2011 ghost , gaśnicą robiłeś te zdjęcie ? no można tak powiedzieć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DEX 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 2011 Wczoraj w Tychach na alei Jana Pawła II około godziny 14:30 widziałem jadącego ze znaczną prędkością fioletowego Corka na blachach SBL. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach