Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2011 Wczoraj na parkingu pod Realem na Ku słońcu biale sciro:) stanelo sobie kolo mojego correczka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2011 4 zdjęcie http://moto.allegro.pl/golf-2-1-8-turbo-niegti-g60rarytas-i1427551442.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2011 DanielaG60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2011 to srebrne corrado tez dość czesto widuje w kraku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2011 czyje corrado stało dziś w Warszawie pod wydziałem Inżynierii Produkcji około 18 je widziałem ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2011 Corrado L1Kamilka w teledysku...gratuluje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2011 no prosze prosze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2011 Wezel franciszki cegielskiej zielone Corrado GWE ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Styczeń 2011 w samym klipie tez jest kilka razy. btw. moje auto tez bylo na jednym teledysku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Styczeń 2011 czyje corrado stało dziś w Warszawie pod wydziałem Inżynierii Produkcji około 18 je widziałem ? a możliwe że to było moje, jeśli dobrze kojarze to oprócz mojego jeszcze 2 inne się pojawiają na parkingu pod WIPem/SiMRem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) Corrado L1Kamilka w teledysku...gratuluje a tutaj już teledysk w pełnym wymiarze, niestety coś mało corka, ale środek się załapał ale to dlatego, że kamil pewnie zaspał Edytowane 1 Luty 2011 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2011 a możliwe że to było moje, jeśli dobrze kojarze to oprócz mojego jeszcze 2 inne się pojawiają na parkingu pod WIPem/SiMRem Z pól betonem ? Trzeba by spota zrobic pod WIPem Możliwe że mojego widziałeś bo nieraz nim pomykam sobie na uczelnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2011 a tutaj już teledysk w pełnym wymiarze, niestety coś mało corka, ale środek się załapał ale to dlatego, że kamil pewnie zaspał dwa posty wyzej a widac jeszcze kilka razy, ale to trzeba sie przyjrzec Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2011 Dzisiaj w Grudziądzu na Al. 23 Stycznia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2011 Wezel franciszki cegielskiej zielone Corrado GWE ... A wiesz kto nim smiga Starszy pan o nazwisku Kryński - właściciel siłowni pasjonata corrado od wielu lat.Miał przedtem sciro przez baaaardzo długi czas Trzeba go na wiosnę odwiedzić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Obiado 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2011 Zółte Corrado z czarnym dachem w Bydgoszczy obok Focusa na rejestracji ze Znina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2011 (edytowane) Jak ja jezdze przez Bydgoszcz i Znin i Gniezno nigdy nie spotykam Corrado :/ a jezdze dosyc czesto :/ Edytowane 2 Luty 2011 przez Karpiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2011 Dzisiaj rano w naszej wiosce nowe szare scirro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2011 (edytowane) a ja dzisiaj na Puławskiej w Warszawie ok. 11.30 widziałem zawracającego jakiegoś "Lubliniaka" (blachy LZ)- fioletowe Corrado chyba na soczewce i xenonie- kątem oka przyuważone... Edytowane 2 Luty 2011 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2011 Dzisiaj na Unruga w Gdyni kolo 16, nie wiem fioletowe?bordowe? na blachach GA chyba daaaaaleko bylem ale przyuwazylem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2011 (edytowane) a ja dzisiaj na Puławskiej w Warszawie ok. 11.30 widziałem zawracającego jakiegoś "Lubliniaka" (blachy LZ)- fioletowe Corrado chyba na soczewce i xenonie- kątem oka przyuważone... Raczej "Zamonszczaka" Edytowane 2 Luty 2011 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2011 oj tam, oj tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty 2011 Raczej "Zamonszczaka" Zamojszczaka chyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2011 To ułatwię wam, to mnie widziałeś. Pewnie zawracałem do pracy na skrzyżowaniu z Karczunkowską Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2011 To ułatwię wam, to mnie widziałeś. Pewnie zawracałem do pracy na skrzyżowaniu z Karczunkowską Pozdro dokładnie tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach