bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2011 9:25 wylot z Bielska, Sroka Mk2 w kolorze takim błękitnym jakby Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2011 niedziela po 11 wylot z ustronia w strone skoczowa niebieska sroka mk3 leciala do ustronia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2011 gdzies w niemcowni na autobahnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Virus177 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2011 kolo południa w Wejcherowie na lidlu czarny corek tablice GPU parę kilometrów dalej w Redzie również corrado tablice RLS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2011 Wczoraj w Gdyni koło Inter carsu czerwone corrado około godziny 15:00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 5 min temu w koszalinie jechał czarny corek z rozwalonym grilem (coś miał tam przywiązane) na blachach ze szczecinka albo z szczecina (nie wyraźnie przez tel słyszałem) Do Aliena: znowu moja dziewczyna zadziałała Ty wiesz o co chodzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 Dobra jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 ona chyba więcej corrad widziała niż ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 CORRADO się nie odmienia ;P Daj znać jak bedziesz w zk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 dobra mam potwierdzoną info. To była rej. ZSZ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Booster1987 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 dobra mam potwierdzoną info. To była rej. ZSZ A to nic mi na jego temat nie wiadomo Chyba musze wywiad zrobic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 W ZST jest takie G z grilem wiązano składanym z 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 W Gdyni już pisałem kiedyś o nim dorzucam fotkę Na jakiej jest to dzielnicy? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 Na jakiej jest to dzielnicy? ooo pierwszy raz to widzę, brawo dla właściciela, widac kocha swoje corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 Jakoś niedawno śmigałem z lublina do krakowa, i na tej trasie ( słaba na maksa ) mijałem się z jakimś chyba zielonkawym , albo ciemnym coorado, jechałem ze 140 , on też widać było gniótł, wiec nawet rejestracji nie zdążyłem odczytać. Jedyne co zobaczyłem, to że był zglebiony, mial gładkiego grila i tyle I nie miał CB bo nie odpowiedział na wezwanie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2011 (edytowane) Na jakiej jest to dzielnicy? Oksywie stoi na ul. Antoniego Muchowskiego koło cmentarza Marynarki wojennej, szkoda mi go Edytowane 20 Styczeń 2011 przez Ghostunit17 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2011 (edytowane) Ja juz wiem kto to jest... dziwny koles. Chcial mi sprzedac modul zaplonowy za 900 zl do vra :lol: Edytowane 21 Styczeń 2011 przez Karpiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2011 Ja juz wiem kto to jest... dziwny koles. Chcial mi sprzedac modul zaplonowy za 900 zl do vra :lol: zostaw mu kartkę za wycieraczką:corrado klub patrzy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2011 Oksywie stoi na ul. Antoniego Muchowskiego koło cmentarza Marynarki wojennej, szkoda mi go Ojjj...żebyś wiedział że go szkoda A tak serio to corek mojego koleżki,składa go od podstaw już ze 2 lata (chyba) póki co zainwestował KUPE siana w remont tej przecudownej jak i prze zajebistej vr-ki W każdym razie przekaże mu że Corrado-Club patrzy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2011 parę kilometrów dalej w Redzie również corrado tablice RLS poncz - to nie jest andrzejka? Ja wczoraj tego corka widziałem na ul.Hutniczej - stał na parkingu straży pożarnej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2011 ostatnie foto: http://otomoto.pl/audi-80-coupe-C17050312.html 5 foto: http://moto.allegro.pl/bmw-318-tds-bardzo-zadbana-idealna-i1416796318.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2011 poncz - to nie jest andrzejka? Ja wczoraj tego corka widziałem na ul.Hutniczej - stał na parkingu straży pożarnej nie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2011 nie jak nie jak tak, jak rls i srebrny i do tego pod strażą to tylko andrzejkowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2011 2 fota Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
młodziutki 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) Wczoraj Rondo Grunwaldzkie-Kraków godz 16.10 srebrne Korado Edytowane 25 Styczeń 2011 przez młodziutki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach