gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2011 (edytowane) Dzisiaj w Lubartowie jechał w stronę ORLENU corek tablica rejestracyjna LUB jakiś ciemny (czarny) ,kierowała kobieta . Edytowane 8 Styczeń 2011 przez gietek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2011 (edytowane) Dzisiaj w Stargardzie nezzo i jego corrado, oraz dzielny Łuki, dzięki chłopaki za pomoc (była mała bitka z Bestią:]) Uploaded with ImageShack.us a tu rozpędzający się Łuki Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Styczeń 2011 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2011 Lodowisko pod garażem masz przednie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2011 (edytowane) dzisiaj Fajną srokę widziałem w Oleśnicy. Trochę poobijana, ale fajnie było popatrzeć na takie zjawisko w moim mieście. Z tyłu była naklejka klubowa a z boku podpis właściciela Edytowane 8 Styczeń 2011 przez badyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Biały 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2011 10 min temu widziałem przez okno jak przejeżdżał przez darłowo granatowe corrado, kierunek w strone ustki. Rej chyba gby czy jakoś podobnie:) normalnie cała rodzina w oknie jak krzyknąłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2011 ja dzisiaj nie widzialem zadnego corrado na ten przyklad Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2011 A proszę bardzo Zobacz mojego http://img257.imageshack.us/f/70026211.jpg/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2011 ja z kolei od pozbycia się cora nie widziałem na ulicy chyba ani jednego, za to widzę 124 coupe nie wiem o co chodzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2011 Kilka nowych "trójek", ale nikt ciekawy za kierownicą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2011 Dzisiaj w Tczewie ciemne Corrado new type na tablicach DW z naklejką Corrado Club Polska. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2011 Wczoraj koło południa szara sroczka za obwodnicą Garwolina. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) Sroka MKII czarny mat, srebrny dach u mnie na parkingu PS Fajne chrumkanie Edytowane 9 Styczeń 2011 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
michalv20 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2011 Dziś srebrne sciro w promenadzie to już chyba nie pierwszy raz tam je widzę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2011 Ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) W Gdyni już pisałem kiedyś o nim dorzucam fotkę Edytowane 11 Styczeń 2011 przez Ghostunit17 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) Sroka MKII czarny mat, srebrny dach u mnie na parkingu PS Fajne chrumkanie Co Ty nie powiesz... moją ex juz ją w Mielnie widziales.. SONIC Edytowane 11 Styczeń 2011 przez thor Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2011 W Gdyni już pisałem kiedyś o nim dorzucam fotkę Szkoda mi tego auta :( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2011 od 1:05 już widać Corka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 2011 bociana corek na tarnogrodzkiej w biłgoraju po raz kolejny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bocian 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2011 (edytowane) heh tak to mój Już zrobiony śmiga ale niestety na zimowych 15kach ;/ CRki czekają na polerke rantów i jakiś oczojebny środek;] Smyku może kojarzysz jeździ takie czerwone corrado po biłgo z cb na dachu, przewaznie taka blondi za kierownicą. Edytowane 13 Styczeń 2011 przez bocian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2011 Co to sie stało że w przedszkolu ten temat? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2011 Dzisiaj po 10 w Garbowie ciemnoniebieska sroczka MK2. Aha rejestracja LPU. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2011 dzis o 16 granatowa poobijana G60-ka na blachach RP zaparkowana w Kraku na al.Dygasinskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Turkish 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2011 Co to sie stało że w przedszkolu ten temat? Pewno pomylka.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 2011 raczej ukłon w stronę nowych i grupy nie opłacającej darowizny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach