sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2010 wczoraj w zorach o 14 ze stacji 'bliska' wyjezdzala ciemna sroczka mk2 na blachach ZSO lukalem dosc tak perdfidnie i widzialem ze kierownik na pewno zauwazyl ze sie przygaldam a pozniej na dwupasie puscilem przodem co by jeszcze raz obadac pozdro z grfitowego q7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2010 http://picasaweb.google.com/krolik65/DynoDay27112010?authkey=Gv1sRgCKqhx5Sb0pf1Yg#5544196687536807922 AQQ Plus trzy nowe sroki widziane na mieście Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2010 Ema97 takie zdjęcia mi wysłał - ustrzelił toto w Łęcznej na forum golfa nowy właściciel założył projekcik. Ciekawa sztuka http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=363063 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) o 12 na trasie zamość - tomaszów lub. widziałem szare/grafitowe corrado z tylna tablica na zderzaku, a nie na klapie numerów nie widziałem bo śnieg nawalał oprocz tego śliwkowe g60 total seria, w tomaszowie lubelski jest do sprzedania, gość chce 11 koła za golasa, ale podobno mechanicznie i wizualnie super, widzialem zdjecia tylko może chyba podjadę go zobaczyć, aha Maro podobno mu kompresor regenerował jak ktoś szuka g60 to mogę dać namiary bo nie jest wystawione nigdzie Edytowane 27 Listopad 2010 przez antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) podobno mechanicznie i wizualnie super W cuda wierzysz? Edytowane 27 Listopad 2010 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2010 to napisałem podobno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2010 (edytowane) wczoraj na ul.Obotryckiej kierunek Police widzialam wisniowe corrado tablice Zs,pomachane odmrugane :)i czarna sroczka stala ladnie zaparkowana na Wojska Polskiego Edytowane 29 Listopad 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2010 Dzisiaj stałem w korku obok Panoramy Racławickiej we Wrocku bok w bok z corem.Kto to? Bo nie poznałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2010 Dzisiaj dwukrotnie widziany Korczysław. Raz mało ośnieżony, za drugim razem nieco bardziej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2010 Darek drogi odśnieżał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2010 Na parkingu. Dwukrotnie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2010 Pawelsky dawal bokiem na lotnisku kolo 13 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Grudzień 2010 a ja ustrzelilem w londynie ok 60m od big bena na parkingu podziemnym na ostatnim foto po prawej aston martin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Grudzień 2010 slawekbsk pod galeria biala. i kilka razy granatowe na BI o ktorym pisalem juz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2010 piastów koło warszawy, w sobote okolo 14 , ciemny kor, nie pamietam na jakich blachac ale chyba na warszawskich, albo na pruszkowski, z red&white z tyłu, i jakieś grafiti na masce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2010 W ub. tygodniu na Marynarskiej spotkałem brązowe Sciro II Tropic - chyba oryginał ! Miał relingi na dachu. W życiu czegoś takiego nie widziałem. Tego samego dnia minąłem na Gotarda jakiegoś ciemnego VR'a (mieszka tam albo pracuje, bo często go widuje). Pozdrawiam, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2010 dzis rano w rzeszowie na Rejmonta zielony cor na blachach RPZ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) wczoraj okolo 15:30 widziany w rybniku na rondzie irlandzkim smignal w strone wodzislawia srebrny/szary cor na SWD jak sie pozinej okazalo gdzies juz go widizalem i faktyczie jest wystawiony na allegro KLIK a co najlepsze pare lat temu ogladalem go bo byl do sprzedania w wiosce obok i moj kuzyn chcial go kupic nie pamietam teraz za ile byl ale chyba nie wiecej niz 5tysi wtedy chlopak za niego chcial sprzedal sie jeszcze tego samego dnia jak widac na pewno byl bity z przodu i raczej nic sie w nim nie zmienilo od tamtego czasu poza tylnymi swiatlami i cena no i moze odswiezonym lakierem jesli wogole jest odswiezony Edytowane 7 Grudzień 2010 przez sZcZeWi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2010 W ub. tygodniu na Marynarskiej spotkałem brązowe Sciro II Tropic - chyba oryginał ! Miał relingi na dachu. W życiu czegoś takiego nie widziałem. Rafał a to jest jakiś rarytas?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Grudzień 2010 Rafał a to jest jakiś rarytas?? generalnie mało ich było http://www.scirocco.keita.pl/iitropic.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2010 Jakies 20 minut temu na rondzie uniwersyteckim(Reda) czarne corrado i gdyby nie policyja bo bez swiatel jechalam to bym je dopadla Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2010 w poniedzialek niedaleko galerii bialej dzikus swoim drugim corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2010 Niebieski, Nezzowy na BP, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) Rafał a to jest jakiś rarytas?? No. Czarna Edytka już mnie wyręczyła Corrado przy tym Tropicu to istna masówka zalewająca Świat... R Edytowane 8 Grudzień 2010 przez Rafal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Grudzień 2010 No. Czarna Edytka już mnie wyręczyła Corrado przy tym Tropicu to istna masówka zalewająca Świat... R Cholera, to nawet nie wiedziałem jakim jestem szczęśliwcem mając takie dwa Tropiki Kiwi Browny na podwórku Kilka dni temu znowu widziałem w Andrychowie Corka z forum, tego z lakierem z Avensisa, nicka właściciela nie pamiętam niestety Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach