First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 Miałem ;] Coś mylisz ja praktycznie od wiosny na jednych kołach latam (nie zmieniałem). Z tego co wiem jest jeszcze przynajmniej 1 albo może i 2 pod WiP-em. Ja teraz weekendami tam jestem, na tygodniu Bukszpan (nie wiem jak często wpada na wydział Corem ale ma) i jest jeszcze jakieś takie ciemno wiśniowe widziałem kilka razy na szybko. Jeśli mówisz o burgunowym na blachach WPR to ja . Jakiś czas temu widziałem cora na stalówkach stary typ zegarów miał granatowy, a Twój stałna alusach borbetach tak? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2010 trafiony dziś w Tarnobrzegu, blacha RT.. czerwony, z czarnym dachem, PG eaton + gazz, bity przodem, zderzak laminat, z wyciętą jamą na IC, coś ja u mnie było... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2010 Ok 13, w Gdyni przy wjezdzie na obwodnice stal zolty corr SCI, ladna sztuka... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2010 Dzisiaj na Balickiej w krakowie granatowa 16-nastka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2010 (edytowane) Wczoraj i przedwczoraj widziałem w Andrychowie na ul Krakowskiej ładnego Corka na numerach KWA, wydaje mi sie że to auto jest w projektach na forum, ma lakier z palety Toyoty Avensis o ile sie nie myle Edytowane 10 Listopad 2010 przez Fenri Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
patryk1983 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) wczoraj około godziny 9 w Toruniu przy wylocie na Gdańsk/Grudziądz czerwone corrado na CBY. Zwolniłem ,ale kolega się nie spojrzał. Pozdrawiam . Edytowane 11 Listopad 2010 przez patryk1983 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2010 Ema97 takie zdjęcia mi wysłał - ustrzelił toto w Łęcznej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2010 ten US na blachach z Zabrza wisial dosc dlugo na allegro za ok 8k, tak mi sie wydaje, ze to ten... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Listopad 2010 Tak na stówe z Allegro bo mój szwagier był zainteresowany tym parchiem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2010 W czwartek okolo 22:30 widzialem ciemnego Corra w Gdansku na krzyzowce Kosciuszki i Legionow, RLA~~, prowadzila jakas Pani <chyba>. Corr namierzony na ulicy Wajdeloty. Correk jest na sprzedaz "92' 2.0 cena do negocjacji 508~~" nie spisalem numeru, tyle wyczytalem na kartce, widzialem go w ciemnosci i nietrzezwosci ale byl zienlony <LC6P> na glebie. Przedni zderzak z odpryskami, jakies male felgi (nic specjalnego). Odeszla od strony kierowcy uszczelka przedniej szyby i rudy wszedl, troche przegnilo, lusterko kierowcy polamane ale "sprawne". Moja kobieta wypatrzyla w srodku fotele GTI Edition, kierowcy przetarty tam gdzie zwykle, ja srodka nie ogladalem Gril w kolorze nadwozia z brewka. Wnioskuje, ze tam stoi bo juz drugi raz go widze w tej okolicy, wiec jak ktos chce numer moge sie przejsc spisac. PM jak cos. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2010 Ema97 takie zdjęcia mi wysłał - ustrzelił toto w Łęcznej koleś od jakiegoś czasu ma tego cora, mieszka jakoś w łęcznej lub okolicach, mówiłem wam o nim na spocie nad wodo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielllVW 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2010 koleś od jakiegoś czasu ma tego cora, mieszka jakoś w łęcznej lub okolicach, mówiłem wam o nim na spocie nad wodo na vwzone ma opis corka http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=98&t=53518&view=unread#unread Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2010 na forum też czasem zagląda ale chyba na "czarno" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
YaMsChA 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2010 na jednym z Rzeszowskich osiedli stoją 2 sroki w tym 1 na pewno klubowa. Corka jeszcze żadnego nie spotkałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2010 wczoraj na ul,Wojska Polskiego(Zs)biala sroczke widzialam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2010 wczoraj ustrzeliłem zielonego korka NOS... w okolicy PKP Wrzeszcz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 2010 To ja, to ja Na zakupach bylem w galerii Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maciej 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 2010 To ja, to ja Na zakupach bylem w galerii Ja tezzz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 2010 Dzisiaj ok 12:00 na przejezdzie kolejowym w Rumi widziane ciemne corrado GWE, a ok 15:00 w Pruszczu Gdańskim widziane ciemne scirocco GSZ . Jechałam kangoo słuzbowym takze mnie nie widziano Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2010 wczoraj wieczorem widziany ciemny corek (w rejestracji na koncu "C") na krzywoustego pod Barrab'em. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
manius 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2010 na jednym z Rzeszowskich osiedli stoją 2 sroki w tym 1 na pewno klubowa. Corka jeszcze żadnego nie spotkałem. jedna dziewczyny jest to juz jej chyba 7 sroka...a druga jej brata jesli mysle tych samych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2010 W piątek po 15, podczas katastrofy komunikacyjnej w Gdańsku, czerwone Corrado w kolejce na prom na Westerplatte. A w sobotę przy Galerii Bałtyckiej Corek "śliwkowy-metallic". Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2010 W Strącznie koło Wałcza spotkałem kolege:) zatrzymane pogadane zielone Corrado 2.0 16v kolega jeszcze nie w klubie ale bedzie:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2010 dzisiaj o 22.20 ciemne Corrado w Katowicach na Kosciuszki, jechalo w kierunku centrum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Listopad 2010 Dzisiaj w Dębnie o 16.40 czerwony corr na zgr pod biedronka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach