rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2010 prawie codziennie widuje zieloną sroke mk2 pod brama główną huty Sendzimira w krakowie oraz ostatnio pod bramą nr 5 tejże huty granatowa sroka mk2 z rej. KNT..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2010 Chyba w czwartek 28.10 około godziny 18:00 we Wrocławiu białe Corrado na blachach DW pod centrum handlowym 'arena' - zaparkowane sobie stało, ale nie miałem czasu obejrzeć dokładniej. Ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2010 Dzisiaj w Zamościu około 16.00 brązowa sroczka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) dziś widziane w zamościu po spocie ciemne corrado, szare chyba z jakąś naklejką na boku, czarne koło z polerowanym rantem, 2 razy, na LTM 95UU chyba, moje okolice ale pierwsze widzę edit, Asia kill Edytowane 7 Listopad 2010 przez antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Listopad 2010 dzisiaj w Reducie, na parkingu bordowe corrado w miarę oryginalne i na blachach WPR. Widziałem nawet kierowcę, ale nie kojarzę go ze spotów wcale, a wcale... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 dzisiaj w Reducie, na parkingu bordowe corrado w miarę oryginalne i na blachach WPR. Widziałem nawet kierowcę, ale nie kojarzę go ze spotów wcale, a wcale... To było moje burgundowe corrado ja na zloty jeździłem jak Ciebie nie było jeszcze w klubie . Widzieliśmy się raz u Bogdańskiego w garażu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 też go ostatnio widziałem jak stał i odpalić nie mógł Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 hahaha, no widzisz- nie poznałem- będziesz bogaty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 takich to ja w chooj widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 też go ostatnio widziałem jak stał i odpalić nie mógł Oj tam oj tam po prostu się obraził, przeprosiłem go i pojechał Bogaty to ja jestem, w końcu mam corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 fakt, jak każdy posiadacz Corra- musisz mieć gruby hajs, no wyjątkiem jest zajebiście biedny Adam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 Bogaty w cierpliwość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 Bogaty w cierpliwość Oj ku... bardzo cierpliwy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 znów widziałem corra którego opisałem wyżej, tym razem na podwórku u kogoś, już wiem gdzie go szukać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 Ja widuję granatowe Corrado KBC... czy jakoś tak pod politechniką na Narbutta w Warszawie i ciągle nie wiem kogo to :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 Ja widuję granatowe Corrado KBC... czy jakoś tak pod politechniką na Narbutta w Warszawie i ciągle nie wiem kogo to :/ pewnie tego kolegi KLIK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 Ja widuję granatowe Corrado KBC... czy jakoś tak pod politechniką na Narbutta w Warszawie i ciągle nie wiem kogo to :/ to idź się zapytaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 to idź się zapytaj Któregoś razu zostawiłem mu karteczkę za wycieraczką i dupa bez odzewu :/. Szczewi, to chyba nie on, ale jak go przypatrze to się wszystkiego dowiem. Musiał zaliczyć wysokiego chamsa bo urwał szerokiego bumpera, na bokach zderzaka trzymały się tylko kawałeczki :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 raczej jednak on gdyz javelinowy cor byl na kbc blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 Dziś ok 15 w mogile w Krakowie czarny cor na KRA.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Eternity 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 (edytowane) First_Mastercyc jeśli mówisz o granatowym pod PW WiP to moje i niestety jak piszesz zostały tylko kawałeczki bumpera po bokach ;] (ale kupie nowy). Natomiast jeśli chodzi o karteczkę to żadnej nie miałem, a rejestracja to TKN.... Edytowane 8 Listopad 2010 przez Eternity Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 (edytowane) First_Mastercyc jeśli mówisz o granatowym pod PW WiP to moje i niestety jak piszesz zostały tylko kawałeczki bumpera po bokach ;] (ale kupie nowy). Natomiast jeśli chodzi o karteczkę to żadnej nie miałem, a rejestracja to TKN.... Studjujesz na WiPie czy SiMRze? Karteczke zostawiłem 2 tygodnie temu jak stałeś na innych kołach i na parkingu a nie między wydziałami. To może pod wydziałami staje jeszcze jedno rado :/ bo ktoś mi mówił, że to co widziałem jakiś czas temu miało coś ciekawego pod maską a u Ciebie widzę tylko 2 :/. Rok temu miałeś już cora? Edytowane 8 Listopad 2010 przez First_Mastercyc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 miał, wtedy stał często na Bełskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Eternity 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 Miałem ;] Coś mylisz ja praktycznie od wiosny na jednych kołach latam (nie zmieniałem). Z tego co wiem jest jeszcze przynajmniej 1 albo może i 2 pod WiP-em. Ja teraz weekendami tam jestem, na tygodniu Bukszpan (nie wiem jak często wpada na wydział Corem ale ma) i jest jeszcze jakieś takie ciemno wiśniowe widziałem kilka razy na szybko. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2010 się namnożyło tych corków na polibudzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach