Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2010 (edytowane) Spoko nie mam zamiaru się tu roztrząsać wiem co widziałem Idę po upalać co nieco Edytowane 21 Październik 2010 przez Łuki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 (edytowane) Dziś Łuki pojący swego Corraska Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 22 Październik 2010 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 Toż to jakaś prowokacja jest !! Ja leje tylko ON !! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barti 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 od lipca ponoc go gosc ma gadalem z nim chwile tez na rynku go widzialem akurat blachy nowe zakladal juz na ddz bedzie:)wporzadku gosciu cor tez ladny 90r g60 No zadbany ten cor i glosny dosc slyszalem jak jechal po rynku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 (edytowane) w niedziele w kardamenie na kosie widziana taka oto czarna mk3 KLIK & KLIK Edytowane 22 Październik 2010 przez sZcZeWi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 Przed chwilą w TVN Turbo w powtórce programu "Uwaga pirat" Czarnulka wypatrzyłą ciemne Corrado na WE... na szczęście nie w roli głównej, a drugoplanowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 Złapane przed chwilą.... Ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MarcelWoods 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 23,10,10 żółte Corrado w Kaliszu godzina 16:00 rejestracja chyba PK...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 dzis o godzinie 10 w Łodzi na ulicy Lermontowej fioletowe Corrado na pelnej seri na tablicy ELE xxxx zna ktos?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 Killer, to ciebie dziś mijałem w Kraśniku około 17stej??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 Parę dni temu na al.pokoju w Krakowie na rejestracji KSU I w czwartek na Królewskiej,też Kraków Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 Dziś na wjeździe do Krk od strony Kielc koło 16-16.15 widziany Koxxowóz, niestety nie spojrzałem czy za kierownicą siedział Kirys Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2010 Dzisiaj około 17:20 w KAtowicach na os Witosa czerwone Corrado na numerach SK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2010 kojarze ze 2 sztuki czerwone w KaCe, a takie zmeczone zyciem bylo? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Dzisiaj u mnie pod blokiem ustrzeliłem takie coś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Dzisiaj u mnie pod blokiem ustrzeliłem takie coś O kur... DOBRE! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 piekny jest, it's beautiful Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Brakuje tej sroce osiemnastek z szerokim rantem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Jadąc rano do pracy widziałem 3 sroki nowe. W wawie jest tego od cholery. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Też mi się tę felgi nie za bardzo,ale ogólnie miodzio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 felgi to chyba z NORAUTO, ale robią robotę na glebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Jadąc rano do pracy widziałem 3 sroki nowe. W wawie jest tego od cholery. tego jest wszedzie pelno. wiekszym rarytasem jest 5 albo 6 GTI chyba pierwsze nowe scirro mnie tak robi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Jeszcze ktoś kiedyś białą z Irlandii wklejał . Tamta była ładniejsza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 wygląda jakby ktoś ją na PS dokleił Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 dzisiaj 3 razy w biłgoraju na tarnogrodzkiej jakoś w okolicach południa widziałem corrado ciemnego koloru, a biało-czerwonymi lampami z tyłu, blach niestety nie widziałem , bo tylko profilem je widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach