#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 (edytowane) Dziś Łuki pojący swego Corraska Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 22 Październik 2010 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 Toż to jakaś prowokacja jest !! Ja leje tylko ON !! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barti 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 od lipca ponoc go gosc ma gadalem z nim chwile tez na rynku go widzialem akurat blachy nowe zakladal juz na ddz bedzie:)wporzadku gosciu cor tez ladny 90r g60 No zadbany ten cor i glosny dosc slyszalem jak jechal po rynku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 (edytowane) w niedziele w kardamenie na kosie widziana taka oto czarna mk3 KLIK & KLIK Edytowane 22 Październik 2010 przez sZcZeWi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2010 Przed chwilą w TVN Turbo w powtórce programu "Uwaga pirat" Czarnulka wypatrzyłą ciemne Corrado na WE... na szczęście nie w roli głównej, a drugoplanowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 Złapane przed chwilą.... Ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MarcelWoods 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 23,10,10 żółte Corrado w Kaliszu godzina 16:00 rejestracja chyba PK...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
popiel89 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 dzis o godzinie 10 w Łodzi na ulicy Lermontowej fioletowe Corrado na pelnej seri na tablicy ELE xxxx zna ktos?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 Killer, to ciebie dziś mijałem w Kraśniku około 17stej??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 Parę dni temu na al.pokoju w Krakowie na rejestracji KSU I w czwartek na Królewskiej,też Kraków Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2010 Dziś na wjeździe do Krk od strony Kielc koło 16-16.15 widziany Koxxowóz, niestety nie spojrzałem czy za kierownicą siedział Kirys Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2010 Dzisiaj około 17:20 w KAtowicach na os Witosa czerwone Corrado na numerach SK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2010 kojarze ze 2 sztuki czerwone w KaCe, a takie zmeczone zyciem bylo? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Dzisiaj u mnie pod blokiem ustrzeliłem takie coś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Dzisiaj u mnie pod blokiem ustrzeliłem takie coś O kur... DOBRE! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 piekny jest, it's beautiful Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Brakuje tej sroce osiemnastek z szerokim rantem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Jadąc rano do pracy widziałem 3 sroki nowe. W wawie jest tego od cholery. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SŁAWEK-KRAKÓW 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Też mi się tę felgi nie za bardzo,ale ogólnie miodzio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 felgi to chyba z NORAUTO, ale robią robotę na glebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Jadąc rano do pracy widziałem 3 sroki nowe. W wawie jest tego od cholery. tego jest wszedzie pelno. wiekszym rarytasem jest 5 albo 6 GTI chyba pierwsze nowe scirro mnie tak robi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 Jeszcze ktoś kiedyś białą z Irlandii wklejał . Tamta była ładniejsza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 wygląda jakby ktoś ją na PS dokleił Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2010 dzisiaj 3 razy w biłgoraju na tarnogrodzkiej jakoś w okolicach południa widziałem corrado ciemnego koloru, a biało-czerwonymi lampami z tyłu, blach niestety nie widziałem , bo tylko profilem je widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2010 Czy to nie jest Sciro R ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach