Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2010 Około 10:00 Cor Zagniatacza z jego siostra za kolkiem na ulicy Ciepłej i Cor mirona na ołtaszynie ulica ożynowa około 14:00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2010 dzisiaj w Tychach na podziemnym platnym pod Realem Corr na ST 81338, chyba czarny mat, gleba, maska NT Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2010 wczoraj na wysokosci Regalicy na Moscie Pomorzan(Zs) czarna sroka odmrugane pomachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2010 dzisiaj w biłgoraju, białe sciro gt2 - niestety nie na sprzedaż Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s_kowal 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2010 Wtorek ok. 11:20 - 11:30 w Włodzimierzowie (powiat piotrkowski o ile się nie mylę) czerwone Corrado na nr rej. EPI 04... Mijałem się z nim jadąc na czerwonym moto. Któż to taki ??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2010 Dzisiaj w Gdyni koło Akademii Marynarki wojennej czekając na autobus na przystanku o godzinie 17:30 widziałem fioletowe corrado na tablicach GA XXXXX czyli miejscowy pewnie machałem ale kolega mnie nie zauważył Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2010 kurde wszyscy lecą na złot, dzwoni kumpel przed chwilą i się pyta Wy jakiś zlot macie? ja mówię no, bo właśnie widziałem 3 corrado na rla, w okolicach krakowa 2 czerwone i jedno ciemne, także pozdrawiam Oskara, Rechola i Małrycego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2010 Teraz skrecajac z Grzedzic na Stargard Szcz. Na skrzyzowaniu w Lipniku stalo jakies corrado chlopaki ze Stargardu kogo to??? bo juz je kilka razy widzialam tam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) G60 nie zrzeszony pan, sprzedawać chciał jakiś czas temu. W Stargardzie mamy z 8 Corrado aż szok, jak na taką dziure Edytowane 15 Październik 2010 przez Łuki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) W Gdyni widziałem czerwone Corrado prawe drzwi zielone jak dobrze widziałem na GA 67XXXX Edytowane 15 Październik 2010 przez Ghostunit17 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2010 okolo 18:00 na swiatlach na kamiennej Siostra Zagniatacza bialym corem ale cos nie chciala sie scigac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2010 klip 50 centa Window Shopper 1:52 czerwone Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2010 stareeeeee.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barti 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2010 Dzisiaj w rynku w ddz tablice SWD granatowy chyba byl czyj to nie wiecie?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2010 G60 nie zrzeszony pan, sprzedawać chciał jakiś czas temu. W Stargardzie mamy z 8 Corrado aż szok, jak na taką dziure ło qrwa, nie wiem czy w Warszawie jest tyle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielllVW 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2010 CTG albo jakoś tak widziane na wejherowskiej w sopocie kierujące sie w strone Gdańska o 18:30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2010 dzisiaj przy dworcu w Kielcach czarne Corrado blachy TK chyba Pana Krzyska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2010 G60 nie zrzeszony pan, sprzedawać chciał jakiś czas temu. W Stargardzie mamy z 8 Corrado aż szok, jak na taką dziure dobrze wiedziec az tyle macie corrow to czemu jak jezdze tamtedy co tydzien nikogo nie widuje gdzie sie ukrywacie a wracajac do tematu wczoraj na przejsciu dla pieszych kolo Makro by mnie niebieska sroka przejechala pierwszy raz ja widzialam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2010 dzisiaj Katowice-Podlesie biala Sroka mk3 na KR z blondynka za kierownica, ta sama co ja spotkalem ok miesiaca temu i skusila sie troche przycisnac, dzisiaj wyprzedzone, zamrygane i zero reakcji... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2010 Dzisiaj w rynku w ddz tablice SWD granatowy chyba byl czyj to nie wiecie?? od lipca ponoc go gosc ma gadalem z nim chwile tez na rynku go widzialem akurat blachy nowe zakladal juz na ddz bedzie:)wporzadku gosciu cor tez ladny 90r g60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2010 Dzisiaj w Gdańsku o godzinie 14:15 na ulicy Adama Mickiewicza widziałem szare corrado z czarną skórą w środku chyba VR6 na numerach GNB 152(..) klubowe? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2010 dobrze wiedziec az tyle macie corrow to czemu jak jezdze tamtedy co tydzien nikogo nie widuje gdzie sie ukrywacie Słabo się rozglądasz najwidoczniej skoro ja jak jeszcze miałem mercedesa Coupe jakiś czas temu widziałem Cie na orlenie A jak chcesz ustrzelić pewniaka jedz do Daniela ,,BOA,, pod blok tam zawsze sterczy dumnie VR6 zwany pomnikiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2010 Słabo się rozglądasz najwidoczniej skoro ja jak jeszcze miałem mercedesa Coupe jakiś czas temu widziałem Cie na orlenie A jak chcesz ustrzelić pewniaka jedz do Daniela ,,BOA,, pod blok tam zawsze sterczy dumnie VR6 zwany pomnikiem ooo wpierw adres podaj bo nie wiem gdzie a na orlenie??? gdzie?? jak ja tylko na shellu tankuje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2010 Po adres to zapraszam do Daniela na priv, na forum takich rzeczy się nie pisze Co do stacji benzynowej to nie wiem co tam robiliście (był jakiś pan z Tobą) może stacje pomyliłaś Ja swoim złomem jeżdżę codziennie do pracy mimo że plan był inny ale jakoś nie mogę się powstrzymać od jazdy nim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2010 Co do stacji benzynowej to nie wiem co tam robiliście (był jakiś pan z Tobą) może stacje pomyliłaś Ja swoim złomem jeżdżę codziennie do pracy mimo że plan był inny ale jakoś nie mogę się powstrzymać od jazdy nim hmmm ten pan to moj Daniel a stacji chyba raczej nie pomylilam bo nigdy na orlenie nie tankuje chyba ,ze Ci sie moj corr z jakims innym pomylil kolejny raz czarna sroka Zs na Redzie dzis po 13godzinie pomrugane odmachane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach