Booster1987 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2010 Dziś u mnie w Szczecinku ciemno zielone Corrado na nr chyba DPL 09... Komuś znajome?? ciemno było i mało czasu by obejrzeć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pawka 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2010 (edytowane) 6.10 na obwodnicy 3 city w strone Gdyni zielone corrado GMB 38NF z biało czerwonymi lampami na tyle - czyje to ? Edytowane 10 Wrzesień 2010 przez pawka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2010 wczoraj ok. 16stej w Rzeszowie widziany ciemny Corr rej. RP- pewnie mnie nie widział (choć ja też Correm), bo skręcał na skrzyżowaniu a ja prosto pomykałem- ktoś od nas? jakiś tydzień temu w Warszawie na przebudowywanej Al. Niepodległości czerwone Corrado z czarną felgą- na pewno nie na warszawskich blachach (ale nie pamiętam na jakich)- fajnie wyglądał na 1 rzut oka:) pozdr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2010 BTW... nie wiem czy było ale ... http://www.smog.pl/wideo/36095/na_czerwonym_kompilacja/ czasówka: 2:41 i 3:11 2:41 to nie Corek, a 3:11 było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2010 Dzisiaj o 12:53, siwe Corrado ustrzelone w Stargardzie z mego okna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2010 dzisiaj w Prologis Park w Chorzowie pod magazynami MP czarna Sroka mk2 na SK... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2010 dziś na katowickiej za nadarynem kolo 16 corradus na WZY, pomrugałem awariami ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2010 Wczoraj kolo 18 pod Mc kolo mnie stalam za correm mrugam mu trabie a gosc chyba slepy wsiadl i pojechal chyba ze mam samochod widmo i mnie nie widac nie wiem ZGR...X pierszy raz widzialam i chyba ostatni Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2010 może jakiś nieśmiały Dyzio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2010 Dzisiaj około 16.30 w Łęcznej nowe, białe scirro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2010 może jakiś nieśmiały Dyzio pewnie tak no ale stalam za nim i buu chyba jestem za mala i mnie nie widac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2010 (edytowane) Dzisiaj w Dobinie koło Wałcza o godzinie około 16 widziałem zielone Corrado rejestracje CIN numeru nie pamiętam Edytowane 14 Wrzesień 2010 przez Ghostunit17 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Wrzesień 2010 Dzisiaj w Rzeszowie na ul. Rycerskiej około 18.00 corrado Maniusa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2010 Wsamo południe brązowy LCH34LH z gazem leciał z Lublina od zamku do domu w okolicach Chełma. Potrąbione - pomachane. Pozdro dla kierownika - trochę zaskoczony był... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Wrzesień 2010 dziś niedawno na wlocie do Rzeszowa dwie sroki, przy jednej coś tam chłopaki grzebały w komorze i koło 12 na bemowie w macu corrado z progami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2010 Dzisiaj na Shelu Alejach Spółdzielczości Pracy w Lublinie widziane Scirocco MK3 ale nie pogadane bo gość nie chętny. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2010 ciemny corr GA costam costam z ok 40letnia kobitka za kierownica. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2010 Wczoraj w Wałczu widziałem zielone Corrado CIN"......" 2 raz już je widzę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2010 Dzisiaj wracając ze spota w Foluszu spotkaliśmy Pestka i jego białego corra. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2010 dziś w drodze na spota vw zona do świdnicy spotkalem takiego corasa klubowy?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2010 moje u tesciow bylem trzeba bylo przytrombic to bym wyszedl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2010 trąbiłem i nikt nawet do okna nie wyszedl:) a szkoda bo przygarnal bym pare gratow z niego:)obrysy za ile?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2010 (edytowane) kurde nie slyszalem po co ci obrysy przeciez masz moje obrysy sa od praksa tak tego praksa ;)takze nie na sprzedaz edit pierwszy raz od dluzszego czasu nie umylem zlomka na niedziele to mi zdjecie zrobiles takiego brudasa Edytowane 19 Wrzesień 2010 przez piter22b Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2010 Przed chwilą w miejscowości Katy granatowe corrado na RNI. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2010 wczoraj jak wracałem z Folusza to jakieś 30 km przed Rzeszowem niebieski corr na KR z 2 gościnami w środku.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach