#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2010 (edytowane) wczoraj w stargardzie szczecinskim cos takiego widziane. To autko Jędrzeja (w sumie jego żony). Kolesia nie ma na forum. Edytowane 30 Sierpień 2010 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2010 dziś w Pruszkowie na wiadukcie w kierunki żbikowa widziałem białe corrado na WZY (chyba) na 100% z tyłu była klapa USA bo świecił się oryginalny STOP. z tego co rzuciło mi się w oczy to front i maska była starego typu z przodu miał grill z kolor i chyba brak dokładki. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2010 w piątek ganiałem Wisłostradą jakiegoś VR-a na warszawskich blachach firmowa asterką, miał niezłe kapciochy, ale szczerzę pierwszy raz widz, a i miał znaczek storma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2010 no to taki to tylko jeden chyba jest w Polsce Ja już od jakiegoś czasu widzę regularnie o 16:25 pod Belwederem przejeżdżające w stronę Ursynowa corrado G60 (ma ładny czerwony znaczek) na blachach NOD, kolor taki popielaty. Wgląda na ładną sztukę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2010 Ze znaczkiem STORM to Olafart. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2010 nie poznałem tej padaki:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2010 w piątek ganiałem Wisłostradą jakiegoś VR-a na warszawskich blachach firmowa asterką, miał niezłe kapciochy, ale szczerzę pierwszy raz widz, a i miał znaczek storma co do kapci to tam są felgi 10J a wiec i oponka ładnie się rozepchała a żeby było śmieszniej nie jest powiedziane że nie ganiałeś Olafa taty bo to on często jeździ tym autem po warszawie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2010 no to straszny kosior z niego, bo śmigał między pasami jak dziki:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2010 Kto stoi w Gdańsku - brzeźnie na LCH ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2010 To jest PALOMA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2010 krecilem sie dzis kolo jego zylca , ale nikt nie zareagowal:O Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2010 dzisiaj białe Scirocco na WGR zaparkowane na Etiudy Rewolucyjnej - Kostrzyk kupiles sciro? pozniej na Wilanowskiej nowe zielone Scirocco - jezdzi tego pelno po WAW. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2010 krecilem sie dzis kolo jego zylca , ale nikt nie zareagowal:O bylo okopac... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2010 dzisiaj białe Scirocco na WGR zaparkowane na Etiudy Rewolucyjnej - Kostrzyk kupiles sciro? pozniej na Wilanowskiej nowe zielone Scirocco - jezdzi tego pelno po WAW. się obudziłeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2010 nie zauwazylem na forum zebys sie chwalil na pierwszy rzut oka ladna sztuka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2010 heh, na pierwszy rzut oka jest w cym grzebać , ale zapierdziela przynajmniej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2010 a co tam za potwor pod maska siedzi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2010 1.8 16v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2010 wczoraj kolo 21 jasna? sroczka mk3 na A1 gdzies w polowie miedzy grudziadzem a gdanskiem blach chyba nie dojzalem albo zapomnialem jakie bo przeleciala kolo mnie dosc szybko na oko ze 180 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2010 dzis o 17:21 smigneło mi corrado Justyny, na wysokosci NOBAS'a. Pewnie mnie nie widziała bo nie byłem corem pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2010 Z pracy się wracało ... a i rzeczywiście Ciebie nie widziałam, szukałam niebieskiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) Kostrzyk, po Twoich spostrzeżeniach podjąłem interwencję i musiałem przeprowadzić z Ojcem rozmowę dydaktyczną pt "jak ma nie jeździć Correm" :lol: PS. Storm z org. znaczkami jest tylko jeden (mam taką nadzieję przynajmniej ) B) Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez olafart Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2010 Ja mam Storma orginalnego ale nie czepiam bo nie mam STORMA. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2010 A ja w poniedziałek byłem we Wrocławiu, widziałem ze dwa corry, czarnego i czerwonego , jednak, takie tam dziury i ogólnie lipa z drogami że patrzyłem jak by tu zawiasu nie pourywać i nie cykałem fotek Potem w Wałbrzychu jadąc jeszcze dalej... napotkałem takiego osobnika Troszkę brudny , chyba spojler nie działa bo był podniesiony no i na mój gust jakiś taki wydech nie bardzo ten corek zawsze tam stoi blond laska nim pomyka ale myc autka nie umie (w jedna strone jechalem myla - wracalem juz bylo "umyte" znaczy sie cale w smugach ) spojler raz jest podniesiony raz opuszczony trzeba bylo mowic ze bedziesz w walbrzychu spota bysmy zrobili po fotkach widac ze jechales w kierunku golinska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2010 trzeba bylo mowic ze bedziesz w walbrzychu spota bysmy zrobili po fotkach widac ze jechales w kierunku golinska Cóż... tak wyszło że tam byłem Jak widzisz, nie byłem Corkiem Ale jak blondyna fajna to następnym razem zostawię jej karteczkę za szybką z numerem , blondyna i do tego z corrado A co do mojego parcha... ostatnio zrobiłem małą runde i odczuwalnie osłabło, dzisiejsze pomiary AFR nie napawają optymizmem. Brakuje paliwa :/ I teraz, albo przepływka brudna, albo pompka już nie podaje, albo znowu jakieś inne "coś" typu wtryski moze regulator paliwka wrrrr . Nie będę diagnozował dalej, bo w męskie 2E raczej długo tu nie posiedzi, zrobie nim jeszcze na oko z 1000 km i wyjazd spod machy Jutro z rańca wjeżdża nowy tłumik , więc będzie mega głośno mam nadzieje, A i znowu po ulewach miałem akwarium , przed chwilą z kumplem ogarnąłem temat plasticzku pod maską za który dziękuję koledze z forum Jutro jak wywale całą podłogę trzeba będzie podsuszyć to i tamto, czuje że zmarznę bo nie jest ciepło... Mam nadzieje że gruz się odwdzięczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach