puma 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2010 nie no chlopaki mnie widzieli kierowca napewno jak ich wyprzedzalem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2010 wczoraj jakos 17:40 widziany niebieski cor u mnie na wiosce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2010 W sobote ok 18 na trasie Poznań - Wrocław widziane corrado na dużej glebie i z bardzo szerokimi oponkami , rejestracja jakoś L1... albo mi się zdawało , w ostatniej chwili przyuważone, mrygnęłam światłami, ale kolega chyba nie zauważył (nie ma co się dziwić, bo jechałam starym passatem ). A w niedziele ok 18:00 widziane kolejne corrado zielone na obcych blachach (HK...) trasa Bydgoszcz - Gdańsk. 1100 km = 2 corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2010 W piatek po realem na Ku.Sloncu znow po raz drugi te samie sciro na niemieckich numerach,i w sobote rano na trasie Walcz-Kalisz Pom.na lawecie ktos wiozl bude corra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2010 Włączam tv a tam OPT i Nygaz opowiada o swoim Corku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2010 o szit... musze obadac co tam nyguś ciekawego mowil Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2010 wreszcie wiem dlaczego tym cwaniakom z beemek tak cisnął w Pasymiu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2010 Dziś o 8:30 na kartuskiej na wysokośći schroniska młodzieżowego kierowniczke passata, znaczy się Justyne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2010 a no racja . pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2010 wczoraj około 16 w zamościu na jednej z osiedlowych uliczek widziałem scirocco mk1 to co kiedyś na allegro się przewinęło chyba a tu jak wygląda dziadzio z następcą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tazman 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2010 Włączam tv a tam OPT i Nygaz opowiada o swoim Corku ma ktos moze nagrane albo jakis link bo przegapilem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2010 (edytowane) zobacz sobie program tv kiedy powtórka, ja mam nagrane ale na dekoderze Edytowane 17 Sierpień 2010 przez antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2010 przyznać się kto się bujał dziś po moim mieście ustrzelony koło zamku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2010 dzis zielony vr na ddz.... ze swidnicy w kierunku dzierzoniowa lecial Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
barti 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2010 w ddz go widzialem vr6 zielony ladna sztuka raczej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2010 przed chiwlką pod moim domem dwa gangsta Vr-y Ozik, Radio i Bartek wpadli z odwiedzinami Od razu się człowiekowi humor poprawia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2010 Wczoraj Ciemne corrado grill nowy typ widziane w okolicach godziny 17 - 18 na drodze choszczno - w strone koszalina , na jakiejś wiosce - była straszna ulewa , mijaqłem się z nim ale prowadziłem Autolawete więc nie paliłem janusza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2010 mijaqłem się z nim ale prowadziłem Autolawete więc nie paliłem janusza to dobrze, pomyslal by ze to jakis znak i corr sie zje%ie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roby25 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2010 W piątek 13 stego na obwodnicy Świecia .Czerwony corr corrado-obiado ,pomachane odmachane i zjazd na Orlen , gatka szmatka i jazda na dwa corry z Świecia do Nowego (jakieś 60 km). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2010 przed chwila o 19:50 widziany na stacji auchan w bielsku czerwony cor na starych czarnych blachach KBI 101C i wydaje mi sie ze kojaze te blachy z forum? niestety nie zdazylem zagadac bo wlasnie odjezdzal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KERMiT 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2010 dzisiaj po 17 na chełmińskiej w grudziądzu na 99 jechał galun, machałem kiwałem ale był za bardzo zafascynowany swoją hondą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bati 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2010 nie no chlopaki mnie widzieli kierowca napewno jak ich wyprzedzalem Puma jasne ze Cie widzialem juz z daleka w lusterku Nawet Ci trabilem jak mnie brales Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2010 yyyy Bati druchu może lepiej nieco zmodyfikować drugą cześć wypowiedzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2010 Wczoraj widziana sroka 2 zielona z ciemnymi szybami o godzinie 9:37,a dzisiaj sroka 3 biała o godzinie 9:20 na drodze krajowej NR19 miedzy Miedzyrzecem Podlaskim a Radzyniem Podlaskim w Bedlnie Radzynskim. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2010 przed chwila o 19:50 widziany na stacji auchan w bielsku czerwony cor na starych czarnych blachach KBI 101C i wydaje mi sie ze kojaze te blachy z forum? niestety nie zdazylem zagadac bo wlasnie odjezdzal Ja mam czarne KBI na dupowozie, pewnie autko z Zabrza lub okolic. Ciekawa sprawa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach