Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2010 Wczoraj na Ku Sloncu pod Realem sciro kolor ja Sety ale to niemieckie numery mam zdiecia calkiem ladne,pogadalam sobie troszke z nimi zdiwieni ze mamy w polsce Club Corrado Byli z deka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2010 Dzisiaj na drodze nr.19 miedzy Miedzyrzecem Podlaskim a Radzyniem Podlaskim o godzinie 10 Scirocco 2,czarne z ciemnymi szybami,tablic nie zobaczyłem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2010 http://moto.allegro.pl/item1175253877_borbet_t_9jx16_4x100_corrado_e30_dystanse_opony.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2010 W czwartek w Lublinie nowa biała sroczka na LSW. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2010 W srode na A99 kierunek Insbruck widzialem czerwone corrado na DDZ...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
donkin 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2010 Dziś w Barwinku na przejściu granicznym ciemno śliwkowy Corr na borbetach A. Za sterami kierowniczka. Pojechali na Słowację. Wcześniej właścicielka dopieszczała go szmatką na parkingu Nie miałem możliwości podejść. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wapniak 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2010 Wapniak z Sylwią wracali do domciu z Mielna. zgadza sie to my ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2010 Dzisiaj ok 19 w okolicach Gniewu byłe Corrado Yoshi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2010 (edytowane) Potwierdzam + spotkanie i chwilka rozmowy z Roby25 na poboczu w miejscowosci Nowe gdy jechałem z Grudziądz'a Edytowane 8 Sierpień 2010 przez PHERO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2010 gdzies po 22 na wjeździe do sopotu od strony gdyni czerwony parch na blachach gd 88xxx,zero zainteresowania a nie sposób bylo mnie nie zobaczyć jak sie tłukłem ta rozjebaną drogą 5km/h Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2010 Wczoraj widziana pijana Sandritta w Mrągowie :* Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roby25 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2010 Również potwierdzam, Niedziela 8 serpnia Phero mi smignoł z naprzeciwka tak ze musiałem po nawrotce 2 minuty go gonić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2010 W Ostródzie pojawil sie Corek z Gdanska. GD 78358, granatowy, w srodku jakies jasne skory, stary typ, 4x100, szeroka dokladka. Ramke na blachy ma z naszego Ostródzkiego auto handlu. Ktos cos o nim wie? Stoi juz kilkadziesiat dni w okolicach ulicy Kościuszki w Ostródzie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2010 (edytowane) Wczoraj około 18 w Stargardzie Szczecińskim widziane srebrne scirocco na Stargardzkich blachach Edytowane 11 Sierpień 2010 przez #BOOA# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2010 W dzisiejszym Fakcie jest ten czerwony Corr zalany z Bogatyni. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2010 W dzisiejszym Fakcie jest ten czerwony Corr zalany z Bogatyni. Trzeba namierzyć właściciela Jak VR... to biore serce ze skrzynią Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2010 Wczoraj miłe spotkanie z Vojtkiem VR6, lecz bez VR-a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
donkin 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2010 Dziś w Rzeszowie na Baranówce czarny Corr z aerografem na masce na starych blachach LUB... i zielona Sroczka, też stare blachy RZO..., którą często widzę. Pozdrówka dla właścicieli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Sierpień 2010 Corr to BIBI-ego zapewne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2010 Dzis w Ostrodzie na rondzie NNI P253 <chyba> jechalem ze znajomym wiec nie gonilem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2010 dzisiaj kolo 15:50 w swierklanach zielona sroczka mk2 wygladala na ladna sztuke Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2010 Trzeba namierzyć właściciela Jak VR... to biore serce ze skrzynią jak co to ja bede mial kpl vrowy moj bracki namierzył wczoraj czarnego golfa dwa na GD z naklejka official corrado suport vehicle. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Sierpień 2010 to pewnie moj byly golf mowilem zeby zdarl, ale chyba tego nie zrobil. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
puma 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2010 wczoraj widzialem czerwone corrado na lawecie ciagniete na lawecie omega z mazur ja jechalem tez korkiem z mazur machalem ale nie znam wiec kto to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hasan 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2010 hehe bati swojego sciagal:) siedzi w omedze to juz corow niewidzi na drodze:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach