Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2010 jesli chodzi o Drawno to pewnie mnie widzialas chociaz to tablice Świętokrzyskie. Siedzę tu do środy jeszcze... oo to byc moze jeszcze zdaze je zobaczyc bo wracam chyba we wtorek spowrotem do famili:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gosia 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2010 jakie blachy ? teraz stoi na TSK, ale wcześniej stał na innych chyba TJE, ale nie jestem pewna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2010 dzisiaj widziane niebieskie corrado pod PANORAMA POZNAŃ ....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2010 dzisiaj Katowice Brynow granatowe Sciro mk2, ladnie sie prezentowalo na blachach SK....U (wiec niedawno zarejestrowane) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2010 czerwone g60 http://moto.allegro.pl/item1158424195_borbet_t_16_4x100_german_style_corrado_e30.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2010 (edytowane) i jeszcze raz dzisiaj (27.07) Katowice ul. Mikolowska czarne/grafitowe Sciro mk3 na ST.... i 28.07 biale Sciro mk3, przyciemnione szyby, blachy SL.... w Katowicach, osiedle Bazantowo Edytowane 28 Lipiec 2010 przez iceman Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2010 dzisiaj o 17:50 w cieszynie z pod kauflandu wyjezdzalo czarne sciro mk3 niestety blach nie dojzalem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bombelson 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2010 takiego parcha ustrzeliłem na trasie Sucha Beskidzka-Kraków (we wsi Sułkowice) wisi obecnie na allegro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2010 dzisiaj Katowice, osiedle Paderewskiego zielone Sciro mk3, chwile pozniej na trasie Tychy - Katowice biale lub srebrne Sciro mk3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2010 Dziś Corrado nezza w Stargard City. Stary jeszcze raz dzięki za Pomoc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2010 dzisiaj Katowice Piotrowice ul. Kosciuszki, chyba ciemnosliwkowe Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2010 dzisiaj o 1 rano w Żarnowie ciemny Corr na blatach RJS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Booster1987 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2010 Szczecinek g 17:00 widziano fioletowe corrado na nr chyba GD albo GA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pim 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2010 jes i łun http://picasaweb.google.com/szczep2008/VWMania2010# Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2010 (edytowane) Szczecinek g 17:00 widziano fioletowe corrado na nr chyba GD albo GA Karpiu chyba z mielna leciał na poznań W mielnie w piątek chyba corrado błękitne na ZSD W mielnie ( ale nie na zlocie ) wyskoczyłem przed maske ale mnie gość wymachał , napisałem później karteczke o zlocie wsadziłem za wycieraczke ale sie nie pojawiło . Edytowane 1 Sierpień 2010 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2010 Stoi w tej chwili na parkingu w Helu przy porcie corrado, rejestracja KDA, z charakterystycznych rzeczy to mialo ono progi dokladane i chyba klary z tylu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2010 dzisiaj o 1 rano w Żarnowie ciemny Corr na blatach RJS Wapniak z Sylwią wracali do domciu z Mielna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2010 A ja już dwa razy widziałem w Okunince Drzewowóz - Drzewo też widziałem :-) R Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2010 A wczoraj na plaży spotkałem Maro wraz z rodziną (szli bez Cora ) no i powiedzieli mi, że Drzewo nie był pewny kto do niego machał Pozdrawiam, Rafał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2010 Dzisiaj o 15 na zebrzydowickiej w rybniku czerwona sroczka mk2 a jakies pol goziny pozniej miedzy swierklanami a warszowicami kolejna sroczka mk2 tym razem chyba srebrna lub blekitna pozdro z czarnego Q7 blach nie dojzalem bo troche za szybko jechalem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2010 Dzisiaj ok godz 17 widziałem czarnego parcha na blachach PKN, przed Koninem od strony Poznania, bez tjuningów raczej ale ładnie brzęczał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2010 pozdro z czarnego Q7 chomik (szczewik) sprzedał wszystkie graty i stykło na Q7 lol Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2010 A wczoraj na plaży spotkałem Maro wraz z rodziną (szli bez Cora ) no i powiedzieli mi, że Drzewo nie był pewny kto do niego machał Pozdrawiam, Rafał Nie byłem pewny, czy to Ty, ale jednak dobrze poznalem Chcialem sie zatrzymac, ale nie mialem gdzie stanac. Nastepnym razem zapraszam do mnie na grilla Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2010 chomik (szczewik) sprzedał wszystkie graty i stykło na Q7 lol taa trupy nadal stoja pod domem a q7 jeszcze sie nie dorobilem ale skoro daja powozic to grzech nie skorzystac i nie poupalac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
panda86 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2010 taa trupy nadal stoja pod domem a q7 jeszcze sie nie dorobilem ale skoro daja powozic to grzech nie skorzystac i nie poupalac tak korzystasz i upalasz że odpisać niemasz czasu mendo.. o odwiedzinach nie wspomne.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach